Tyrolská játra
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra nesolím, dosoluji pouze omáčku buď masoxem nebo solí, jak kdo má rád. Játra pak dám do omáčky a ta si svou porci soli vezme právě z ní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2024 20:00
4. 1. 2024 09:32
28. 4. 2012 16:54
28. 4. 2012 14:36
28. 4. 2012 14:22
28. 4. 2012 14:11
2. 10. 2009 12:05
2. 10. 2009 11:32
2. 10. 2009 11:13
Díky za odpověď
Allis
2. 10. 2009 08:32
2. 10. 2009 06:56
1. 10. 2009 20:25
1. 10. 2009 19:07
30. 9. 2009 20:06
30. 9. 2009 15:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 12 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 22 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 26 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jatra recepty hovězí játra po tyrolsku jatra recept drůbeží játra po tyrolsku recepty z jater vepřová játra po tyrolsku recept játra recepty játra jelení játra recept jelení játra recept na játra jelení játra recepty recepty na játra tyrolská kuchyně recepty jelení játra játra tyrolská vepřová játra jelení játra- recept kdy se solí játra recept z jater
Suroviny: játra hovězí, směs zeleninová pod svíčkovou, cibule, bobkový list, koření nové koření, smetana na vaření, mléko, hořčice, olej, mouka hladká, ocet, cukr, sůl
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
19 názorů