Steak ze žraloka v parním hrnci
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zelenina z parního hrnce má výraznější chuť, aniž by se solila a zachovává si barvu. Ryba je jemná a šťavnatá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2012 20:23
12. 12. 2009 17:09
12. 12. 2009 17:05
17. 9. 2009 20:32
17. 9. 2009 12:03
17. 9. 2009 11:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 48 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 10 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 34 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: žralok recept žralok recepty recepty žralok recept žralok zmrazený žralok recepty ryba v parním hrnci žralok modrý recept žralok modrý recepty ryby v parním hrnci mořský žralok recept recepty steak recepty-žralok recepty ryby žralok žralok úprava varime s parnim hrncem parní hrnec recepty file ze žraloka recepty na zralok žraločí steak žraločí steik
Suroviny: brambory, steak žraločí, fazolky zelené, cibulka, pepř, sůl, kmín celý, koření provensálské, olej olivový
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
6 názorů