jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Trnavská pomazánka

Trnavská pomazánka
nahoru
Trnavská pomazánka Trnavská pomazánka Trnavská pomazánka Trnavská pomazánka Trnavská pomazánka Trnavská pomazánka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

1 kg cibule, 1 kg paradajok, 1 kg kapie, 1 dl oleja, 1 dl octu, 1 lyžica horčice, 5 feferóniek ( podľa chuti ), 1 lyžica soli

Postup přípravy receptu

Kapiu, cibuľu, paradajky a feferónky narežeme a dáme do hrnca. Pridáme horčicu, olej, ocot, soľ a varíme 45 minút. Necháme prechladnúť a zmes rozmixujeme. Naložíme do fľaštičiek, uzavrieme a sterilizujeme 20 minút od bodu varu.

Poznámka

Používame ako pomazánku na chlieb a hrianky ( topinky ).

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Trnavská pomazánka"

autor: mirca75
vloženo: 19.09.2009 23:05:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak a je tu mé zastavení u tvého druhého receptusmajlik.Směs má po rozmixování krásnou konzistenci a úžasnou barvu.Smíchala jsem rajčata červená,žlutá,paprikorajčata,červené kapie,feferonku jsem dala jen jednu(kvůli dětem),ale přidala jsem 4 stroužky česnekusmajlik.Vařila jsem hodinu(na mírno).Tenhle receptík šel taky za sousedkou a ta ho šla hned "spáchat"smajlik.Takže hned jak jí uvidím,zeptám se jak je spokojenásmajlik.Tobě letí boďka a fotečkasmajlik

autor: tejaja
vloženo: 08.09.2009 19:29:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sodovečko, voda tam nechýba, žiadnu vodu nepridávaj, paradajky pustia šťavy hodne. Zo začiatku treba dať na slabší plameň a premiešať, potom tak, aby to neprskalo. Na to, aby to neprihorelo, tie 2 dl tekutiny zo začiatku stačia, potom je tam tekutina z paradajok.
Allis, ďakujem za prekladsmajlik

autor: allis
vloženo: 08.09.2009 17:02:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovolím si odpovědět: Hrianky = topinky
A.

autor: MARTAU (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.09.2009 16:54:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prosím,co to jsou HRIANKY.Pomazánku bych ráda udělala.Díky

autor: Sodovka
vloženo: 08.09.2009 16:22:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pomazánku bych chtěla vyzkoušet,jenom chci ještě upřesnit recept. Terezko, nechybí tam voda? To mám vařit 3 kg zeleniny jenom v 1 dcl octu a 1 dcl oleje? Děkuji.

autor: pipre
vloženo: 07.09.2009 19:58:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také se mi pomazánka a nejen jako pomazánka líbí a dávám bodíksmajlik+ 4.

autor: Věrka. (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.09.2009 19:13:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tahle pomazánka se mě taky líbí a je velmi aktuální. Možná taky vyzkouším.

autor: tejaja
vloženo: 07.09.2009 18:32:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janka R., používa sa ako pomazánka na chlieb, buď čistá alebo v tenkej vrstve na maslom natretý chlieb alebo na hrianky. Už to tam idem dopísať, ďakujem za upozorneniesmajlik
Janka, môžeš použiť červenú papriku bez problémov. Dá sa použiť aj zelená, len farba nebude také červená, ale na chuti to neuberiesmajlik

vloženo: 07.09.2009 17:57:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Terezko, na co se to dá použít? Zatím jsme teda velice spokojeni s tou pomazánkou z česneku a rajčat, to je fakt super hlavně do pomazánek. Tady to se mi taky líbí. smajliksmajlik

autor: zdena 3
vloženo: 07.09.2009 17:54:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky si udělám, vypadá dobře,dávám bodík.smajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 07.09.2009 17:42:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak na to jdu hned,akorát kapií mám jen 5 ks, tak přidám zelenou a červenou papriku, však uvidímesmajlik Já váhu nikdy nehlídám, přidávám a ubírám podle chutismajlik Jinak tejajo posílám "boďulu", protože to vypadá dobřesmajlik a za vyzkoušení to stojí, pak se ozvu smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

trtnavská pomazánka recept na paprikov pomazanku papriková nátierka pomazanka kapie a rajcata pasta z červenej papriky kapie zmes na topinky paprikova pomazanka trnavska jablkový sirup trnavská pomazánka trnavská kuchyně trnavsk paprikov pomaznka pomzanka z kpie zeleninova pomazanka paradajkova pomazanka paprikorajče deli pomazanka z kapie trnavska pomazanka recept pomazanka z červenej kapii trnavska natierka kapiova pasta pasta na topinky pomaznka pomazanka trnavská papriková pomazánka recept trnavská pomazánka trnavsk pomaznka papriková pomazanka saba paprikorajčata paprikova pomazanka trnavská směs jak vypada paprika kapie zeleninová pasta na topínky trnavska pomazanka červenej kapiovej papriky pomazánka na hrianky nátierka saba papriková pomazánka na hrianky paradajkov pomzanka pomazánka z kapii pomaznka z kpie pomazánka s kapií paprikorajče trnavská pomazaánka




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty