Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaná paprika v oleji

Milujete papriky a neumíte si představit, že je nemáte zrovna po ruce? Vyzkoušejte recept na nakládané papriky, budete je mít tak vždy po ruce. Skvěle doplní hlavní chod nebo rozzáří obloženou mísu.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

26. 9. 2009 20:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie167 kJ / 40 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používáme na ozdobu studených mís nebo ve studené kuchyni, například do vajíčkové tlačenky, aspikových výrobků a podobně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

16. 9. 2021 10:22

Zrovna se je chystám zavařovat. A speciálně pro Casino, když se olej dá první na dno sklenice, tak pak pomalu stoupá na horu surovinami, ty obalí a pak teprve dorazí na horu. Výhoda je z mého hlediska ta, že minimalizuji riziko oblemcani sklenice olejem a následné čištění.

tejaja tejaja

8. 9. 2016 19:47

anna: Anička. tie spony mám už asi 20 rokov, mám ich 20 ks, bohato stačia. Kúpila som ich kedysi v domácich potrebách. Pozrela som sa na internete, dostať ich kúpiť, ale za vyššiu cenu, než kedysi som kupovala ja. Ale ak zaváraš, vrelo doporučujem napriek tomu kúpiť. Zavára sa s nimi rýchlo a hlavne neexistuje, aby viečko nedržalo. Po úplnom vychladnutí fliaš jednoducho spony stiahnem a je to. Posielam ti nejaké linky, ceny sa príliš nelíšia, ale pozri poštovné.
Nevierm, kde bývaš, ale stretla som sa niekoľkokrát so zástupcami fa Omnia, ktorí ich predávali na trhoch. Posledný raz v Bardejove vlani.
http://www.a-z.sk/detail/spony-na-viecka-omnia-83m...
http://slovakiasonix.sk/product/detail/41?category...

anna

8. 9. 2016 13:13

Milá Tejaja, mňa by zaujímalo, kde si zohnala tie pliešky na zaváranie.Ďakujem ti Veľmi pekne za odpoveď.

tejaja tejaja

14. 7. 2015 19:25

Věra: Ďakujem, teší ma, že chutia. :-8

Věra

14. 7. 2015 15:28

tejaja:díky za recept a ze šťouralů si nic nedělejte. Ochutnala jsem papriky podle vašeho receptu a jsou opravdu skvělé. Rozdíl v tom, kdy a kam dám olej může být, proč by nebyl.
A dát jednu lžíci na dno a druhou potom nahoru zase není tak zdržující, takže proč ne? Jiné papriky už dělat nebudu, ještě jednou moc díky :-)

tejaja tejaja

23. 6. 2015 15:38

casino : Oceňujem váš komentár. Presvedčila som sa viackrát, že čo poviete, najprv odskúšate. Nerozorávate do vetra. A to je fér a ja osobne si to cením. :-)

casino casino

23. 6. 2015 10:14

Když něco avizuji, tak to udělám, protože si nerad dělám z huby polepšovnu;-)
Tady 16.06.2015 21:30:29 jsem se k čemusi zavázal, ale zkoušet to nebudu; asi by to byla ztráta času...
Omlouvám se:-8

Frantiska Frantiska

18. 6. 2015 22:01

mne Tejaja nevadi, vlastne ji mam moc rada i jeji recepty. Naprosto nechapu povyk pod receptem. Udelala jste nalev, nezavarovala a na to Vam napise, ze podstata chuti je v zavarovani.

Casino se zepta proc ne dve lzice oleje naraz a ona odpovi, ze protože ma takovy recept.

Pak Tejaja radsi napise, ze je ona nechapavy blbec a vy se urazite.

BlankaZ

18. 6. 2015 20:13

bofinka > Děkuji,vím že tejaja vadí víc uživatelkám tady,a vypadá to že mají i stejný názor.Mě už ale dokonale otrávila a o zrušení profilu jsem požádala.

bofinka

18. 6. 2015 20:06

BlankaZ: Klídek, tejaja je z principu neomylná, nemá cenu se rozčilovat a odhlašovat. Berte to jako samozřejmost a zůstaňte na topkách, máte moje sympatie.;-)

BlankaZ

18. 6. 2015 18:25

Tejaja > Tohle opravdu není normální. Končím tady, tohle nemám zapotřebí...... :no:

tejaja tejaja

17. 6. 2015 20:36

Blanka : Jasné :-), nemôžeš čakať od blbca, že niečo pochopí. :-)

BlankaZ

17. 6. 2015 19:53

tejeja >
casino psal,že jsi říkala,že je to chuťově jiné.On ale myslel ten olej a ty jsi na něj reagovala s tím,že sterilovaná zelenina má opravdu jinou chuť. My jsme o něčem mluvili a ty jsi to nepochopila,to je všechno,to se přece stává,tak co se zase hned čertíš.

zizala zizala (moderátorka)

17. 6. 2015 19:04

tejaja: Přiznám se, že jsem si dříve receptu nevšimla, až díky komentářům jsem si ho přečetla :-8 My jsme doma taky zavářeli kapie nebo jiné červené papriky, jsou moc dobré. Olej jsme dávali jen na dno spolu s kořením a zalévali sladkokyselým nálevem před sterilací :-)

tejaja tejaja

17. 6. 2015 18:07

Blanka, citujem ťa : "Udělala jsem si skleničku,protože mi zbyl nálev na okurky,přidala jsem i lžíci oleje,ale nesterilovala." Takže žiadny voz a koza.
Jarka, ten recept je tu skoro 6 rokov, doteraz ti to nevadilo ?
Pre všetkých: robte si ako chcete, ak vám nevyhovuje takýto recept, nájdite si iný. Aký problém ? ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládané papriky v oleji papriky v oleji nakladane kapie v oleji kapie v oleji paprika v oleji nakládaná červená paprika nakládaná paprika v oleji nakladane cervene papriky nakládání kapií nakladana kapie v oleji nakládané kapie nakládání červené papriky červená paprika v oleji nakladana kapie zpracování paprik nakládání kapie nakládané papričky nakladaná kápia papriky v oleji bez sterilizace nakladane papriky-recept

Suroviny: kapie, olej, voda, ocet, cukr krystal, deko

TopRecepty.cz

Nakládaná paprika v oleji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vj1