Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebrácký řízek

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

11. 9. 2009 18:04

Suroviny

Porce: asi 4 ks.

Nutriční hodnoty

Energie457 kJ / 109 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,25 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lomačka

27. 9. 2009 21:41

To vkládání mě poradila Hanka pu.Tak že díky:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2009 16:41

Dášo, vidím, že foto už ses naučila vkládat;-)a moc hezké!!

magdalenka magdalenka

12. 9. 2009 16:28

...ja ich poznám ako cigánske, tak si vyber...;-)

vybusna vybusna

12. 9. 2009 15:40

preco take fajne rezniky sa volaju zobracke....;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2009 19:55

Hmmm, na okurku sýr, něco takového tady myslím ani podobného není, moc zajímavá kombinace:-p:yes:

magdalenka magdalenka

11. 9. 2009 18:43

Ja robím obdobu - po opečení mäso potriem horčicou, potom strúhané uhorky a syr a bez kečupu. Mojej rodine to chutí.

paajus

11. 9. 2009 18:14

Mnam, mnam... tohle se mi moc líbí, vyzkousím... dávám do oblíbených a tobě bodík...:-) :yes:

HankaPu HankaPu

11. 9. 2009 18:11

Dášo,škoda, že tam ta fotečka není, receptík je bezva u mě máš + a jdi vedle vpravo na pokec a tam ti rádi poradíme jak ty fotky vkládat:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žebrácký kotlet žebrácké maso žebrák recept žebrácký vepřový řízek žebrácké řízky žebrácký salát žebrácký kotlet recept žebrácka kotleta jídlo žebrák žebrácké maso recepty vepřový žebrák recept na žebráka žebrácké maso recept vepřový řízek žebrák žebrácký salát recept žebrák maso veprovy zebracky rizek žebrák jídlo žebrácké kotlety recept žebrák

Suroviny: řízek vepřový, sůl, pepř, česnek, okurky sterilované, olej, sýr strouhaný, kečup sladký, voda

TopRecepty.cz

Žebrácký řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRA2