jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Těsto na pizzu

Těsto na pizzu
suroviny a ingredience
nahoru
Těsto na pizzu Těsto na pizzu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pizzy

Suroviny:

1/4 l vlažné vody, 40g droždí, 1 čajová lžička cukru, 1/2 kg hladké mouky, olej (nejlépe olivový), 1 vejce, sůl

Postup přípravy receptu

1/4 litru vlažné vody rozmícháme spolu se 40g droždí, trochou soli a 1 čajovou lžičkou cukru. Poté přidáme 1/2 kg hladké mouky, 1 syrové vejce a dvě polévkové lžíce oleje. Vše zpracujeme do hladkého těsta a necháme cca 1 hodinu kynout v lednici. Vykynuté těsto pak rozprostřeme na plech vymaštěný olejem a vysypaný moukou a připravíme pizzu dle vlastní chuti. 1 dávka = 1 plech na vysoko (cca 4 osoby).

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Těsto na pizzu"

autor: nynynka68
vloženo: 20.04.2014 12:11:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přítel je Ital a ke všemu kuchař a taky jsem se tomu divila, ale těsto na pizzu v lednici opravdu nakyne a je lepší, když se tam nechá do druhého dne smajlik

autor: Jožo Balog (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.09.2013 08:28:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Autor píše, rozmíchat kvasnice ze soli vodou. Já zas všude čtu, kvasnice nesmí přijít přímo do styku ze solí ( domácí pekárna )
smajliksmajlik

autor: Alexiss
vloženo: 07.04.2013 18:08:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pajaska: Moc hezký komentář. smajliksmajlik

autor: Pajaska
vloženo: 07.04.2013 16:03:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kvasnicím nevadí chlad.Dávám si i droždí zamrazit do mrazáku.smajlik Samozřejmě,před použitím nechat rozmrazit.Pomalé kynutí v chladu, ať v lednici či ve sklepě je normální.Dělávala to už moje babička a jaké byly třeba vánočky.smajlik Každé kynuté těsto v chladu nakyne,akorát to trvá déle.Dávám si i zbytek těsta třeba na langoše do mrazáku.Po vyndání a rozmrznutí normálně zpracovávám.Horší je to s vysokou teplotou,to ty kvasnice fakt nerady.smajliksmajlik
Jinak co se týče pizzy,vzniklo jako jídlo chudých z chlebových placek,co si dělali.Neměli moc ve spíži,bylo to jako dříve u nás.Sádlo vzácné,vejce také,mléko na sýr a máslo,takže se vytvořilo jednoduché těsto,mouka,sůl,trochu olivového oleje,které si lisovali a kypřidlo.Pak na něj dali co kdo měl - rajčata,olivy,sýr ,bazalka .No a náplň se lišila dům od domu.Do těsta nepatří vejce,ale když se dá,nic se nepokazí.smajlik

autor: MartaU (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2013 15:22:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja a Magdalénka,fakt jo?? Těsto s kvasnicema do ledničky?? Já to teda někdy zkusím,i když mi to hlava nebere.Ve škole nás učili,že těsto s kvasnicema patří na teplé místo,aby pěkně vykynulo.Ve skutečnosti to čtu poprvé,že těsto s kvasnicema do lednice.Jinak díky.Zdravím a přeji pěkný zbytek neděle.

autor: Hubert (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2013 11:36:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

asi takhle. dělal jsem v Mnichově v malé pizzerii u italské rodiny a vím, že vejce se do těsta nedává. Po vytvoření malého bochánku, cca. 8-10 cm, se těsto dá do chladu, přikryje se navlhčenou utěrkou a nechává se uležet 24 hodin. taky jsem tomu nevěřil, ale pizza je potom jemná a jako by sametovásmajlik

autor: tejaja
vloženo: 06.04.2013 10:15:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MartaU: To fakt nie je omylsmajlik Ako vraví Magduška, kľudne cez noc do chladničky a nechať tak. Ja to rbím tiež, keď viem, že na druhý deň nebudem mať čas. Večer dám cesto do chladničky, na druhý deň robím pizzu. Presne tak sa to dá robiť aj s cestom na langoše.smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 06.04.2013 08:44:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MartaU: Je možné nechať cesto kysnúť v chladničke. Proces trvá dlhšie, ale mám dojem, že cesto je ľahšie, jemnejšie. Zvyknem to robiť - nechám napr. cesto v chladničke cez noc, naozaj to ide!

autor: MartaU (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.04.2013 00:26:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Těsto na pizzu dělávám,že dám asi 200-300gr hladké mouky,trošku soli do mouky,tak mezi prsty.Ohřeji 2dcl vody,udělám kvásek.Do hrnku dám čajovou lžičku cukru,naleji vlažnou vodu--ty 2 deci--a rozdrobím kostku kvasnic.Vzejde kvásek a naleji ho do mouky.Zadělám těsto a nechám kynout na teplém místě.Ještě jsem neslyšela,aby těsto z kvasnic se dávalo do lednice.To je nějaký omyl.Po vykynutí naleji trochu oleje na buchtový plech a nechám olej rozlít po plechu.Vykynuté těsto dám na plech s olejem,rozplácnu ručně po celém plechu.Obrátím těsto na tom olejovém plechu--takže je těsto namazané z obou stran--Propíchám vidličkou a dávám ingredience,které chci mít na pizze.Dám do rozehřáté trouby na 150,na prostřední rošt.Pečení vrch i spodek.Peču asi 30 minut.Pizza je hotová,jak jsou kraje růžové a sýr zlatavý.Nikdy jsem neslyšela,aby šlo vejce do pizzového těsta.Jinak jde pizza u nás na rvačku.Hladkou mouku kupuji --OO--.Je to kvalitní hladká mouka.Zkuste a uvidíte.

autor: Terka (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.01.2013 18:36:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept jsem vyzkoušela, ale vyšlo mi asi na 5 kulatých pizz o průměru 29. Musíte těsto více rozválet, nazdobit a nechat ještě chvilku odstát, aby vám vyběhly samotné kraje. Ale tohle množství je na 1 pizzu fakt zabijácký. A už i takhle jsem měla těsto vyběhlé docela dost.

autor: hans (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2012 08:36:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ono take strašne zaleží na teplote mam troubu na 200* a davam pizzu až když je rozpalena na 200* .Pizza neni spatna ale ještě by to par stupnu chtelo.

autor: Francis (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.07.2012 15:11:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikfrancis:fůj to je od tebe hnusný

autor: humus (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.07.2012 15:10:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevim nevim ještě jsem to nezkoušela a už se toho děsímsmajlik

autor: kloistr (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.05.2012 12:07:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak testo na pizzu bych do lednice nedavala, ale kazdeho vec. Znam ovsem dost druhu test, ktera se davaji do lednice, od lineckeho az po listovy. Vejce je tomto teste tak nejak mimo, neni to buchta, aby tam muselo byt. A testo nejlepe vytvarovat rukama, bez valecku, nebo snad langose delate valeckem? A je to prakticky to same testo, s jedinym rozdilem, jedno se pece, druhe smazi.

autor: chocolate
vloženo: 13.05.2012 15:15:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tomáš, ale ne ten mamlas:Souhlasím, také nechávám kynout přes noc v lednici a těsto je ok.Vejce taktéž nedávám.

autor: Tomáš, ale ne ten mamlas (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2012 14:56:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak Tome, tvuj pravopis je opravdu otřesný. Jestli jsi kuchař tak mi asi děláš ostudu jak s pravopisem tak s názory. Máš dítě že to k tomu přirovnáváš s feťačkou? :)
Každý i to malý dítě, možná i s tou feťačkou za mámu ví že droždí kyne předevšim díky cukru který droždí požírá a tim se zvětšuje a ne díky teplu. Takže proces se v lednici pouze zpomalí, ale nezastaví. Pokud to chcete mít rychle tak ano, v teple se proces urychlí a těsto ale zřídne ;)
PS: To vejce bych ale do pizza těsta opravdu nedával. A olivový olej se při vysokých teplotách připaluje tak si myslim že do pizza těsta taky nepatří.

autor: spagetka
vloženo: 10.05.2012 18:01:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kuchař Tomáš: Kuchaři, jestli jsi stejný znalec vaření jako pravopisu, tak potěš pámbůůů, neb tvému příspěvku normální člověk ani neporozumí.smajliksmajliksmajlik

autor: Kuchař Tomáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.05.2012 17:56:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Frantiska: Ach, asi jsi nepobral moc rozumu. Ať už jste kuchaři (pekaři, cukráři) tradyční nebo "novodobí" zacházení s těstem je stejné, Ti co zastávají tradyční pečení říkají- "Těsto je jako dítě, kdo neumí zacházet s těstem neumí to s dětmi." A strčit těsto do lednice je jako strčit dítě do rukou nezodpovědné fetačky na hlídání. Takže ponaučení pro všechny, jestli nechcete o těsto přijít (například příliš velký chlad) nebo jej nechcete nechat kynout hodinu tak šup s ním do peřiv. V profesionálních kuchyních jsou dózy na kynutí... A vejce se dává prosim Vás do buchet a ne do pizzi--- ach bozy! A jestli chcete doporučení udělejte si bochánky a hezky kulaťoučké pizzi- taková ta placka na celí plech smajlik
Cwelkový dojem z receptu? -10smajlik

autor: Kuchař Tomáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.05.2012 17:33:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vykynout v lednici :D:D poteš koště :D:D

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.05.2012 10:07:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Je to jednoduché a chutné, zvládne to každý smajliksmajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.05.2012 09:25:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chválím těsto supr dávám 1+smajlik

autor: iv (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.04.2012 14:20:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Necháme kynout v lednici? Já myslela, že podpora kynutí je teplo.

autor: Pavlína (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2012 11:52:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak pizza je výborná, těsto je lehké, zvládne to úplně každý, mohu jen doporučitsmajlik

autor: Pavlína (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2012 10:27:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak ted jsem zadělala těsto tak uvidím jak to dopadne..smajlik

autor: Magda (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.02.2012 15:44:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje první pizza a povedla se,samo neni to jak z pizzerie ale pochutnali jsme sismajlik

autor: Garnity (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.02.2012 15:33:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

FRANKY: droždi nehrotím, neboť ho necítím, nevadí mi, ale co mě bije do očí je tvoje gramatika... zbytečně/vymažete/posypat ...

prosím ať jsou tvé rady lepší než tvá čeština... smajlik

autor: Frantiska
vloženo: 06.02.2012 21:12:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kynute testo v chladu se dela bezne :) dokonce to vi i cukrari a pekari

v chladu se proces zpomaluje a ne zastavuje

autor: Nikola (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2012 21:07:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Některé komentáře mě opravdu srazily na kolena smajlik třeba ten, že těsto kyne v ledničce ??? proboha kde jste to slyšely ? Každý pčece vý, že kvasinky pracují za tepla smajlik Každý kuchař, pekař, nebo cukrář vám to může potvrdit smajlika Těsto jsem dnes zkoušela a opravdu dobré nebylo, vyschlé tvrdé a chuťově nic moc...smajlik

Veris:

autor: Natálie (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2012 19:10:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pizza vypadala pěkně , ale těsto stále nedopečené takže to bylo jako bábovka.Nedoporučuji!smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: olča (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2012 16:53:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak ja jem z toho mimo v lednici nebo v teple ale hlavne mi prijde to testo nejake ridké???to je dpbre nebo spatne?smajlik

autor: Tomáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.01.2012 13:50:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tuhle pizzu dělám už půl roku, zkoušel jsem to i nahradit mlékem ale to není ono pak je to opravdu pizza-buchta. Originál recept je super. Pro lidičky co nemají rádi tlusté těsto-jako já, doporučuji udělat z toho 2 - 3 dávky. Když do těsta dáte více olivového oleje jen lépe. Pro takovou tu originalitu doporučuji smíchat trochu olivového oleje s oregánem a jedním stroužkem česneku a pomazávat při pečení okraje, nebudou tak vyschlé. Dále jak tu již někdo psal. Nikdy kečup pro boha, když nemáte kvalitní kečup tak to máte suché a nykyslé nebo zase moc sladké. Klasiko pomodoro nebo klidně doma udělaný rajčatový protlak obohacený o česnek a oregáno je ten nej. A ještě na závěr, nebojte se experimentovat, pokud někdo máte rádi Quatroformaggi (nebo jak se to píše) prostě čtyři druhy sýra na smetanovém základu, klidně vyzkoušejte je smetanu místo kečupu je to cool smajlik

autor: kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2012 18:50:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Testo super pizza mnamka.Jen nechapu tady par komentaru, pokud nekdo neumi varit at radeji nevari.Na pizzu si muzem dat co chcem a ne to co nam je tady husteno.Nektere jsou opravdu dost k smichu.A bylo by dobre si po sobe ty komentare precist i,y to nikoho nezajima.

autor: darca (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2012 18:44:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bludimirka:babovka-pizza velky rozdil smajlik snad nemate doma jen 1 plech.furt jen blbe remcate jestlize neumite varit podle ceho tak i soudim tak radsi nevarte udelate nejlip

autor: jarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2012 18:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ruzi:kazdy z nas dela testo jinak -proto se tomu rika RECEPTY.mi mame taky deti.zamichat a nechat vykynout neni prace jen zbytecne remcate.a navic rucne me to nestoji ani kc smajliksmajlik

autor: Jitus (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.01.2012 14:39:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vím jedno, toto těsto na pizzu již dělat nebudu a ani ho nedoporučím. U mě za 0 bodů smajlik

autor: mr. Kuchař (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2011 17:39:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bludimirka:když si blbá a neumíš základní těsto :D smajliksmajlik

Bludimirka:

autor: viki (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2011 20:50:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

viki:ano pravdasmajlik

autor: viki (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2011 20:49:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to pravdasmajlik

zizala:

autor: David (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.11.2011 11:46:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

noo ted mi kyne těsto a doufám že bude dobrá :))

autor: Miky (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.11.2011 19:27:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem do nahazel do domácí pekárny a za 2 hodky zkusim šupnout pizzu do trouby a pak napíšu jak se to povedlo smajlik

autor: ---------------------------------- (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2011 18:09:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Evicka:Coze? tomu nerozumim smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Evicka (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2011 17:33:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem z toho zmatenaaaaaa, vejce- nevejce, teplo-chlad.....smajliksmajlik

autor: stepán (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2011 18:09:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

perfektní a rychlé!!!dá to na dvě pizzy!!!Jsme blahem někde uplně jinde a vždy je nám špatně z přežrání!!!!!!!!!!!!!!!!Doporučuji a to jsem chlap,jak je to jednoduché!!!smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: ruzi (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.10.2011 15:02:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtela jsem jeste dodat, ze testo kyne samozrejme v teple! a zadny kecup!!! Na pizzu se dava omacka z rajcat: prodavaji tady tu tzv passata di pomodoro a muzete si ji udelat i doma. Oloupat rajcata a varit a varit a varit zlehka a hlouho v hlinikovem hrnci se soli na osmahnute cibulce nebo cesneku, nakonec vse propasirovat. Muze se davat do normalnich kelimku a pak zmrazit.Testo se tedy pomazne, ano pomazne ne poleje rajskou om. a navrch se dava nakrajena mozzarella, pokapat jeste olivovym olejem, posolit a posypak trosku oregamen, nebo cerstvou bazalkou. Je vazne na jednicku s hezdickou! pa vsemwww.toprecepty.cz

autor: ruzi (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.10.2011 14:53:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to chci vyzkouset... i kdyz lidicky vite ze se do pizzy vejce nedava? Kdo zije v Italii jako ja urcite potvrdi. ja davam vetsinou hl. mouku, vodu, par lzic mleka, sul, olivovy olej,kvasnice. nechavam vse zpracovat a vykynout v domaci pekarne jelikoz mam malo casu s tremi detmi. Kdyz chci aby byla pizza mekka a nadychana, davam vice oleje a nekolik lzic bramborove kase instantni a testo nakonec nerozvalim valeckem, ale roztahnu zlehka prsty. Dobrou chut vsem ... buon appetito
www.toprecepty.cz

autor: marie (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.09.2011 15:32:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zapoměla sem ho dát kynout do lednice ale nevadilo to pizza je moc dobrá smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: pitrs (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.09.2011 16:44:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alby:jo zkoušel jsem to na dovče,je to jako v troubě(kotlový gril Weber a pizzakámen)jen to chce pořádnou teplotu.smajlik

autor: Nicolas (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.09.2011 11:13:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ale je to dobré těsto když děláme pizzu tak jedině podle tadyto ho receptu smajlik smajlik smajlik

autor: Janička (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.08.2011 20:17:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj právě dělám pizzu podle tvého receptu , tak doufám , že bude dobrá až bude hotová ještě se ozvu smajliksmajlik

autor: Bludimirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.08.2011 17:53:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlikTak: Když jsem z toho udělala jednu pizzi, byl to spíš bochan jako kráva.. víc jich nechci, takže příště dělám minimálně poloviční porci ne-li 1/3 .. je to prostě moc a je to hnusný!!! Je mi líto, že jsem kvůli takovéhle bábovce vyplýtvala kečup, šunku, ananas a sýr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Bludimirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.08.2011 15:35:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

FRANKY: Omlouvám se, že reaguji na Váš komentář, ale nemohla jsem si nevšimnout těch nespočet hrubek.. Když už se soustředíte na vaření tak dobře, měl byste alespon trochu dodržovat základy pravopisu, protože to byla vysloveně hrůza a praštilo mě to do očí.. Překlepy se dají pochopit, ale jak tak koukám, raději všude píšete měkká i, než abyste alespoň zkusil někde tvrdé smajlik

autor: havlas (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.07.2011 18:31:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hele vy :D když je v testu droždí tak kyne vždycky a všude :D

autor: Lea34
vloženo: 28.06.2011 12:46:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný recept na těsto,jednoduchý a těsto za hodinku v lednici krásně vykynulo.smajlikMy tedy máme radši tenkou pizzu,tak jsem z této dávky udělala 4 kouskysmajlikBylo to vynikajícísmajliksmajliksmajlik

autor: žojo (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2011 21:25:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

??:Pane studovanej kuchaři, člověk se učí celý život. Taky jsem nevěřil, ale po půl hodiněmi mi těsto v lednici nakynulo, a svůj objem zvětšilo víc jak trojnásobně.

??:

autor: hzughuj (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.05.2011 16:53:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 27.05.2011 15:42:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

??: To není pravdasmajlik V hodně studené lednici by asi moc nekynulo, ale já běžně dělám kynuté těsto na pizzu nebo langoše nebo vánočku apod. den předem, dám do chladničky a druhý den ráno můžu rovnou tvořit, těsto je perfektně vykynuté, dokonce je díky pomalému kynutí jemnější. Ovšem na rychlé vykynutí je třeba teplo, to je pravdasmajlik

autor: ?? (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.05.2011 15:05:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

irenko ja sme studovanej kuchar a muzu ti ze skusenosti rict ze testo kyne jenom v TEPLE :)
Irrena:

autor: Kačka (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.05.2011 13:54:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtěla bych si dle tohoto receptu udělat pizzu. Ale nejdříve se chci zeptat, opravdu to těsto kyne i v lednici?

autor: Alby (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.04.2011 13:24:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělal někdo pizzu v grilu?

autor: Stenly (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.04.2011 17:09:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už to kyne v lednicismajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irrena
vloženo: 28.03.2011 11:16:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veris:Vyzkoušej a uvidíš že kyne a někdy až tak že vyleze z nádobysmajliksmajlik

autor: DAN (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.03.2011 13:06:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veris:ahoj Tak si recept od babičky přečti celý ... určitě je na nejaké buchty ..... potom si vyzkoušej tento ..... nech připravené těsto v lednici pár hodin a mrkni na těsto znova. smajlik Dan

autor: mada (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.03.2011 18:12:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veris: no prostě žádnej učenej z nebe nespadl, celej život se člověk učí...jsem ráda, že jsem o něco moudřejšísmajlikale...v tom receptě je to blbě napsanýsmajlik jináč je výbornej

autor: Betyna
vloženo: 21.03.2011 12:47:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik taky dělávám i těsta kynutá za studena a jsou smajliksmajliksmajlik

autor: Evane
vloženo: 21.03.2011 12:37:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veris: Já mám třeba recept na lednicové langoše - půlku si usmažíš hned, druhou třeba za tři dny. Ty tři dny je to těsto v lednici a máš vidět jak kyne. smajlik I neuvěřitelné věci se dějí.smajlik

vloženo: 21.03.2011 12:04:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

marcik:marcí dojde na to je to již nahlášeno,ale chvíli to trvá.smajliksmajlik

autor: marcik
vloženo: 21.03.2011 11:31:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší by bylo, kdyby se všechny nevhodné komentáře smazaly

autor: Pech (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.03.2011 15:35:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vše bylo v poho supr recept smajliksmajlik

autor: Veris (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.03.2011 13:58:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mada:tak tak, těsto v lednici nikdy vykynout nemůže...je mi jen 19, ale zvládám recepty svojí prababičky, které se ani mamce nepovedly jedna z věcí které byly nekolikrát podtrženy je že těsto musí kynout v teple smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: pizza-žrout (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.03.2011 07:55:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

o-ho-ho-ha-ha bude baštasmajlik

autor: mada (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2011 17:59:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vše je ok, vejce sem vejce tam, kdo chce si je dá a neřeší to...
Jen nechápu, že se nikdo nepodiví nad tím, že se dá těsto KYNOUT do lednice?! Mě bylo vštěpováno, že musí těsto kynout v teple?!!!!

autor: kagfg (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.02.2011 14:02:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jo ujdesmajlik

autor: Patulin (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.02.2011 11:38:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já dělám těsto jednoduše :)
1kg hl. mouky, 1 droždí, 5dl vlaž. vody, 3lžíce oleje a sůl. vypracované těsto rozdělím na 4 bochánky a dám do lednice na 12h. Výborná pizza :)

autor: Frenky (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.01.2011 04:49:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

]Tak co už seto těstíčko někomu povedlo......smajliksmajlik no po těch letech co utekli,se snad někdo šikovnej najde?

autor: Ivana79
vloženo: 30.10.2010 10:49:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja vajce nedávam,kvasníc iba pol kocky a podľa mňa pizzové cesto nemá byť "na vysoko"smajlikale tenké.Pečiem pri 250 st.

autor: isindy
vloženo: 30.10.2010 09:59:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lila, to ti bohužel neporadím...nemám s tímto těstem zkušenost, můžu jen doporučit těsto, které dělám a znám..http://www.toprecepty.cz/recept/15556-rychla-pizza...

autor: lila (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.10.2010 09:34:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělám domácí a nedaří se. je hroznásmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik ale proč smajlikco je špatněsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: lukkkkyyyy (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.10.2010 22:03:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja si misli ze to nemaj moc vymislenysmajlik. ale ynam stranku kde je ten recept od fakt profika : http://www.recepty.eu/pizza/italska-pizza.html je fakt tam profidobrasmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: INKOKNITO (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.07.2010 18:06:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc mi pizza chutnala ale delam lepsi postupsmajlik ale to uz je jedno chutnalo mi to smajlik dik za recept smajlik

autor: Honza (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2010 19:21:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To těsto vůbec není pizzový..smajlik..ale ušlo tosmajlik

autor: Bonover (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.04.2010 16:11:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já do te pizzy dal 2 vejce jelikož jsem je měl poněkud malé nechtělo se mi drobit s droždím tak jsem ho tam dal celé nalel jsem tam ještě trochu mléka a dal přes pul kila mouky a řeknu že ta piza byla opravdu dobrá!!smajlik

autor: zizala
vloženo: 11.03.2010 19:58:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já peču, dokud nejsou růžové okraje smajlik

autor: Vašek Sedmidubský (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.03.2010 19:52:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě nevim jak to bude chutnat, ale nevidim tam jak dlouho to mám péct.smajliksmajlik

autor: Marcela (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.03.2010 18:51:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ještě mi tu schází dosti důležitý údaj a to jak dlouho tuto pizzu péctsmajlik....a jinak dělala jsem ji bez toho vejce jak povídali v diskusi ostatní a neměla chybu....děti se olizovali až za ušimasmajlik

autor: jirkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.02.2010 17:27:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

s tim droždim to přehání

autor: JA.KUBB (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2010 14:04:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JU ZUZOsmajliksmajliksmajlik

autor: Ondra a Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.01.2010 22:53:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kazdopaadne ten chlapec Frenkyy maa pravdu!! drozdii je tam zbytecne moc!mysliim ze by bohate stacilo 1/4! Neviim kdo to vymyslel ale nenii to moc zdareno!! to vajiicko asi taky ne!! nenii to nic moc ale sezrat se to daa!!smajlik tak zdarec

autor: LosOlinos (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 12:37:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tož to zkusím teda,ale každý říká jiné množství tak jsem zvědav.Pan werich to jistí že?Přiměřeně,přiměřeněsmajliksmajlik

autor: Darths (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2009 18:12:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja dělám těsto:
(asi)
1/2 kg polohrubé mouky
1/2 kostky kvasnic
špetku soli
špetku cukru
1 dcl oleje
a vlažnou vodu od oka.

Postup dělejte podle pořadí.
Ja si to dělám fůrt a moc mi to chutná tak to vyskoušejtesmajlik

autor: Šnek (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2009 17:30:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já nevím zpatlal sem něco trochu podle receptu a teď to kynesmajlik jestli to nebude stát za nic tak to dám sežrat psovismajlik Ten má menší nároky na kvalitu, zato ho zajímá množstvísmajlik Snad ani jeden z nás neumřesmajlik

autor: gabishe (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.12.2009 16:10:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dneska s kamsokou budem delat pizzu s timhle receptem, asi zkusime nedat vejce, trochu mleka a min drozdi jak radi FRANKY pride mi to lepsi, za chvili se tu ma objevit tak drzte palce at nepodpalime barak =) co doporučujete navrh? musí tam být taky rajcatovy protlak ze?

autor: nikitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2009 11:07:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pizza ze školy byla fak dobra,jak sme měli vaření,ale uvidime,jak bude chutnat tahletasmajliksmajlik

autor: aja (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.10.2009 19:22:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobry no

vloženo: 09.10.2009 09:41:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ten co skončil na Bulovce:teď jde o to proč tam skončilsmajlik,
Tak doufejme,že už nebude zkoušet žádný receptík z topek,pro takové recepty neposíláme,že.smajliksmajlik

autor: Majdulinka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2009 18:14:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pizza se povedla,těsto bylo dobré,akorát toho bylo hodně... smajliksmajlik

autor: josefinka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.10.2009 17:20:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsem z toho jelen!!!!!s vejcem nebo bez

autor: david bartl (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.09.2009 11:05:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skusim to a uvidim no smajliksmajliksmajlik

autor: M&M (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.09.2009 18:26:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak pizza byla dobrá ale nedávaly jsme tam vajíčko smajlik ...Ale toho těsta bylo tolik že sme měli 3 pizzy!!Ale jinak supersmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: zanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.09.2009 14:19:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pizza a vejce do těsta to nesmajlik

autor: KubaNiky (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2009 12:11:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

těsto se povedlo i s vajíčkem akorád jsem ho nechal kynout jen pul hodinky

autor: KubaNiky (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2009 10:52:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem na těsto teď zadělal a potom napíšu jaké bylo....smajlik

autor: ko ok (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2009 20:36:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlikneni to tak spat dokonce je to i do bry tak davam bod navic

autor: milka (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.07.2009 09:53:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já se přidávám k ostatním, tohle těsto je vhodné tak na buchtu!!!smajlik. A pizzu s vejci jsem vživotě neviděla, takže žádné pochvalismajliksmajlik

autor: arnes23 (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.07.2009 15:46:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nic co dodat jeto pizza a ne buchta vejce?smajliksmajlik

autor: Gabina
vloženo: 15.07.2009 14:36:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Papričko, já dělám podobné těsto, ale droždí dávám jen čtvrt kostky (nebo 1,5 lžičky sušeného) a bez vejce. Ostatní ingredience jako zde v receptu. Těsto zadělávám v DP (někdy mi těsto v DP zadělá syn, když chce mít večer pizzu smajlik ) a dá se krásně vytáhnout do tenka. Z této dávky mám 2 plechy pizzy.

autor: Paprika
vloženo: 05.07.2009 13:48:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dávám za pravdu všem, co v předchozích komentářích kritizují toto těsto. Bylo opravdu dost buchtovité - je to taková ta "česká pizza". Příště zkusím raději jiné. Bohužel bez bodu.smajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 05.07.2009 09:46:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zadělala jsem dnes na pizzu podle tohoto receptu. Droždí jsem měla bohužel jen sušené (pytlíček je určen na 500g mouky jako je tady v receptu), ale to snad nevadí. Sůl jsem použila bylinkovou. Uvidíme jaká bude.smajlik

autor: pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.06.2009 12:40:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

máte pravdu ta pizza není pro 4 osoby ale pro 8 osob ...smajlik

autor: pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.06.2009 11:24:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no skoším to podle tech názoru lidí a doufám že to dpadne dobře :Dale to testo tam nechám pul hodky to bohate stačí..smajlik

autor: Pizzař (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2009 08:30:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do pizzy vejce vubec nepatří!!smajlikJinak dobrý!Pro ještě větší zlepšení chuti se do těsta muže přidat 2xsmetánka do kávy!smajliksmajlik

autor: hladovec (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2009 17:54:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a za hodinu to těsto v lednici asi zahyne

autor: xaox (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2009 13:03:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

omg vejce do testa na pizzu nepatrismajlik nevim kde jste to sehnali. to neni buchta, ale pizza

autor: Merylas
vloženo: 10.03.2009 22:33:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Není tím myšlený hluboký plech s okraji?smajlik

vloženo: 10.03.2009 17:26:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

co znamená to "na vysoko" ?? smajliksmajlik

autor: FRANKY (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.12.2008 21:28:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja delam v praci pizza testo s 8kg a davam stejnou gramaz drozdi jako v danem receptu-prijde mi to ze tam je ho as zbitecne moc ze potom testo je dost citit drozdim,vejce sem este teda tam neskousel davat,ale prijde mito zbitecne na misto toho bych tam dal trochu mleka. A ten plech kdyz vimazete olejem tak je zbitecne ho dale posipat moukou,kdyz by chtel nekdo poradit dale tak napiste mi na www.Frenky@spoluzaci.cz zatim ahoj. PS: FRENKY PIZZAR

autor: ivi (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.12.2008 12:14:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lolol, zhynule testo :D

autor: Gábina (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2008 09:46:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já z této dávky mám 2 plechy pizzy (vejce nedávám, droždí 1/2 kostky). Na jeden plech bude těsto moc vysoké.

autor: olda (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2008 09:23:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vejce.........???????

autor: francis
vloženo: 02.05.2008 19:05:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

omlouvám se spletl jsem se.dávám1!


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

pizza těsto recept recept na pizzu pizza recept bez droždí domácí pizza těsto bez kvasnic těsto na pizzu nekynuté těsto na testo recept na těsto na pizzu pizza recept těsto na pizzu bez droždí pizza recepty nejlepsi testo na pizzu recept testo na pizzu těsto na pizu nekynute testo na pizzu testo na pizzu recept těsto na pizzu recept pizza těsto recept těsto na pizzu těsto na pizzu bez kvasnic pizza těsto bez droždí recept pizza těsto recept na pizzu testo testo na pizzu testo na pizzu jako z pizzerie recepty na pizzu domácí těsto na pizzu recept na pizza těsto recepty pizza recept na pizzu bez droždí recepty testo na pizzu těsto pizza recept jednoduché těsto na pizzu těsto na pizzu testo pizza nejlepsi testo na pizzu těsto na domácí pizzu recepty na pizzi recept na testo na pizzu recept pizza pizza bez droždí těsto na pizzu bez droždí




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz