Dušené vepřové slezinky na cibulce a tymiánu
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dostal jsem chuť na dušenou rýži, jenže co k ní? U řezníka mi cvrnkly do nosu tři vepřové slezinky a večeře byla jasná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2014 11:00
Minulý týden jsem recept vyzkoušela, Jendo, máš ode mně jedničku Opravdu moc dobré, já sleziny zpravidla peču na sádle, ale tvůj recept zařazuju do jídelníčku.
21. 4. 2012 19:07
Včera jsem vařila slezinu podle tohoto receptu a byla to velká mňamkawww.toprecepty.cz
26. 1. 2012 23:51
Jeníku,Tebou připravené slezinky vypadají moc dobřeHezký receptík na velice chutné,leč opomíjené jídlo+8
1. 2. 2011 00:38
Už jsme je dnes koupili, a zkusíme to taky uvařit, doufám, že to bude mňamka...
2. 8. 2009 21:07
Jendoslezinky.Mě už necvrnkly do nosu pěkných pár let,škoda přeškoda.Asi budu jezdit řezníkovi do Příboru.Tvůj recept vypadá moc pěkně a jedle-ukládám a nezapomenu.Já můžu slezinu na skoro každý způsob a tak ti už těď posílám boďku za tu dobrůtku na obrázku a těším se až seženu a uvařím
27. 7. 2009 23:01
Jo, vlastně byly tu jiné fotky, ale já nepoznala, že to byly ledvinky ..asi proto, že nedělám často ani jedno ani druhé. Vnitřnosti u nás nejdou na odbyt.
27. 7. 2009 22:59
Jani R., rozhodně mi slezinky chutnají víc, než dušená vepřová játra, která je moc krupicovitá. Samozřejmě je to věc názoru a chuti.
27. 7. 2009 22:55
Díky, Bibi, už jsem to opravil.
27. 7. 2009 22:49
A já mám pocit, že před chvílí tady byly jiné fotky!!
27. 7. 2009 22:45
Jeníku, tak sem volaaká zmetěná-jsou to slezinky, nebo ledvinkyv názvu je slezinka a pod velkou fotkou ledvinka, to jsi se asi přepsal, nebo kdo ví, na co si myslel viď vypadá to moc dobře a dávám bodíka
27. 7. 2009 22:36
Já jsem slezinu jedla jednou, ale nedělala nikdy. Popravdě, příjde mi to, jak žvýkačka
27. 7. 2009 21:34
Jendo, ty máš nějaký zvláštní nos a jen na dobroty Už jsem slezinu nedělala strašně dlouho, ale jak vidím tu tvoji na talíři, tak jsem na ni dostala fakt chuť Bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 56 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 57 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové ledvinky na cibulce ledvinky na cibulce jak vypadá tymián recept na vepřovou slezinu slezinkovy gulas recept na vepřové ledvinky na cibulce veprove vnitrnosti co se vari ze sleziny vepřové na tymiánu vepřová slezina-recept slezina-recept dusena jatra na cibulce recebty naslezina jak se vaří slezina dusené vepřové játra recepty-slezina vepřové na cibulce vepřové ledvinky dušené ledvinky na cibulce recept jak připravit vepřovou slezinu
Suroviny: slezina vepřová, cibule, tymián, česnek, pepř mletý, sůl, sádlo, mouka hladká
Dušené vepřové slezinky na cibulce a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZD
12 názorů