jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Domácí rohliky

Domácí rohliky
nahoru
Domácí rohliky Domácí rohliky Domácí rohliky Domácí rohliky Domácí rohliky Domácí rohliky Domácí rohliky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Předkrmy

Suroviny:

3 hrnky polohrubé mouky (1/4 litru ), 1 žloutek, 1 hrnek mléka ( 1/4 litru ),
25 g čerstvých kvasnic, 1 čajová lžička pískového cukru, špetka soli,
2 pol.lžíce másla, hladká mouka na posypání válu, tuk na vymazání plechu,
1 vejce na potřeni, sůl a kmín na posypání rohlíků

Postup přípravy receptu

Z kvasnic, poloviny vlažného mléka, cukru a 1 lžíce mouky připravíme kvásek. K osolené mouce přidáme žloutek, vykynuty kvásek, zbyle mléko a vlahé rozpuštěné máslo.Vypracujeme tužší těsto a zpracováváme je tak dlouho, až se na povrchu tvoři puchýře. Těsto necháme vykynout. Z vykynutého těsta vyválíme na pomoučeném vále obdélník silný asi 5 mm.Rozdělíme jej na trojúhelníky a ty srolujeme vždy od širší strany ke špičce. Rohliky můžeme ohnout do tvaru podkovy. Klademe je na tukem vymazaný plech a necháme je ještě chvilku vykynout..Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme hrubší solí a kmínem ( nebo makem ).Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
27 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Domácí rohliky"

vloženo: 06.12.2014 19:34:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem upekla, teď si je dáme s tvarohovou pomazánkou, jsou fakt perfektní, z části těsta jsem upekla i pizzu a taky super! :) smajlik

autor: andulka28 (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.11.2014 16:52:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik výborný těsto...

autor: dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.09.2014 14:02:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NA KOLIK STUPNŮ SE ROHLÍKY PEČOU.DÍKYsmajlik

autor: Alexandr Pospichal (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.06.2014 00:17:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsem je dopekl. Jsou vinikající. Žiji v Anglii už 8 let a tady znají jen rohlíky co chutnají jako buchta. Děkuji za recept taď už je budu péct kdykoliv dostanu chuť. Jste super.smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.05.2014 16:45:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo másla jsem dala dvě lžíce sádla a škvarky ..fakt bobmasmajliksmajlik

autor: pajule (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.05.2014 15:16:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdravím, mám takovou amaterskou otázku, jak dlouho se hotove testo nechava kynout?, dekuju smajlik delám rohliky prvne, tak snad se povedou..

autor: Hanka T. (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2014 14:04:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za úžasný recept.
Dělám malinkaté a mám to na dva plechy. Teď jsem vyndala první a nemají chybusmajlik. Rohlíčky jsou nadýchané a moc dobré. Recept si určitě opíšu a budu rodině péct častěji. Už peču normální chleba i toustový. Vše v troubě. Člověk to má čerstvé když potřebuje a hlavně ví, vo v tom je!! Ještě jednou díky, jsou super!!!!!!!!!!!!smajliksmajliksmajlik

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.03.2014 13:30:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsme zkusila váš recept a jsem moc spokojená. Místo másla/které mi došlo/ smajlikjsem dala olej. Jsou nadýchané a výborné. Pochvala za recept smajlik . Dělala jsme pivní rohlíky ale to se nedá srovnat. Tento recept se usadí v mé kuchařce doma moc rád. smajlik

autor: Jaroslav (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 19:37:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,tak dnes jsem dělal poprvé rohlíky,protože jsem docela šikovný,tak se povedli,bomba,rohlíky jak lusk.Hned jsem o tom referoval syna v USA tak jsem zvědav jak se stím popere.Jsem velmi spokojen.!:yes

autor: casino
vloženo: 06.02.2014 10:16:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tetazdena:
Souhlasím... "Tato mouka je dobra i na koláče.!" Snad jen to "i" bych tam ani nepsal...smajliksmajliksmajlik

Souhlasím také s Tomas: (02.09.2012 12:38:42) smajlik

A pokud by v názvu stálo "Domácí rohlíčky", tak bych také souhlasil smajlik

autor: tetazdena (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2014 09:43:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jestli je těsto lepive,tak je to moukou.Kupte si polohrubou mouku v Coopu.a budou rohlíky výborné.smajlikTato mouka je dobra i na koláče.! m

autor: RadkaS (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2014 19:12:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rohicky dobry , povedli se, ale pro priste uz vim jak na to. Urcite bych dala v tomto receptu vrchovatou lzicku soli a i to maslo slane urcite pomohlo. Jen jsem jich udelala 14 a to si myslim ze je moc ze kdybych udelala treba jen 10 a byli baculatejsi tak budou jeste lepsi. Ale co na poprve jsem spokojena a priste uz budou profi. dik za recept. Jen doporucuji je po umotani nechat opravdu hodne jeste prekynout :) . smajliksmajliksmajlik

autor: RadkaS (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2014 16:32:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak uz je mam na plechu vyvalene, podle vsech komentaru jsem pridala vrchovatou lzicku soli a to maslo jsem taky pouzila slane. tak uvidime. smajlik

autor: Kačenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.11.2013 20:02:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem smutná, mě se moc nepovedly smajlik dala jsem čaj.lžičku soli, přesto slané nebyly, tvar-takový prtavý, celkově divná chut a přitom jsem vše dělala dle receptu... jsem prostě nemehlosmajlik tak snad příště..

autor: Milena (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2013 10:30:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nikde není, jak dlouho kyne těsto.

autor: Alena Langmüllerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2013 14:57:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eva: Dnes jsem udělala báječné rohlíčky, ale je potřeba opravit recept. Soli špetka opravdu nestačí, dala jsem kávovou lžičku soli. Jinak vše OK. Alenasmajlik

Eva:

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2013 21:27:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rohlíčky jsem dnes zkoušela a jsou výborné, příště jen přidám víc soli do těsta, jinak bezva smajlik

autor: Alena J. (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.08.2013 22:35:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak přesně tohle jsem hledala smajlik. Super rychlý recept a rohlíčky skvělé. Dělala jsem vše přesně podle receptu, akorát jsem místo špetky soli dala celou lžičku soli a vůbec to ničemu neuškodilo. Rohlíčky jsou vynikající a hotové raz dva. Dnes byla první várka a snědli se jen tak. Že prý je škoda je něčím mazat smajlik. Děkuji za tenhle recept a zřejmě už nemusíme rohlíky kupovat smajliksmajliksmajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.06.2013 07:42:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

My jsme ty rohlíčky pekli s tetou jsou moc dobré mockrát děkuji za info.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.03.2013 15:22:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla rohlíčky poprvé.Měla jsem akorát problém vůbec řádně zamíchat těsto (nešlo mi to moc spojit,ale nakonec se spojilo).Vykynuté jsem to měla cca za hodinku,kdybych nechala déle měla bych plnou mísu.Před chvílí jsem rohlíčky dopekla.Některé rohlíčky mi spíš připadají jako ,,pivní rohlíky" ,ale některé mám opravdu krásné.Sice malé,ale krásně nafoukle.A chuťově jsou výborné.Z těsta jsem udělala 14 rohlíčků (samozřejmě je každý jinak velký),ale z toho 6 jich je krásných.Máme to mít dnes k večeři tak doufám,že vydržejí.
Nevíte někdo jak dlouho vydržejí tak dobré,když se tedy na to někdo nevrhne a nezapráší se potom?
Jinak uděluji bodíky smajliksmajliksmajliksmajlik
Jsou opravdu výbornésmajlik

autor: pako (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.03.2013 10:54:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nechutnalo mi v nich to máslo, možná by byl olej lepší. Jinak byly málo slané a to jsem dala asi 2 lžičky soli.. smajlik

autor: Sabina (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.02.2013 18:37:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fantazie smajlik Více netřeba dodávat smajlik smajlik smajlik

autor: zlaticka (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.02.2013 08:29:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rohliky vyborne posledni varku jsem ke konci peceni posypala syrem a strikla kecupem.
www.toprecepty.cz

autor: Lůca (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.01.2013 21:25:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadají krásně.
Kolik je z těsta cca kousků?? Díky

autor: Daniel (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.12.2012 20:13:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem pek,použil jsem je na jednohubky s česnekovou a uzenym.Nestíhal jsem mazat-luxus

autor: hanyss
vloženo: 07.12.2012 18:47:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

FENOMENÁLNÍ ale maj jednu chybu.dlouho nevydrží,bo se hned sežerousmajliksmajlik

autor: Alena (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2012 10:44:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona: pol. mouka se da koupit ve slovenskem obchodu Dukla na Godlers Greenu. Nebo se da teda taky objednat. Tak good luck smajlik

autor: Tom Beyk
vloženo: 15.11.2012 10:46:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď jsem je dopekl - přesně podle rcp, viz. foto. Jsou vynikající - lehounce křupavé. Kdybych nedal sůl navrch, tak by byly málo slané. Příště dám stejně do těsta asi 1čl soli. Jak vidno vyšlo mi na jeden plech 12 ks(3 placky na čtvrtiny). Pekl jsem horkovzdušně na 200°C - 15'(+2' po vypnutí dojít). Potřel jsem ředěným bílkem - příště nebudu ředit. Těsto dávám kynout do trouby na 50°C.
smajliksmajliksmajlik

autor: Simona (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.11.2012 16:36:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

achjo,
mne to vubec nevykynulo. chutove to ujde ale jsou to spis takove spargle nez rohliky :)
taky ziju v UK, takze jsem pouzila pytlik susenyho drozdi z asdy. a teda hladkou mouku, nebo vite, kde se tady da sehnat polohruba? objednavam z www.halusky.co.uk ale to bohuzel par dnu trva :) a ja to chtela upect hned :)

autor: Misicka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2012 16:47:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alena: nene Finsko smajlik tady taky neznají čerstvé pečivo, natož čerstvé droždí

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2012 23:44:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petra Kanada:
Čím jste nahradila polohrubou mouku? Taky žiju v Kanadě a na polohrubé vždycky končím.

autor: Alena (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2012 13:35:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Misicka:

Ja jsem dala pytlik suseneho drozdi z Asdy. Ono to tak vyjde na 500g mouky. Taky v UK? smajlik

autor: Misicka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2012 14:55:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, kdo jste použil sušené droždí, prosím kolik čajových lžiček prosím?smajlik

autor: Alena (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.10.2012 14:19:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

alondra:

panu Tomasovi to neslo protoze delal (jak sam rika v posledni vete) srolovane KNEDLIKY. Tento recept je na ROHLIKY...delam je sama z tmave mouky a susenych kvasnic a jsou perfektni!

Dekuji za recept smajlik

vloženo: 09.09.2012 22:03:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super receptsmajlik Žijeme v Kanadě a manželovi chybí české pečivo!!! Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet rohlíky sama a hurá!!!!!!!! První várka zmizela v mžiku. Díky za bezva receptsmajliksmajliksmajlik

autor: alondra
vloženo: 02.09.2012 19:53:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tomas:

Tomas:??tak jste asi udělal něco špatněsmajlika místo mlíka a másla dát vodu a olej? Tak to už je jinej receptsmajlikTenhle recept je perfekní několikrát jsem ho dělala

autor: Tomas (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2012 12:38:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept neni dobry, priliz mnoho kvasnic, rohliky meli pahut po kvasnicich. Vubec nechutnaly jako rohliky ale jako housky.Misto mlika bych dal vodu a misto masla olej, drozdi ubrat o polovinu pak by meli bejt dobry. Kdyz tpo rolujete tak ruzek navlhcete vodou, nebude se vam odlepovat. Jinak 5 mm tlusty testo , je moc tlusty. Udelejte tenci a nechte srolovane knedliky poradne vykynout.

autor: PEPA (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2012 18:52:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super díkysmajlik

autor: alondra
vloženo: 29.07.2012 10:22:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak dnes jsem vyzkoušela a rohlíčky jsou prostě úžasnýsmajliksmajliksmajlikNejlepší recept a nejlepší těstíčkosmajliksmajlik

autor: Mirek M. (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2012 13:47:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Beyb: Může, já jsem to dělal ze sušného droždí a byly báječné...

autor: Beyb (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2012 12:32:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdravim:) chtela bych se zeptat jestly drozdi muze byt susene...mate stim nekdo zkusenosti..? bydlim v Anglii a cerstve tady nemaji:(

autor: Moncik
vloženo: 17.01.2012 16:54:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Smím se zeptat - je lepší je péct v troubě spodní+horní ohřev nebo horkovzduchem? Mám zkušenost jen s tím spodní+horní, u horkovzduchu se teploty asi i mění že?

autor: cathleen
vloženo: 03.01.2012 13:19:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana :): ještě k tomu tvrdšímu rohlíku - rohlíky (a další malé pečivo) by se měly péct na vyšší teplotu (třeba i 220°C) a kratší dobu. Rohlíkům stačívá tak 10-15 minut, podle velikosti a podle druhu mouky, z jaké jsou. Pokud je pečete déle, jsou pak vysušenější a tvrdší.

autor: Jana :) (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.01.2012 13:04:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen:nene, nerozvinovaly se mi, ale byly takove jakoby tenke, tudiz tvrdsi, ale dalsi plech uz jsem to napravila, ale na tom sypani moukou pri valeni neco bude smajlik smajlik a dekuji za radu :)

autor: cathleen
vloženo: 03.01.2012 12:57:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana :): Jani, nejsem autor, ale zkuste příště při vyvalování rohlíků těsto méně posypávat - ono to rádo po mouce "klouže" a špatně se svinuje. A hotové, svinuté rohlíky ještě dlaní rozválejte na delší (a tenčí) - i přesto bude rohlíkové vinutí pěkně vidět a rohlík se vám při pečení nebude rozvinovatsmajlik

autor: Jana :) (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.01.2012 12:48:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem je dneska vyzkousela, testo perfektne vykynulo, nelepilo se, jenze estetika rohlicku stala za prd smajlik ale nevzdavam se a ty Vase jsou uzasne, fakt k nakousnuti, taktze se budu snazit se jim po par pokusech aspon priblizit smajlik diky za recept smajlik

autor: Majka (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2011 13:39:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla a jsou opravdu výborné smajlik

autor: Andy (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.09.2011 12:49:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vcera som nahodou objavila tento recept a povedala som si, ze ho musim rovno vyskusat smajlik Rohliky boli skvele smajlik len ten moj dizajn nic moc.... Nabuduce prepracujem, skusim do nich zamotat aj parok a tak zapiect. Inak ako som ich vytiahla z rury, zahadne mi zmizli rovno 4 kusky a omrvinky viedli k ostatnym clenom domacnosti smajlik

autor: nobody (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.08.2011 19:29:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rohlíky jsem dělal rovnou ze dvou dávek, povedly se super. Příště budu sice muset trošku zamakat na vzhledu, ale jinak jsem spokojený. Pekl jsem to cca 10 minut na 200 °C, pak jsem to na 20 minut ztlumil zhruba na 150 °C. Sypal jsem je mákem smajlik.

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2011 18:32:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak prave jsem dokoncila rohliky a jsou super!smajliksmajliksmajlikKdybych vedela,ze to dopadne tak dobre,udelala bych dvojitou davku.No nic,tak dalsi budu delat zitra.Moc dekuji za recept a vsem doporucuji!!!Ja misto rohliku delala sneky,je to taky velice jednoduche.smajlik

autor: lakatka
vloženo: 31.01.2011 12:42:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem poprvé zkusila upéct rohlíky. Zadělala jsem je přesně podle Vašeho receptu, ale v domácí pekárně. A povedly se bez problému. Těsto bylo krásný, dobře se s ním pracovalo a hotové rohlíčky chutnaly celé rodině. Dokonce jsem je stačila vyfotit, snad někdy přidám i fotky. Zatím alespoň bod.smajlik

autor: ivulisek (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2011 12:48:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak kvásek mi nevykynul, tím pádem těsto taky ne, ale vyhazovat to nebudu, tak sem zvědavá, co se z toho vyklube smajlik

autor: Petra88 (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.01.2011 16:29:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nekyne mi tosmajliksmajliksmajlik

autor: klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.09.2010 12:51:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jééé proč mám to těsto tak odporně lepkavý??rohlíky se mi z toho vykouzlit nepodařilo ,ale pletýnky jsou krásny.Jen jsem smajliktrochu podcenila proces kynutí a mám je poněkud \"MAXI\":D

autor: Lovec (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2010 12:37:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

na kolik a jak dlouho to pečete a jak dlouho to kyne? dííík za odp.

autor: Marian (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.03.2010 05:32:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ak chcete aby vam to kuslo tak to vlozte do truby a tu pred tym vyhrejte na najmenej 40C...a pootm obcas kazdych 5 minut znova zapalit a ak elektricka truba tak spusitit na 10-15 sekund a bude to krasne kysnut...ale v recepote mi chyba to najdsolezitejsie teplota??ake mate skusenosti???

autor: Bibinka
vloženo: 20.03.2010 11:56:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Magieret, vítám tě mezi námi na Topkách a přeju, aby se ti tu líbilo a našla si vždy to, co zrovna chceš, hledáš, nebo ti poskytne improvizacismajlik

autor: magieret
vloženo: 20.03.2010 11:50:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už mi kynout, dnes vyrážíme s přáteli a dětmi ven, tak jim udělám minirohlíčky a dovnitř zapeču minipárečky a je o skvělou svačinku postaránosmajlik

vloženo: 18.03.2010 17:54:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nepovedli se sice tak hezky jako tobe, ale dovolil jsem si pridat obrazky ode mne. Testo je perfektni vzal jsem 3,5 hrnku mouky a 10 g soli.

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2010 14:12:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mě rohlíky něšli pořád vypadali nějak divně tak jsem udělala housky a byli skvělé smajlik)

autor: Gabina
vloženo: 19.02.2010 12:46:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janko, určitě ano, nech je vychladnout, zabal do sáčku a dej zmrazit. Pak když je rozmrazíš, budou jako čerstvé smajlik

autor: Janka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2010 20:03:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojte, vyzeraju fantasticky. Myslite, ze by sa dali dat aj do mrazaku? Sme v Anglicku a rada skusam taketo veci, ktore tam chybaju. Slovensky rohlik je slovensky rohlik.... smajlikDIKY

autor: miska77
vloženo: 18.02.2010 11:18:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky rohlíčky jsem vyzkoušela a jsou vynikající jen se po nich zaprášilosmajliksmajlik jen nevypadaly tak krásněsmajlik Uděluji bodíksmajliksmajlik

vloženo: 28.11.2009 18:26:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla tyto rohlíčky.Těsto jsem zadělávala v domácí pekárně.Po rohlíkách se jen zaprášilo.Nemají chybu.smajlikDávám bodíčeksmajlik

autor: Šárka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.11.2009 10:43:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikděvčata jesly mate nektera domaci pekarnu tak testo je zni uzasne a je to bez perace azbytecneho rozcilaovani jesly testo vykyne nebo ne ja ji mam a uz jsi to bez zni nedokazu predstavit a chleba jaky je zni vynikajicismajliksmajlik

autor: Míma (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2009 18:14:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojte, děkuji za recept :) dneska je už dělám podruhé, tak vzorové jako jsou zde nafocené sice nejsou, ale během večera nezbyl ani jeden :D Jo a mě to těsto taky nevykynulo :/ uvidíme jak teď :) chodím okukovat zadělané těstíčko ;) děkuji :)

autor: Dasenka
vloženo: 14.06.2009 12:11:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám bodík a přidávám do oblíbených. Chystám se je udělat....smajliksmajlik

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.06.2009 19:32:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, děkuji za recept, trošku mi teda nevykynulu těsto, ale na to jsem nikdy nebyla expert, takže mám takové prťavé, ale jsou výborné...smajlik

autor: Marta
vloženo: 09.02.2009 20:41:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsou opravdu výstavní smajlik, já se k upečení rohlíků dokopávám už nevím jak dlouho smajlik

vloženo: 09.02.2009 19:52:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, takové krásné rohlíčkysmajlik ani jsi nenapsala, že jsi přidala foto!smajlik Bože, jen si kousnout a bílé kafe k tomu, nic jiného nepotřebuji!smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

tukove rohliky domácí rohlíky recept krupave slane pivni rohliky tukový rohlík recept pečeme domácí rohlíky výroba rohlíků jak upéct rohlíky rohliky dobré domácí rohlíky domácí rohlíky recept na rohlíky v troubě křupavé domácí rohlíky recepty na rohlíky domácí rohlíky v troubě peceni rohliku těsto na domácí rohlíky domácí rohlíky pečené v troubě recept recept na rohliky recept rohlíky jak upéct rohlík jak se delaji rohliky nejlepší recept na rohlíky rohlik recept pivní rohlíky recept domaci rohliky rohlíky recept domácí rohlík kynuté těsto na rohlíky nejlepší domací rohlíky pečeme rohlíky domaci rohliky video těsto na rohlíky v domácí pekárně tukovy rohlik těsto na rohlíky pecene rohliky recept na domácí rohlíky recepty rohlíky výroba domácích rohlíků domácí rohlíky bez droždí nejlepší těsto na rohlíky rohlíky domácí recept na domaci krupave rohliky




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty