Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius na řecký způsob

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

24. 9. 2009 13:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 542 kJ / 847 kcal
Bílkoviny8,35 g
Tuky65,76 g
Vláknina20,43 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj AHA magazín-autorka Kamila Kováčová.

Já jsem si recept mírně upravila na dietu a dělala jsem pouze z jednoho kusu. Můžu vřele doporučit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

matule

9. 11. 2011 18:03

:-K:-8:-O;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 7. 2010 15:57

Zajdulka díky;-)

Zajdulka

14. 7. 2010 17:30

Moooc dobrá rybka.. a konečně další způsob přípravy. Mňamka :-)

eva hubova eva hubova

13. 3. 2010 14:20

Dobrutka:yes::yes:+10

pipicek

13. 3. 2010 10:49

mám též chutnalo posílám bodík:yes::-D

pipicek

11. 3. 2010 16:36

dnes bude k večeři:-))tak snad bodík připutuje:-D:-D:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2010 15:41

Bibinka díky! A dík ještě jednou za krásné fotečky;-)

Bibinka Bibinka

1. 2. 2010 15:10

Jani, uděláno, snědeno a moc jsme si pochutnali:-p:yes:bodíka jsem dala už včera a tak jsem ti dala fotky.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2010 14:08

Bibinka určitě dej vědět!! Člověče, už si někdy ani nepamatuji některé moje recepty, to je síla!:-D No, jak se tak dívám na tu fotku, tak ryba tam není moc dobře vidět. Člověk se pořád učí;-)

Bibinka Bibinka

31. 1. 2010 13:57

Jani, máš tu pěknou a povedenou fotku:yes: Já si tvůj recept vybrala na zítřejší oběd-podám pak zprávičku a 8.bodíka dám ihned:yes:

Eliza Eliza

24. 9. 2009 22:51

Janinko, tohle by snad mohl pozřít i můj vegetariánský synek, takže děkuji za inspiraci. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2009 22:03

No, na to, že je to skoro bez tuku, je to opravdu poživatelné. Jsem ráda za každou inspiraci na oběd.;-)Máslo jsem nedávala a olivového oleje jen lžičku.;-)

dzungila

24. 9. 2009 21:48

Ještěže i k nám doplavala tahle suprová rybka bez kostí, se kterou je možno dělat opravdu psí kusy. A tenhle kus se ti, Jani, fakt povedl!;-):-p Bod!:yes:

Paprika Paprika

24. 9. 2009 21:08

Jani, to vypadá dobře :yes::yes:

Ivana79 Ivana79

24. 9. 2009 20:20

Pangasia mám v mrazáku asi tri balíky,priateľ ho vždy kúpi,keď ho zbadá v obchode,lebo je to naozaj "kus masa" navyše bez kostí.Takže uvítam každý nový recept a tento vyzerá byť výborný:-pA k tomu tie krásne fotky...Vyskúšam;-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba na řecký způsob příprava ryb na řecký způsob rybí filé na řecký způsob filé na řecký způsob pangacius na řecký způsob řecké recepty pangasius recepty panganus na řecký způsob pangacius po řecku ryby na recky zpusob řecké ryby pangasius prcepta za file-pangasios recka kuchyn maso na řecký způsob řecké filé recepty na pangacia filé po řecku recke recepty ryby na řecký způsob

Suroviny: pangasius, olej, česnek, cibule, rajče, máslo, citron, sůl, pepř, koření oregáno, petrželka zelená, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Pangasius na řecký způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYg0