jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Kečup

Kečup
nahoru
Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

2 kg zrelých paradajok, 250 g jabĺk, 250 g cibule, 30 g soli, 150 g cukru, 4 lyžice octa, 1/4 lyžičky mletej škorice, 1 lyžička červenej mletej papriky, 5 klinčekov ( hřebíčky ), 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica celého čierneho korenia, 1 lyžička tymiánu, 3 bobkové listy, 1-2 feferonky ( nemusia byť ), 1 lyžica celého nového korenia

Postup přípravy receptu

Paradajky, cibuľu a neolúpané vyčistená jablká nakrájame a za občasného miešania rozdusíme. Rozdusenú zeleninu rozmixujeme, pridáme cukor, soľ, ocot a všetko korenie a dusíme 30 minút. Zmes pretlačíme cez cedník, a dusíme do potrebnej hustoty. Horúci kečup plníme do fľaštičiek, uzavrieme a prevrátime dnem hore. Necháme takto kečup vychladnúť, potom ho odložíme.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kečup"

autor: Zuzana Mittelbachová (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2014 20:39:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem kečup poprvé a je úžasný smajlikděkuji za receptíksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 17.08.2012 07:53:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky: Janka, som rada, že chutí...smajlik

autor: senky
vloženo: 16.08.2012 20:28:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Terezko, dnes uvařen, ještě za horka ochutnán a mňamsmajliksmajlik jenom pro jistotu jsem ještě 20´na 80°C zasterilovalasmajlik posílám bodík a díkysmajlik foto dodámsmajliksmajlik

autor: maiva
vloženo: 23.09.2011 19:44:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky jsem dělala,recept mám stejný,kečup je fakt dobrýsmajliksmajlik.Nedávám ale feferonky.

autor: sofie1973
vloženo: 23.09.2011 19:30:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem ho udělat asi před měsícem, dnes jsme ho poprvé otevřeli a ochutnali ke grilovanému masu - smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik - nejlepší kečup, který jsem kdy jedlasmajliksmajliksmajlik. Získala jsi mne navždy, tento recept bude vždycky patřit do mého receptáře. Zkoušela jsem jeho obměny podle svého, ty jsem ještě nechutnala, ale pochybuju, že tě trumfnusmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 11.08.2009 20:42:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja dnes jsem dělala kečup vynikající,akorát sem vynechala česnek a feferonky supersmajlik

autor: tejaja
vloženo: 07.08.2009 20:30:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna, mamičke to už asi nevyhovoríš smajlik musíš sa s tým zmieriťsmajlik ja robím naraz viac dávok, počkám na nával paradajok a ide sa na vec, ale aby som si nekomplikovala život s korením, tak dávam každú dávku do iného hrnca. Tiež anomália, nie ?smajliksmajlik Ale zase nemám veliký hrniec, no 2 dávky mi do jedného vojdu...

autor: vybusna
vloženo: 07.08.2009 08:44:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no to by si tejaja mala vtlct do hlavy mojej mamke....ja nastastie pri vyrobe kecupu nebyvam, ale svagrina, alebo otecko su uz zufali, preotze kazdy rok musia pasirovat na tom diablovom nastroji....a to vytahuju kvoli par flaskam, pretoze sa robi, vzdy len jedna davka.

autor: tejaja
vloženo: 07.08.2009 08:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takýto pasírovač sme mali kedysi doma, už dávno neexistuje, odkedy som sa vydala, mám pasírovač na robote. Ale v prípade kečupu, to robím tým spôsobom, ako som popísala. Odpad je minimálny, práve vďaka tomu mixovaniu. Takže sa neoplatí vyberať pasírovač, na hustom cedníku toho ostane minimum. smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 07.08.2009 08:34:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...dělám kečup podobně, ale přidávám k němu ještě i bílou papriku...a máme neskutečnou spotřebu...před lety jsem si koupila tento pasírovač http://www.firma-selo.sk/slideshow/pasirovac.html a je úplně úžasný...smajliksmajlik

autor: mariaj
vloženo: 06.08.2009 15:21:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ukladám a po dovče určite urobím... akurát zaváram paradajky na omáčky, polievku.... ale aj na kečup ešte bude paradajok na záhrade dosťsmajlik

vloženo: 06.08.2009 15:11:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já mám kečupů několik ve svých receptech, ale jsem na tom stejně, jak Terezka, všechno je fučsmajlik, asi je fakt dobrýsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 06.08.2009 14:35:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Používám ten samý (jak je ten svět malinkatý smajliksmajlik) už léta. smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 06.08.2009 14:32:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja,to víš,že budu určitě spokojenásmajlik

autor: tejaja
vloženo: 06.08.2009 14:29:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Verca, ja som si ten recept pred rokmi zložila z 3 receptov na kečup do tohto jedného. A osvedčilo sa mi to, komu som dala, každý je rád, že ho má. Tak snáď bude spokojný aj Marcelsmajlik Tým, že sa zmes mixuje a ešte rozvarí, je minimálny odpad. A kečup je fajn.smajlik

autor: cathleen
vloženo: 06.08.2009 14:24:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Používám ten sám recept (bez česneku a tymiánu), jen jsem si ho léty trošku upravila - přidávám i 100ml oleje (kečup je pak takový...hladší, líp klouže, teče, nevím, jak to popsat) a po promixování, přecezení a povaření ho ještě jednou mixnu ponorným mixérem.
Kečup je pak nádherně hlaďounký.
Po naplnění do sklínek ho asi 20min zavařuji.

autor: Verca
vloženo: 06.08.2009 14:23:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja už má vytištěno a letím mrknout na zahradu co uzrálo abych mohla vyzkoušet !!!! recept vypadá úžasně smajlik a ta pomazánka taky nemá chybu dávám ji do salátů na dochucení je supr.smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept kečup domácí kečup v pekárně nejlepsi domácí kečup recepty na kečup domácí pekárna kečup kečup s jablky kečup v domácí pekárně kečup z domácí pekárny recept na výrobu kečupu vyroba kecup kečup domácí výroba kecup v pekarne recept na kečup domáci kečup výroba výroba kečupu v domácí pekárně jak uvařit kečup domácí kečup recept pasírovač nejlepsi kecup jak se vaří kečup vaření kečupu recepty kečup kečup z pekárny domácí kečup recepty výroba domácího kečupu recept na nejlepší kečup kečup recepty domácí kečup z pekárny dobry kecup výroba kečupu nejlepší recept na kečup kečup-výroba příprava kečupu sladký kečup recept jak se dělá kečup v domácí pekárně domácí kečup s jablky nejlepší kečup recept nejlepší recept na domácí kečup kecup domácí výroba kečupu kečup recept kečup výroba


Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz