Domažlický bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,30 g |
Tuky | 175,48 g |
Vláknina | 29,16 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 198,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramborák je výborný teplý i studený.
Recept je podle receptu z knihy Kuchařka pro krkonošského medvěda (nakl.Dona)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2021 20:34
ajahn: A to jste se registroval jen kvůli té jedné poznámce k receptu, který tu je už 11 let
25. 1. 2021 19:44
ajahn: dejte receptpřečtěte si poznámku
25. 1. 2021 19:29
Tohle je domažlický báč a ne bramborák!
26. 7. 2009 18:59
Co voní bramborákem - je naše +
25. 7. 2009 13:24
Cathleen, super! Po našemu zase- chudobnica
25. 7. 2009 11:43
nádherné - u nás (plzeňsko) je to známé jako "Hluchec" jen ze syrových brambor +
25. 7. 2009 11:40
Tento receptík znám pod názvem Bramborová buchta také někdy dělávám tak vím ,že je vynikající doporučuji
25. 7. 2009 11:23
Jé, Bibi, a já hledala podobný a nenašla
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
25. 7. 2009 09:51
Cathleen, chtěla bych k tobě na stravu Tento recept neznám
25. 7. 2009 09:24
Cathleen, taky dělávám a znám, u nás se tomu říká Krkonošský toč a je to fajn, že se to strčí do trouby a nemusí se stát u smažení.Krom jiného je to moc dobrý-u receptu ho mám vyfocený. Dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 19 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramborová buchta z plzeňska pečený bramborák bramborák z droždí bramborák pečený v troubě krkonošsky toč staročeský hluchec bramborák bramborák s droždím bramborák s kváskem starocesky bramborak výborný bramborák bramborák recept bramborák pečený báč hluchec krkonošský báč recept bramborový toč bramborak s droždí bramborový toč bramborák droždí
Suroviny: brambory, brambory, česnek, vejce, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, škvarky, droždí, cukr, mléko, array
Domažlický bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQZA
10 názorů