Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská hrášková polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2009 08:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 531 kJ / 366 kcal
Bílkoviny23,19 g
Tuky10,56 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy37,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

25. 10. 2009 01:12

Teda musím dát bodík. Mňam:-p:yes:

spagetka spagetka

5. 8. 2009 09:54

Tu trhanku (jak jí říkáme u nás), dělám přesně jako Terezka. Babička natrhala malinké kousky (vždycky u toho seděla venku na lavičce, dávala na noviny a usušila. Tak měla trhanku do zásoby.;-):-p:yes:

tejaja tejaja

5. 8. 2009 09:27

Svetlanka, dosť dlho, záleží to od praxe, ale toto cesto nerobím každý deň, tak prax malá. Väčšinou strúham, ale keď išlo dobré krimi v TV, tak som sa premiestnila a trhala:-D Trvá to tak 10-15 minút:-D

vybusna vybusna

5. 8. 2009 09:15

v jednej dedine nedaleko bb, je vyslovena specialita a vola sa to *cipkarcina*..jedla som to iba jeden raz a bola som mala, tak spomienky uz mam velmi matne...varilo sa hovadzie maso na kusky s mrkvou a mozno aj niecim inym. potom sa nejako varili zemiaky...skratka taky maglajz s uvarenych zemiakov, mrkvy, masa a cestoviny...a ta sa robila domaca tak, ze sa rozvalkalo cesto a trhalo sa prstami a tak varilo.

Svetlana Svetlana

5. 8. 2009 09:09

...Terezko, dělám ´taky do polívky "strouhanek"...neumím si predstavit "trhat" těsto prstama...jak dlouho to děláš?...:-O

tejaja tejaja

5. 8. 2009 09:03

Rajbanička je trhaná, nie strúhaná. Hrášok používam vždy mrazený, len na jar čerstvý. Konzervovanú zeleninu nepoužívam, obsahuje dosť soli. Podľa toho, aký hrášok sa použije, tak dlho sa polievka varí.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2009 08:41

Terezko, to drobení jsi nastrouhala, nebo naštípala prstama? U nás to tak někdo dělá. To musí být docela hustá polévka, to bych si dala. ten hrášek asi mražený, že?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrášková polévka hraškova polivka rajbanicka hrášková polévka recept polévka rajbanička maďarská polévka madarska polivka hrášková polévka mražený polévka hrášková maďarské polévky maďarská polévka s hráškem madarske polivky recepty hrášková polévka madarské speciality recepty cervena hraskova polevka polévka rajbanička recept rajbanicka polevka husta hraskova polevka maďarská kuchařka polevky madarske

Suroviny: hrášek, olej, mouka, bujón, sůl, pepř, vegeta, paprika sušená sladká, petrželka, vejce, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Maďarská hrášková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLQk