Zeleninový hrnec
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mala som uz iba ostatky patizonu, tak som ho nahradila cuketou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2010 15:17
30. 9. 2009 11:02
30. 9. 2009 10:56
30. 9. 2009 10:43
30. 9. 2009 10:43
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.
A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá
Simona
30. 9. 2009 10:35
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...
30. 9. 2009 10:03
30. 9. 2009 09:54
30. 9. 2009 09:22
30. 9. 2009 08:32
29. 9. 2009 23:05
29. 9. 2009 23:03
29. 9. 2009 22:43
29. 9. 2009 21:48
29. 9. 2009 21:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 33 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Na Zelený čtvrtek si určitě uvaříme něco zeleného. Využijeme zeleninu nebo čerstvé bylinky
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat kvašené zelí v hrnci kameninové hrnce na nakládání zelí hrnec na kvašení kameninové hrnce na zelí hrnce na kvašené zelí kameninový hrnec keramické hrnce na zelí keramický hrnec na kvašení kameninové hrnce nakládání patizonů kameninový hrnec na nakládání masa hrnce na kvaseni hrnce na kvašenou zeleninu nakládaný patizon salámové růžičky příprava patizonu zeleninový karbanátek recept hrnce na kvašení zelí zeleninový mišmaš malé kapustičky
Suroviny: brambory, patizon, cibule, rajče, česnek, salám měkký, kapusta, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, vegeta, paprika sušená sladká, kmín drcený, vegeta, sůl, pepř mletý, olej
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
17 názorů