jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Kečup

Kečup
nahoru
Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup Kečup
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

2 kg zrelých paradajok, 250 g jabĺk, 250 g cibule, 30 g soli, 150 g cukru, 4 lyžice octa, 1/4 lyžičky mletej škorice, 1 lyžička červenej mletej papriky, 5 klinčekov ( hřebíčky ), 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica celého čierneho korenia, 1 lyžička tymiánu, 3 bobkové listy, 1-2 feferonky ( nemusia byť ), 1 lyžica celého nového korenia

Postup přípravy receptu

Paradajky, cibuľu a neolúpané vyčistená jablká nakrájame a za občasného miešania rozdusíme. Rozdusenú zeleninu rozmixujeme, pridáme cukor, soľ, ocot a všetko korenie a dusíme 30 minút. Zmes pretlačíme cez cedník, a dusíme do potrebnej hustoty. Horúci kečup plníme do fľaštičiek, uzavrieme a prevrátime dnem hore. Necháme takto kečup vychladnúť, potom ho odložíme.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kečup"

autor: Zuzana Mittelbachová (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2014 20:39:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem kečup poprvé a je úžasný smajlikděkuji za receptíksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 17.08.2012 07:53:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky: Janka, som rada, že chutí...smajlik

autor: senky
vloženo: 16.08.2012 20:28:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Terezko, dnes uvařen, ještě za horka ochutnán a mňamsmajliksmajlik jenom pro jistotu jsem ještě 20´na 80°C zasterilovalasmajlik posílám bodík a díkysmajlik foto dodámsmajliksmajlik

autor: maiva
vloženo: 23.09.2011 19:44:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky jsem dělala,recept mám stejný,kečup je fakt dobrýsmajliksmajlik.Nedávám ale feferonky.

autor: sofie1973
vloženo: 23.09.2011 19:30:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem ho udělat asi před měsícem, dnes jsme ho poprvé otevřeli a ochutnali ke grilovanému masu - smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik - nejlepší kečup, který jsem kdy jedlasmajliksmajliksmajlik. Získala jsi mne navždy, tento recept bude vždycky patřit do mého receptáře. Zkoušela jsem jeho obměny podle svého, ty jsem ještě nechutnala, ale pochybuju, že tě trumfnusmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 11.08.2009 20:42:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja dnes jsem dělala kečup vynikající,akorát sem vynechala česnek a feferonky supersmajlik

autor: tejaja
vloženo: 07.08.2009 20:30:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna, mamičke to už asi nevyhovoríš smajlik musíš sa s tým zmieriťsmajlik ja robím naraz viac dávok, počkám na nával paradajok a ide sa na vec, ale aby som si nekomplikovala život s korením, tak dávam každú dávku do iného hrnca. Tiež anomália, nie ?smajliksmajlik Ale zase nemám veliký hrniec, no 2 dávky mi do jedného vojdu...

autor: vybusna
vloženo: 07.08.2009 08:44:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no to by si tejaja mala vtlct do hlavy mojej mamke....ja nastastie pri vyrobe kecupu nebyvam, ale svagrina, alebo otecko su uz zufali, preotze kazdy rok musia pasirovat na tom diablovom nastroji....a to vytahuju kvoli par flaskam, pretoze sa robi, vzdy len jedna davka.

autor: tejaja
vloženo: 07.08.2009 08:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takýto pasírovač sme mali kedysi doma, už dávno neexistuje, odkedy som sa vydala, mám pasírovač na robote. Ale v prípade kečupu, to robím tým spôsobom, ako som popísala. Odpad je minimálny, práve vďaka tomu mixovaniu. Takže sa neoplatí vyberať pasírovač, na hustom cedníku toho ostane minimum. smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 07.08.2009 08:34:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...dělám kečup podobně, ale přidávám k němu ještě i bílou papriku...a máme neskutečnou spotřebu...před lety jsem si koupila tento pasírovač http://www.firma-selo.sk/slideshow/pasirovac.html a je úplně úžasný...smajliksmajlik

autor: mariaj
vloženo: 06.08.2009 15:21:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ukladám a po dovče určite urobím... akurát zaváram paradajky na omáčky, polievku.... ale aj na kečup ešte bude paradajok na záhrade dosťsmajlik

vloženo: 06.08.2009 15:11:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já mám kečupů několik ve svých receptech, ale jsem na tom stejně, jak Terezka, všechno je fučsmajlik, asi je fakt dobrýsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 06.08.2009 14:35:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Používám ten samý (jak je ten svět malinkatý smajliksmajlik) už léta. smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 06.08.2009 14:32:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja,to víš,že budu určitě spokojenásmajlik

autor: tejaja
vloženo: 06.08.2009 14:29:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Verca, ja som si ten recept pred rokmi zložila z 3 receptov na kečup do tohto jedného. A osvedčilo sa mi to, komu som dala, každý je rád, že ho má. Tak snáď bude spokojný aj Marcelsmajlik Tým, že sa zmes mixuje a ešte rozvarí, je minimálny odpad. A kečup je fajn.smajlik

autor: cathleen
vloženo: 06.08.2009 14:24:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Používám ten sám recept (bez česneku a tymiánu), jen jsem si ho léty trošku upravila - přidávám i 100ml oleje (kečup je pak takový...hladší, líp klouže, teče, nevím, jak to popsat) a po promixování, přecezení a povaření ho ještě jednou mixnu ponorným mixérem.
Kečup je pak nádherně hlaďounký.
Po naplnění do sklínek ho asi 20min zavařuji.

autor: Verca
vloženo: 06.08.2009 14:23:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejaja už má vytištěno a letím mrknout na zahradu co uzrálo abych mohla vyzkoušet !!!! recept vypadá úžasně smajlik a ta pomazánka taky nemá chybu dávám ji do salátů na dochucení je supr.smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kečup s jablky domácí výroba kečupu recept na nejlepší kečup kečup domácí výroba recept na kečup dobry kecup výroba kečupu výroba domácího kečupu nejlepší kečup recept domácí pekárna kečup nejlepší recept na kečup výroba kečupu v domácí pekárně kečup recepty sladký kečup recept kečup v domácí pekárně vyroba kecup vaření kečupu jak uvařit kečup kečup recept kečup z domácí pekárny recept na výrobu kečupu jak se dělá kečup v domácí pekárně pasírovač nejlepší recept na domácí kečup domácí kečup recept recept kečup domácí kečup z pekárny kečup-výroba domácí kečup s jablky nejlepsi domácí kečup kečup z pekárny kečup výroba kecup domáci kečup výroba recepty na kečup domácí kečup recepty nejlepsi kecup kecup v pekarne recepty kečup příprava kečupu jak se vaří kečup domácí kečup v pekárně




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty