jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Pečený vepřový bůček

Pečený vepřový bůček
nahoru
Pečený vepřový bůček Pečený vepřový bůček Pečený vepřový bůček Pečený vepřový bůček Pečený vepřový bůček Pečený vepřový bůček
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

vepřový bůček, rasca ( kmín ), sůl

Postup přípravy receptu

Bôčik vcelku umyjeme a kožu narežeme do kríža.
Bôčik zo všetkých strán osolíme a narezanou kožou hore uložíme do pekáčika. Posypeme celou rascou. Podlejeme vodou a dáme piecť pri strednej teplote asi 30 minút.
Potom otočíme, opäť posypeme rascou druhú stranu a dopečieme.

Necháme dobre vychladnúť a v chladničke stuhnúť. Režeme na tenké plátky a podávame s horčicou, cibuľou a inou zeleninou a chlebom.

Poznámka

Pečený bôčik je výborný na studené misy.

Vypečenú šťavu zlejeme do hrnčeka a necháme stuhnúť v chladničke. Je výborná na natretie na chlieb.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
11 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Pečený vepřový bůček"

autor: Pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.04.2013 09:57:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja dělam buček tak že,nasolim načesnekuji a dam do ledničky aspon na 4+5 dni pěkně uležet ,teprve pak peču
vysledek to si mužete domyslet !! .....smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 26.09.2012 20:20:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dexulka: Ďakujem za fotečku, je pekná smajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 26.09.2012 19:11:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

TERI úplně tady slintámsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlikvypadá to úžasněsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: dexulka
vloženo: 26.09.2012 15:32:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

V jednoduchosti je krása smajlik Přidala jsem pod maso cibuli a česnek a byla to lahoda smajlik Posílám bod i foto smajlik

autor: petrzelka
vloženo: 09.10.2011 12:30:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem takto pekla bůček k obědu,přidala jsem akorát česnek a moc jsme si pochutnalismajlik

autor: Marketa087
vloženo: 29.05.2011 21:24:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dekuji,skvele,nevedela jsem si rady.ale je vyborny,hlavne ten vypek smajlik

autor: Robo (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.05.2010 17:16:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept, jsem začátečník, a moc se mi hodilsmajlik

autor: petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2010 18:45:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypada to supersmajliksmajliksmajlik ja mam asi blbou troubusmajliksmajliksmajlik nikdy nemam takovou krasnou barvičkusmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Věra Machová (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.02.2010 15:22:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojte, vybornej recept tohle.Kopila jsem si novej titanovej hrnec a hned jsem zkusila tento recept nedala jsem tam ani olej a sadlo a maso se krasne udelalo ve vlastni stave, pridala jsem cesnek i cibulku no proste fantazie.Kdyby se chtel nekdo podivat na to nadobi tak muzete tady www.titanovevareni.cz jsou tam i super recepty, takovy rychlovky.Tak ahojte

autor: Sodovka
vloženo: 18.08.2009 00:09:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pečený bůček je dobrý, když ho pořádně počesnekujeme rozmačkaným česnekem. V půlce pečení přidávám i nakrájenou cibuli. Štáva získá lepší chuť.smajlik A kůži nařezávám až v půlce pečení. Když bůček otočím, tak až tehdy kůži naříznu na čtverečky. A nevím proč se někdo čertí na Evu. Napsala jenom svůj názor, jak to vidí a cítí ona.

autor: suzanna
vloženo: 14.08.2009 11:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Myslim, ze je dobre, ze tady tenhle receptik je. Vzpominam si, ze kdyz jsem poprve pekla bucek, tak jsem vubec netusila jak na to. Nikdy jsem to nejedla (nesnasim to bile "trepave"), tak jsem nevedela, jake koreni pridat, jak to spravne pect, atd. Tak jsem cela nestastna volala mamce, at mi poradi. Ta se mi smala, ze na tom nic neni. Ted se smeju i ja, ale verim, ze zacatecnicim to urcite hodne pomuze. Takze Tejajosmajlik

autor: spagetka
vloženo: 13.08.2009 17:35:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je vynikající a patří do základu každé pořádné kuchyně. Že se tu do teď nevyskytoval je ale přehlédnutí ostatních kuchařů (včetně mě,)kteří jej sem mohli už dávno dát. Nechápu k čemu tedy nicneříkající debata (že by závist, že někdo byl rychlejší?) k takové dobrotě jako je dokřupava upečený "odporně" dobrý bůček smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 13.08.2009 17:31:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pani Evička, na vašu zlobu voči mne nebudem reagovať. Pretože u nás sa vraví : Kto chce psa biť, palicu si nájde. Ak máte nejaký problém, vystúpte z anonymity. smajlik

autor: mirca75
vloženo: 13.08.2009 16:48:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tejajasmajliktaky dělám(manžel ho milujesmajliksmajlik),jen přidáváme na osminky krájenou cibuli a na plátky česnek.Všeho dosti a přesto přiměřeněsmajlik.A ten výpek paksmajliksmajlik.No mňamka.
Evo.I "jen" upečené maso je recept!A jestli ho sem dala Tejajasmajlik nebo někdo jiný,to na tom nic neubírá.A nějak jsem si nevšimla že by se Tejajasmajlikpasovala do role jakéhosi pánaboha.Recepty má fajn a tak nevidím důvod k rýpání.Jestli máš proti Terezce nějaké osobní připomínky, zajdi na pokec a můžeme to řešit tamsmajlik.

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.08.2009 14:51:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano pane Václave, nikdo se kuchařem nerodí.Ale p. tejaja, která každému radí jak tady, tak hlavně na receptech.cz by mohla dávat recepty na jiné úrovni že?
Ona ale nikdy nepřijme kritiku. Pasovala se do role kuchařského pánaboha a některé kuchařky, aby jí udělaly radost jí dávají body i za blbosti.smajliksmajlik

vloženo: 13.08.2009 14:41:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Evo/neregistrovaná/. To už tady bylo několikrát. Debata co je a co není recept. Možná,-snad ? Ale když otevřeš téměř jakoukoliv kuchařku tak tam najdeš "OBSAH receptů". Schválně jsem sáhnul za sebe a vzal prvou kuchařku do ruky "MODERNÍ POMAZÁNKY pro každou příležitost", otevřel a čtu : Ve studené kuchyni zaujímají pomazánky jedno znejpřednějších míst ...... ble ble ble ...Seznáíme vás s mnoha recepty výroby až po úpravu. Čtu dál: RECEPTY na OCHUCENÉ MÁSLO. 1 recept. Sardelové máslo: Máslo smícháme se sardelovou pastou. 2 recept. Hořčicové máslo: máslo smícháme s hořčicí. 3 recept. Rokforové máslo: máslo smícháme s rokforem ( můžeme nahradit Nivou) atd. Tak bych mohl pokračovat dál a nebo vzít jinou kuchařku. Všude jsou recepty složité( které málokdo v běžné domácnosti vaří) a méně složité, nebo naprosto prosté. Třeba vaření , nebo smažení vajíček apod. Někdy nám tady nejde ani tak o recept jako originální a ne vždy vyjímečnej (i když ho rádi taky přijmeme), ale někdy o pouhé připomenutí. A možná pro úplně začínající kuchaře/ky prospěšné kteří i takový jednoduchý recept rádi přivítají. Je třeba vidět, že nikdo se kuchařem nenarodil a vše se musí učit, jako třeba plavat, bruslit, nebo jezdit autem. Od jednoduchého k složitějšímu, až třeba z něj bde MISTR nad MISTRY.Václav

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.08.2009 14:03:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to prostě upečené maso, nic jiného. To není žádný recept. smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 13.08.2009 14:00:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vašku, to si napísal veľmi krásne, niet k tomu čo dodaťsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 13.08.2009 13:36:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak Terezko. ŽENA DOSTALA TAKOVOU KRÁSNOU ŠPIC BŮČKU. Tak na nadívání jako kapsu. Ale byla opravdu veliká až moc pro nás dva, tak jsem ji o polovic zkrátil. ŠPIC NA NADITÍ a druhý kus upekli tak jako ty. V chladničce byla od neděle a včera nastudeno. Nejdřív namazat chlebík z DP stydlím výpekem a k tomu z prkýnka STUDĚNÝ BŮČEK s čerstvo modrou cibulí(škoda že u nás nemají bílou jako v Itálii),kyselou okurkou, pěkně připepřit (a chilli), aby jsme si na tu dobrotu vzpoměli i druhý den na WC. Prima. +bodík

vloženo: 13.08.2009 12:40:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéééžiš, proč já to mám tak ráda a neměla bych?smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a jedna a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

pečený vepřový bůček recepty recepty bůček buček pečený peceny bucek video peceni bucek buček recept jak správně upéct bůček správné pečení bůčku pečeny buček recepty vepřovy buček recept úprava bůčku peceny bocik recepty pečený vepřový bůček recept buček veprovi bucek recept na vepřový pečený buček výborný pečený buček pečený bůček vepřový pečený bůček vepřový bůček pečený vepřový bůček recept pečení vepřového bůčku recept na peceny bucek pečený vepřový bok recept recepty pečeny buček pečený vepřový bok recepty vepřovy bůček vepřový bůček pečený pomalu pečený věpřový bůček recept na pečení vepřového bůčku pomalu pečený vepřový bůček recepty pečený vepřový bůček vepřový bok pečený peceni bucku jak pect bucek jak upéct vepřový bůček recept na veprovy bucek pečeny buček recept vyborny bůček recepty z vepřového bůčku jak upect bucek vepřový bůček recepty




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz