jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Pečená krkovička

Pečená krkovička
pečená krkovička s kočičákem
nahoru
Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička Pečená krkovička
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

vepřová krkovice s kostí vcelku, cibule, česnek, kmín, pepř, sůl, sádlo, krapet oleje

Postup přípravy receptu

Krkovičku osolíme, opepříme a potřeme olejem.
Do pekáče dáme sádlo, cibuli nakrájenou na céčka, česnek na plátky, vložíme krkovičku, okmínujeme, posypeme cibuli, česnekem, podlejeme cca 1dcl vody, přikryjeme víkem a vložíme do trouby, rozpálené na 250 stupňů. Po půlhodině přiměřeně podlijeme horkou vodou a krkovičku polijeme výpekem. Dáme zpět do trouby, teplotu snížíme na 200 stupňů a za občasného podlévání a polévání výpekem pečeme další 1 až 1,5 hodiny (podle velikosti a kvality masa).

Poznámka

Překvapilo mě, že takový klasický recept české kuchyně na topreceptech ještě není.
A co se týká příloh, v sobotu jednoznačně zvítězil kočičák, dnes byla krkovička s bramborem a hlávkovým zelím. Jako další kombinace se nabízí knedlík a kyselé zelí, zkrátka každému podle jeho gusta.

Autor Autor: (Jan Slovák)
Datum vložení Datum vložení:
46 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Pečená krkovička"

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2014 15:20:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pro paní Marii sice vás neznám ,ale buď jste se Chtěla tady předvést a udělat ze sebe princeznu a pohanit recept.A ze srdce mne těší že se vám to nepodařilo.Naštěstí jsou tu inteligentní lidé a tak jděte a podívejte se do zrcadla a řekněte si jaká to tu stojí pipina Iveta
(a naučte se datum ju než začneta rágovat .

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2014 15:11:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to super a může se to udělat jak z vepřováho tak z hovězího smajliksmajlik,smajlik

autor: spagetka
vloženo: 30.06.2014 17:18:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marie: Souhlasím s Jendou. Pohlreich nevymyslel nic, co by už nebylo vymyšleno, jen to "zabalil do své show", jo má některé vychytávky. I když upřímně, při přemíře jeho "tý vol..písk..., já se pos....písk..." lze těžko ty vychytávky teda slyšet. ještě že na netu jsou jen ty nápady, nemá všechno špatný, ale není 100% autorem všeho. Převzal, upravil. Tak jak to dělají všichni kuchaři a i my tu. jen my holt nejsme v TV.
Neodsuzuju, mám ráda vychytávky, taky hledám po netu a upravuju dle sebe. V dnešní době těžko vymyslíte originální recept z běžně dostupných surovin. Z těch nedostupných, cizokrajných - jo, zní to dobře, ale nemám je, tudíž nemohu hodnotit.
Recept na Krkovičku, co dal Jenda znám též, a on sám se diví, že tu tento recept není, takže je to prostě on, kdo sem tento obecně známý recept dal.smajliksmajliksmajlik

autor: Jenda1
vloženo: 30.06.2014 17:04:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marie:Recept jsem zde vkládal 20.9.2009 a to jste jistě nevěděla, že nějaký Pohlreich existuje. Ani bych se nikdy nesnížil k tomu, jakýkoliv recept od Pohlreicha zde přepisovat!

autor: Sajdeman
vloženo: 30.06.2014 00:09:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající! Pekl jsem v zakryté zapejkací míse a povedlo se moc!smajlik

autor: Marie (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.06.2014 08:28:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opsané od Pohlreicha. doslovasmajlik

vloženo: 27.03.2013 09:54:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super recept.nic sloziteho a chut vybornasmajlikpochutnala si cela rodina a jinak uz krkovici nepecusmajlik

autor: Didi (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2013 12:49:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak dovařeno, snědenosmajlik, a nastala spokojenost nejvyššího kalibrusmajliksmajliksmajlik. Musím si prohlédnout i vaše ostatní recepty.

autor: Didi (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2013 10:54:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za recept, neměl jsem inspiraci, co z krkovičky k obědu. Teď už to peču,a voní celý byt.smajliksmajliksmajlik

autor: Sejbova
vloženo: 02.12.2012 19:08:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za takový jednoduchý recept, dnes jsem krkovičku dělala k obědu a byla vynikající, přílohu jsem zvolila šťouchaný brambory.

autor: Ivana79
vloženo: 18.11.2012 17:32:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendosmajlikja som dnes urobila tú poslednú variantu,teda so zemiakovým knedlíkom a vlastnou kvasenou kapustousmajlikPridávam ti fotky,aj keď s tvojimi sa nedajú porovnaťsmajlikale fakt sa mi to dnes podarilosmajlik+38

autor: Ivet (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.10.2012 11:54:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem zkusila tento recept, jen sem krkovičku měla bez kosti a dala ji na plátky (doba pečení po odkrytí tedy byla kratší), ale chuť masa?? No luxus smajlik osobně o pečené maso nestojím, ale tohle sem si musela dát smajlik

autor: Barča (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2012 12:20:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už se potí v troubě :) Dnes bude s bramborovým knedlíkem, špenátem a rajčatovým salátem :) Tak jsem na to zvědavá! :))

autor: týna (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.04.2012 12:55:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak nevím, ale spoléhala jsem na recept, nedávala pozor a cibule se mi totálně spálila - do černa - tak jsem ten výpek musela vylít a doufám, že maso to moc nepoznamenalo, holt bude maso bez výpeku. smajlik

autor: vcacky (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.01.2012 21:51:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Okopírovat recept z Pohlreichových stránek nemá není umění.
http://www.zdenekpohlreich.cz/soutezici/54smajlik

autor: Marketa087
vloženo: 04.12.2011 10:37:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypada to uzasne...jdeme na to smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jarda (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2011 12:25:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už je v troubě tak jsem zvědav smajlik

autor: Zuzka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2011 18:15:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano, ano, toto je krkovička podle pana Pohlreicha :) tu máme doma nejraději :)) smajliksmajlik

autor: Venca (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2011 17:01:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už se peče! smajlik

autor: jitule
vloženo: 22.05.2011 06:38:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jdu do ní. smajlik Bude s bramborovou kaší a okurkovým salátkem. smajlik +1

autor: skypp
vloženo: 17.10.2010 08:13:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super super super není co dodatsmajliksmajliksmajlik

autor: Johanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.03.2010 20:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jeníčku, tohle je babiččin starý recept a je vynikající. Moc Tě zdravím. Paa v Rožnověsmajlik

autor: bohdana
vloženo: 10.01.2010 14:30:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborne masicko,všem chutnalo a je pochvaleno.smajlik

vloženo: 18.10.2009 20:13:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lu.Bella a to tady od Jeníčka je takových dobrot mnohem víc!smajlik

autor: Lu.Bella
vloženo: 18.10.2009 20:06:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musela jsem se kvuli vám zaregistrovat a pochválit vás smajlik
Fakt perfektní jídlo, poprvé jsem upekla masíčko ták, že jsme si chrochtali - Děkuji smajliksmajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 09.10.2009 10:51:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to ako sa zobrazuju teraz fotky je uzasne...ja som si az doteraz myslela, ze tam na tom platku su zampiky a neslo mi to raz dokopy....a hla ved to je cesnaksmajlik...pecenu krkovicku milujem..hlavne ked je prerastana...cholesterol nas kazdodenny
+

vloženo: 09.10.2009 10:36:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo to je radost se jen koukat. Já bych to zblajznul taky tak, ale raději s bramborovým knedlíkem se zelím. Máš + bodík.
Opravdu kde se ty dobrá jídla tak narz berou.CHYBA u mne další bod to nevzalo. Ten pamatovák, Hernaj jak se tomu říká ? Keramika, nebo sleněnka, nebo nějak tak . HI HI Václav.

autor: Madison
vloženo: 03.10.2009 05:33:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo, vyzkousela jsem Vas recept a reknu, Vam nema chybu. Dekuji ,moje reputace v kuchyni diky Vam povysila. smajlik

autor: maris
vloženo: 30.09.2009 10:48:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

evik -http://www.toprecepty.cz/recept/3143-kocicak(lepen... smajlik

autor: evík
vloženo: 30.09.2009 10:44:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prosím jak se dělá kočičáksmajlik

autor: majda1512
vloženo: 29.09.2009 10:35:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Měla bych dotaz, Jendo, peču to přikryté nebo odkraté? Děkuji.

autor: Iriska
vloženo: 23.09.2009 08:42:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Perfektní recept, perfektní fotky. Když bych chtěla být hodně spravedlivá, tak dám bodů 10. Ale to nejde, takže aspoň jeden smajliksmajlik+

autor: dzungila
vloženo: 21.09.2009 23:31:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A slintám a slintám...smajliksmajlik Bodík!smajlik

autor: mirca81
vloženo: 21.09.2009 22:22:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jeníku, pěkná klasika, která tady chybělasmajlik. Já bych asi šla do vepřo-knedlo-zelosmajliksmajlik, ale i s tím kočičákem to určitě bude skvělésmajlik. Posílám velikého dvanáctého boďanasmajliksmajlik.

autor: Jenda1
vloženo: 21.09.2009 21:25:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji všem za komentáře a bodíkysmajliksmajliksmajlik.

autor: ja0411
vloženo: 21.09.2009 18:12:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak zítra jdu do toho,doufám,že se mi to povede.Vypadá to úžasně smajliksmajlik

autor: suzanna
vloženo: 21.09.2009 10:16:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo, nechci byt urypana, ale souhlasim s Janou R., kdokoliv jiny by za tenhle recept dostal vynadano a tobe se davaji bodiky...smajlik Nehlede na to, ze uplne stejny recept uz tady je od Jany Remkove, od Mirci75, atd. Nevim teda, jak jsi koukal, ale stacilo jen pridat fotkusmajlik

autor: Paprika
vloženo: 21.09.2009 09:57:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sbíhají se mi sliny. smajliksmajlik Jendo ty dokážeš navnadit smajliksmajlik +smajlik

autor: Samara
vloženo: 21.09.2009 09:51:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Wow smajliksmajlik

vloženo: 21.09.2009 07:18:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo. Tak to je ňamka. Mám rád s knedlíkem a zelím jako Mirca75, ale zvládl bych i toto a takto. HI HI Václav+bodík

autor: mirca75
vloženo: 20.09.2009 23:51:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendosmajliknádherasmajlik.Já přiznávám,že takový br.knedlíček a kys.zelíčkosmajliksmajlik-no dala bych sismajlik.
Úžasnou krkovičku umí upéct manželův taťkasmajlik-šťavnatou,voňavou,no prostě mňamsmajlik.No a protože se ta tvá velmi podobá jeho,tak ti za známou a báječnou chuť posílám velkou boďkusmajlik.Jo a kočičák k tomu doma ráda vyzkoušímsmajlik.

vloženo: 20.09.2009 23:18:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo, máš bezesporu nádherné fotky a člověk má z nich hned hladsmajlik. Nicméně, když budu hodně spravedlivá, tak tobě holt projde všechno. Tejaja tady dala v době soutěže pečený bůček a některé komentáře k němu si přečti. Tím samozřejmě nijak nechci tvrdit, že nejsi kuchař na pravém místě.smajliksmajlik

autor: pipre
vloženo: 20.09.2009 22:28:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klasický recept to je, ale fotka přímo reklamní smajlikA nejen to, ale i pěkně dráždivá, hlavně pro moje chuťové buňkysmajliksmajliksmajlik 3.

autor: Jikotka
vloženo: 20.09.2009 22:21:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu dobrá připomínka smajliksmajliksmajlik,fotky jsou mňamózní smajliksmajliksmajlik,takhle na noc...

autor: Eliza
vloženo: 20.09.2009 22:08:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nóó, Jendo, nádherně nafocená klasika, srdce se směje...smajliksmajlik I když to není "nic nového pod sluncem", vzhledem k tomu, že recept je vskutku osvědčený, posílám bod smajliksmajlik.


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

recept na pečenou krkovici krkovicka recept pečená krkovička vcelku pečená vepřová krkovice bez kosti recepty pečená krkovice recept krkovička podle pohlreicha pečená krkovice vcelku recept pecena krkovice krkovice pečená recepty z krkovičky recept z krkovice pečená krkovice v celku jak upéct krkovici pečená vepřová krkovice pečení krkovičky pečená vepřová krkovice recepty pečená krkovice pečena krkovice s kosti recepty krkovice recepty krkovicka recept krkovice krkovička pečená krkovička krkovicka pecena krkovice s kostí recept krkovice recept pecena vepřová krkovička recept recepty s krkovice pečená krkovice recepty pečená krkovice se zelím recept krkovicka recept pecena krkovicka veprova krkovice s kosti recepty vepřová krkovice pečená krkovička s kostí recepty z krkovice krkovička recepty pecena krkovicka recepty pecena krkovicka recept recepty pecena krkovice pečená krkovička v troubě pečená krkovička v celku




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz