Nakládané blaťácké zlato
Sýr Blaťácké zlato, který je obdobou sýra italského typu Bel Paese, je měkký sýr se zlatooranžově zbarveným povrchem. Je obzvláště vhodný k přípravě nevšedního pohoštění nebo jako delikátní svačinka.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 954 kJ / 2 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,12 g |
Tuky | 206,87 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 11,25 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2023 22:33
Dobrý den, zkusila jsem naložit podle návodu už 2x, ale pokaždé mi blaťacké zlato spíše ztvrdlo a získalo jakoby tvarohovou chuť… co dělám špatně? Naložené bylo týden v lednici…
16. 7. 2023 22:33
Dobrý den, zkusila jsem naložit podle návodu už 2x, ale pokaždé mi blaťacké zlato spíše ztvrdlo a získalo jakoby tvarohovou chuť… co dělám špatně? Naložené bylo týden v lednici…
25. 6. 2014 01:07
MilaH: Zkus sehnat Bel Paese. zlato by mělo být totéž.
MilaH:
MilaH:
2. 12. 2013 01:47
Poradte mi nekdo cim muzu tady v Canade nahradit Blatacke zlato syr??
Diky moc.
Diky moc.
24. 11. 2013 21:26
Dnes som nakladal, nemusite kupovat to korenie, viete si to doma poskladat, je to cierne, zelene, cervene a biele drvene korenie, drveny tymian, drveny rozmarin, suseny petrzlen, cesnak ide surovy, neni nutne davat suseny...
14. 12. 2011 13:00
Měl bych takový dotaz, jak dlouho tato směs asi vydrží? Předpokládám že 14-dní v ledničce by ta bašta mohla vydržet, co myslíte?
6. 2. 2011 21:35
Hadravovaa, pokud tohle, anebo obdobné koření vyrábějí i výroci, které uvádíte, pak bych se experimentu nebála. I já jsem vlastně tak trochu experimentovala...
6. 2. 2011 18:43
chtěla bych se vás zeptat to koření musí být jen od vitany nebo jste použily i jiné třeba avokado nebo kotány chtěla bych recept zkusit ale nemám koření od vitany mají tu v obchodě jiné a nevím mám to risknout co myslíte děkuji
5. 10. 2009 17:54
Supino - s olivovým olejem by to podle mě bylo úplně jiné, protože má svojí specifickou chuť. Ještě by tu jeho chuť mohl nasáknout i ten sýr. Na tyhle nakládačky dávám nejraději opravdu slunečnicový, který je bez chuti. Anebo vyzkoušej a pak napiš výsledek.
5. 10. 2009 16:26
hm.... Andrejko myslíš, že s olivovým olejem by to nebylo lepší a zdravější? Nebo se nakládá zásadně do slunečnicového? Já nemám paru
5. 10. 2009 15:12
Hmmm, už se mi sbíhají sliny . Bodík!
5. 10. 2009 12:18
Ukládám si do oblíbených, díky za recept
4. 10. 2009 23:17
4. 10. 2009 22:13
Koření Grilovaný sýr mám už nějakou dobu v kredenci... Takže díky za připomenutí i za něj, konečně najde uplatnění... Když jsem ho před časem ochutnala (na špičku prstu), přišlo mi příliš výrazné, ale teď, když si ho představím v popsané kombinaci... Prostě dozajista
4. 10. 2009 22:07
Já jsem měla nedávno nakládané zlato v restauaci a bylo to výborné. Samozřemě nevím přesně, jaké tam dali koření, ale Tvůj recept už mám v oblíbených a určitě brzy naložím. Bodík posílám předem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 3 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 45 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 52 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 57 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z blaťáckého zlata recepty z blaťáckého zlata blaťátské zlato blatenske zlato blaťáckého zlata sýr zlato recept na nalozeni blatackeho zlata naložený blaťácký sýr blatenský zlato pomazánky z blatackeho zlata sýr zlato naložený blaták blatecké zlato blatenský sýr syr blatenske zlato blatanské zlato jak se děla zlato blatenské zlato sýr záruční lhůty - nakládaný hermelín jidlo z blatackeho zlata
Suroviny: sýr blaťácké zlato, cibule, česnek, kapie sterilovaná, koření, olej slunečnicový
Nakládané blaťácké zlato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK0m
21 názorů