Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drobenkový koláč I.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2008 21:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 108 kJ / 3 611 kcal
Bílkoviny64,16 g
Tuky142,12 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 647 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy512,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lukáš Křupka

21. 2. 2016 10:35

MM to sice nenapsal hezky, ale zase dělat si srandu není taky zrovna slušná reakce. Srozumitelněji to jde. V postupu sice nic nechybí, ale spousta začátečníků (jako já), by přivítala informaci o teplotě a době pečení. Každý není zkušený kuchař. Takže asi tak...stačí přidat jednu větu s chybějící informací a ne si hned hrát na chytráka přechytrého a dělat z lidí blbce

stanulinek

9. 9. 2013 14:29

Taky nevím čemu MM nerozumí, jednodušeji a srozumitelněji to snad ani nejde :-) :-*

yanull yanull

2. 9. 2013 04:00

Michal Slavíček: Dobře jste to MM vysvětlil, doufám, že je nyní spokojen:yes:. Já bych jen pro úplnost doporučila zasadit ještě stromy kvůli ovoci a to s předstihem ;-):-)

Michal Slavíček

2. 9. 2013 03:50

Pro MM: s těmi mamlasy bych byl opatrný, by jste jako mamlas nevypadal sám. Tak tedy: pole zořeme a uvláčíme. Teď je třeba se rozhodout, zda budeme sít ozim či jař. Nicméně po žních získané zrno, resp. jeho část odvezeme do mlýna k semletí na polohrubou mouku. Dále si musíme vypěstovat řepu cukrovku a samozřejmý je chov drůbeže, tedy alespoň slepic a alespoň jedné krávy. Tak získáme další potřebné suroviny. No, a když je máme pohromadě, postupujeme dle uvedeného receptu. Kapišto???

MM

6. 7. 2013 12:41

Kterej mamlas psal ten recept! To je takový problém se trochu rozepsat a napsat cely postup a ne to zkrátit?

Oldřiška Kratochvílová

14. 5. 2013 13:41

Drobenkový koláč už dělám řadu let, je rychlý, jednoduchý a dobrý. Jelikož je sezona rebarbory, peču ho s tvarohem a rebarborou. Zkus te to, je osvěžující:yes:

Elieen

17. 7. 2012 22:14

akorát se peče s borůvkami tak jsem zvědavá :-p

Denisa Z.

3. 2. 2012 14:44

Dneska se ho chystám upéct..i když mi je jenom 15 LET:-D:-D
Ale to se zvládne..:-)) A moc se na něj těším vypadá moc dobře a miluju drobenku a třešně takže super..:-D;-)

petrzelka

24. 7. 2011 16:59

Dnes jsem opět dělala náš oblíbený koláč,ale dala jsem červený rybíz:-K

petrzelka

19. 2. 2011 15:13

Už vícekrát jsem dělala tento drobenkový koláč,ale až dnes jsem ho stihla vyfotit.je velmi jednoduchý,rychlý a dobrý.posílám bod a fotečku.Ovoce jsem dala švestky a třešně:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2009 16:04

Takže, udělala jsem ho s třešněma, já jsem teda neochutnala, ale vedle z kuchyně se ozývá mlaskání a takové to hmmmm, hmmm, takže, asi dobrý!:-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší drobenkový koláč s jahodami rebarborový koláč z drobenky kolače jednoduché levné levny kolač kynutá buchta s drobenkou levné koláče buchta s drobenkou nejlepší ovocný koláč s drobenkou máslová drobenka rychlý drobenkový koláč jak se dělá drobenka buchta s třešněma rychlý a dobrý rebarborový koláč jahodová buchta s drobenkou drobenka na buchty recept jahodový koláč s pudinkem babiččiny drobenkový koláč s tvarohem a hruškami kynutý jahodový koláč jahodové koláče nekynuté kynutý třešňový koláč s drobenkou

Suroviny: tuk hera, mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, mléko, prášek do pečiva, ovoce

TopRecepty.cz

Drobenkový koláč I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KN