Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice z cukety

V sezóně cuket často přemýšlíme, jak tu velkou úrodu zachovat i na zimu. Zeleninová hořčice patří k velmi oblíbeným způsobům. Můžeme ji podávat k uzenině jako hořčici klasickou, nebo jí dochutíme šťávu dušeného masa. Způsobů použití je opravdu mnoho.

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

5. 8. 2009 09:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 486 kJ / 3 701 kcal
Bílkoviny45,40 g
Tuky230,32 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36,85 g
Sůl92,00 g
Sacharidy341,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od kamarádky, která ho dělá léta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

17. 9. 2017 17:36

Dělám již druhým rokem, moc nám chutná. :-Q:yes: Jen feferonku dávám jednu, protože nemáme moc rádi ostré. Dovolím si přidat foto.

Vere Iconica Vere Iconica

17. 8. 2017 21:49

Jen škoda toho česneku. Po hodině a půl vaření v něm moc vitamínů nezbude :/

mika59 mika59

7. 3. 2015 14:38

Dnes jsem otevřela zapomenutou skleničku a je uleželá a skvělá.
Dávám bod i foto.:-K

janatka janatka

17. 8. 2013 11:47

Letos opět hořčice a je skvělá každý chválí!!!!!!!!!!!:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

16. 8. 2013 09:14

Dobrej recept. Jen bych rád doporučil těm, kteří mají raději hořčici více žluto-oranž. použít jako v profesionální výrobně "KURKUMU"/vlastně druh zázvoru/. Když to nepřeženete,chuť se nezmění, ale barva je příznivější a tím lépe vypadá. +bodík 6

jana

17. 7. 2013 12:48

dobry napad, jak vyuzit cukety. jak zacnou plodit, tak nikdy nevim co s tim, ale ted uz budu vedet :-)

janatka janatka

1. 10. 2012 09:53

nachos:ahoj když to steriluješ tak rok já ji mám ještě letos poslední skleničku.:-p

nachos

28. 9. 2012 16:56

Skvělý bnápad, pořád si lámu hlavu co udělám s tou spoustou cuket od babi a tohle je teda bomba. Jen by mě zajímalo jak dlouho to asi vydrží?

janatka janatka

22. 8. 2011 08:28

Zkoušela jsem ji přidat pod maso a do sekané a bylo to v tom moc dobré.Takto ji využiji více.:-p

zajvarová magda

21. 8. 2011 12:05

Ten recept znám je výborná dobrou chut:yes::-*

janatka janatka

17. 8. 2011 00:04

:-pJe to úplně jiná chuť než jsme zvyklí.Určitě bude dobrá na nějaké grilované plátky masa nebo na závitky,musím vyzkoušet.Já jsem si ji dala i ke klobásce(já takovéto maglajzy můžu-to není urážka,ale já si na to potrpím,různé dresingy a omáčky).Manželovi to tak nechutnalo ke klobáse.Uvidím až to použiji jinde.Každý máme jiné chutě.;-)

Anonym

29. 7. 2010 18:29

Tento recept je velmi dobry moje mam ho ela kazdym rokem:yes::yes: !

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 17:56

Taky ji dělám;-):yes:

kedlubna kedlubna

23. 8. 2009 17:43

posílám foto a bodíka !:yes:

jollka jollka

9. 8. 2009 11:10

Tejajo díky za fotečku vypadá to moc dobře:-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová horcice hortice z cukety domací hořčice recept domaci horcice recept cuketová hořčice recept na domácí hořčiči cuketová hořčice recept cuketová hořtice recepty cuketová hořčice domaci hortice cuketa recepty hořčice recept recepty z cukety hortice s cukety cukety recept domácí zeleninová hořčice recept domácí horčice domácí cuketová hořčice recept na hořčici recept na hořtici z cuketi

Suroviny: cuketa, česnek, feferonka čerstvá, ocet, olej, cukr, sůl, pepř, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Hořčice z cukety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqOv