Plzeňský karbonát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,63 g |
Tuky | 114,58 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 38,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 11:08
Tak to je moje parketa. Pivíčko dává šmak ale jeho pacguť zaniká a viniká vše dobré . Kdo někdy někde říká, že to není pro děti kvůli alkoholu, asi nechodil do školy, protože by musel vědět, že alkohol se RYCHLE odpaří při zvýšené teplotě.Toto je moc dobré + bodík 4.
8. 12. 2011 14:43
tato dobrota i skvěle vypadá
7. 12. 2011 22:06
+
6. 12. 2011 21:48
Dělala jsem podle trochu jiného receptu - http://www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_repub..., ale je to prostě dokonalé...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
11. 7. 2009 13:44
Marispřesně to je ten důvod proč s tím tak ráda vařím
11. 7. 2009 13:35
mirco, díky. S vínkem vařim hodně často - dobrý důvod otevřt lahvinku , ale to pivo jsem si moc neoblíbila
11. 7. 2009 13:00
Maristo je nádhera.Ty ale umíš navnadit k jídlu.A to piviště v pozadí.Máš boďku.Já jsem zase pravý opak-jak jde někam vínko,pivo,či jiný alkohol tak jdu do toho,no a tudíž jde tento recept i díky tobě do oblíbených
11. 7. 2009 12:36
Přiznám se, že s pivem nevařím ráda, protože mám pocit, že po něm v jídle zůstane hořkost, ale tady ho je celkem málo a je to moc dobré, dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: plzen.rozhlas.cz recepty plzen.rozhlas.cz hovězí váleček plzeňský guláš rozhlas.plzen.cz recepty karbonáty na smetaně rozhlas.plzen.cz hovězí váleček recept hovězí váleček recepty plzeň.rozhlas.recepty rozhlas.plzeň.cz. recepty plzen.rozhlas.cz-recepty hovězí zadní váleček plzenský guláš recept plzenskyrozhlasrecepty rozhlasplzen/recepty rozhlas plzeň-recepty recepty c.z. hovězí maso váleček karbovat
Suroviny: hovězí zadní, párky, olej, máslo, cibule, mouka hladká, pivo světlé, paprika sušená sladká, bobkový list, pepř
Plzeňský karbonát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7m
8 názorů