Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské vepřové maso

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

14. 9. 2009 11:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 496 kJ / 2 031 kcal
Bílkoviny50,96 g
Tuky190,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,61 g
Sůl9,00 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept jsem asi tak před 20 léty opsala v Zem. novinách. Kdo ho ochutnal chtěl recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

28. 10. 2013 18:42

Nechala jsem se inspirovat tvým receptem. Cibulku jsem ale nakrájela nadrobno a předem jsem ji orestovala. Na každý plátek masa jsem ještě navíc položila tenký plátek anglické slaniny. Bylo to moc dobré a pochutnali jsme si:-p:-p:yes::yes:

cherry4996 cherry4996

3. 11. 2011 18:49

Tak jsem to dnes vyzkoušela bála jsem se té majonézy ale výsledek je dokonalý. Přidala jsem místo ostrého kečupu chilli koření a ještě slaninku.
Dávám 1* :yes:
Šárka:

tobole

29. 5. 2011 06:42

Vyzkoušela jsem a musím uznat, že je to LUXUSNÍ záležitost. Díky za recept:yes:

Kristýna

18. 2. 2011 17:02

Zrovna jsem to dovařila. A mohu říct že tento recept je doopravdy VYNIKAJÍCÍ!!! Všichni se určitě budou olizovat až za ušima! :yes::yes::-phttp://www.toprecepty.cz/recept/7851-francouzske-v...

Jiřička

6. 2. 2011 23:56

Mám radost, že Vám chutnalo. Děkuji. :-)

Lenka

6. 2. 2011 13:15

vynikající :-p

phamka

20. 11. 2010 22:17

:yes::yes::yes::yes:

Misa

20. 11. 2010 22:12

Ted jsem to uvařila příteli. Oba jsme maximálně spokojený :D Děkuju za výborný a jednoduchý recept.

Vendelínka

20. 7. 2010 14:47

je to opravdu moc dobré, na to, že jsem začátečník a většinu receptů zmrvim, tak tohle se mi povedlo, příště to vyzkouším i s kuřecím :yes::-)

zuzana

6. 7. 2010 08:51

zaujal me vas recept je jednoduchy a myslim si ze urcite mooc dobry a hodi se i ke kroketam ktere chci dnes delat:-):yes:

janatka janatka

2. 2. 2010 23:11

:-pOpravdu vynikající,chutnalo celé rodince.:yes:Použila jsem krkovičku a tatarku místo majonézy.

Paprika Paprika

10. 12. 2009 16:38

Iljušo :yes::yes: za provedení a Jiřičce za recept :yes: ;-)

Hella Hella (moderátorka)

10. 12. 2009 14:43

Nevím, jak se chová při pečení jogurtová majonéza, ale ta normální se při pečení vyškvaří na tuk a to si myslím, že by ty 4 řízky v celé sklenici majonézy musely plavat. Určitě to vyzkouším.

Iljusa Iljusa

10. 12. 2009 14:39

Hello - měla jsem jogurt.majonezu, ono mi to stejně při pečení dost steklo dolů :-)

Hella Hella (moderátorka)

10. 12. 2009 14:38

To musí být fakt dobré i když bych asi polovinu majonézy ubrala. S majonézou zapékám jenom lososa, takže znám. Pátý bodík :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty francouzské maso recepty z vepřového masa francouzské řízky maso po francouzsku vepřové maso francouzský vepřový plátek maso ke kroketam francouzský řízek maso po francouzsky vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřová kýta po francouzsku vepěový plátek celá země recepty veprove po francousku francouzský vepřový řízek francouzské recepty z vepřového francouzské recepty maso vepřové recepty francouska maso recept francouzské maso recepty

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, olej, kečup sladký, cibule, sýr eidam, majonéza

TopRecepty.cz

Francouzské vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vKM