Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový závitek

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 8. 2009 12:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 750 kJ / 896 kcal
Bílkoviny62,47 g
Tuky48,58 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 2,69 g
Sůl6,60 g
Sacharidy49,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

8. 8. 2009 08:34

Tejaja:-)závitky,roládky,..aj.motanice jsou naše oblíbené a proto si tvoje uložím a těším se až je udělám.Kombinace rajčat bazalky sýra,..je mi blízká a musí to být moc dobré:-p.No a fotečky jsou taky za jedna;-),jen pro mě jako příloha rýže a pro manžela brambor:-)

pipre pipre

6. 8. 2009 13:50

Mně také chutnají víc vepřové závitky a tento je moc dobrý:-p..Bodík:yes:

Iljusa Iljusa

6. 8. 2009 13:20

:-D

tejaja tejaja

6. 8. 2009 13:18

Iljuška, tak otvor CD mechaniku, ide to;-) bazalku si vyber...:-D;-)
Laďka, tak to ti nezávidím, s tými prílohami to máš pestré, čo tak všetkých ukecať na chlieb a je to ?:-D
Janka, na španielske vtáčky používam hovädzie, ale u nás sa plnia špalíčkom mrkvy, kyslej uhorky, slaniny a štvrťkou vareného vajíčka. Iné plnky nie sú pre nás španielske vtáčiky a to použijem skôr bravčové a ešte častejšie hydinové mäso.

Iljusa Iljusa

6. 8. 2009 13:11

já můžu závitky ze všeho, jarní bych si zrovna dala.
Terezko - bez té bazalky - prosím poslat přes kabel ;-)

spagetka spagetka

6. 8. 2009 13:05

Souhlasím, Jani - taky mně osobně víc chutná vepřové. Ale zas když přijdou mladí - uznávají jen hovězí - takže dělám obojí a každý si pochutná;-):-p:yes::yes: - jinak u nás by byla i legrace s přílohou, posuďte - já: rýže, manžel: zásadně kolínka, zeť - knedlík no a jedině snacha se nechá ukecat na rýži, abych jí nemusela vařit brambor :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2009 13:01

Mi chutnají vepřové závity-(ptáčky) víc z toho vepřového, než z hovězího. I ten ptáček z mletého masa byl super. Je to šťavnatější, ale je to jen můj názor. Dobrá náplň!!:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové závitky vepřové závitky s rýží veprovy zavitek vepřový ptáček vepřové ptáčky vepřove ptačky nebo zavitky vepřový závitek s rýží vepřoví závitek spanielske vtacky vepřový závitek recept recept na vepřový závitek veprový ptacek s ryzi veprovezavitky vepřoví ptáčci španielské ptáčky spanielsky ptácek jarní závitky recept závitek z vepřového jarní zavitek vepřový závitek,ptáček

Suroviny: řízek vepřový, rajče, sýr tvrdý, česnek, bazalka čerstvá, párky, solamyl, protlak rajčatový, olej, sůl, pepř, šťáva citronová, vývar

TopRecepty.cz

Vepřový závitek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rBm