Francouzský zapečený květák / dietni
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,53 g |
Tuky | 20,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy
Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy):
1914 kJ
sacharidy: 22 g
bílkoviny: 48 g
tuky: 20 g
Cholesterol: 290 mg
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2011 21:52
musí to být super, ale nevidím nic dietního na sýru, vejci... 20g tuku na porci?? uf... to není zrovna dieta
17. 7. 2010 13:08
Já jsem si to nedávno vařila k obědu a musím uznat, že to bylo vážně dobré. Celkem lehké na žaludek
6. 10. 2009 08:30
Tenhle recept jsem v minulosti viděla vařit v televizi a po rozkrojení v něm vznikla pěkná mozaika barev.
Jendov tomto případě bych to neviděla až tak na chybu fotoaparátu.Když koukneš na jejich fotečky kedlub.zelí,tak jsou moc pěkné a protože si myslím,že si tam foťáky nestřídají,tak je to spíš vinou špatného zaostření.Ale jistě víš,že chybička se někdy vloudí i profíkům.Recept oceňuji boďkou a ráda v této úpravě ochutnám-jsme totiž květákový jedlíci.
Jendov tomto případě bych to neviděla až tak na chybu fotoaparátu.Když koukneš na jejich fotečky kedlub.zelí,tak jsou moc pěkné a protože si myslím,že si tam foťáky nestřídají,tak je to spíš vinou špatného zaostření.Ale jistě víš,že chybička se někdy vloudí i profíkům.Recept oceňuji boďkou a ráda v této úpravě ochutnám-jsme totiž květákový jedlíci.
6. 10. 2009 07:12
v nasej databaze je tolko otrasnych fotiek, ze tato je proti nim uplne v pohode...dakujem za recept v mene nas *priestorove rozlozitejsich*
5. 10. 2009 23:20
Taky bych byla vděčná za lepší foto, ale jinak moc děkuji za recept
5. 10. 2009 22:07
Škoda, že Institut kompliment nemá na foťák, který by alespoň trošku zaostřil.
5. 10. 2009 20:36
Recept se mi líbí moc. +2.
5. 10. 2009 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 1 hodinou
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 1 hodinou
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 4 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 6 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 7 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 7 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 7 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: dietní květák dietní recepty z kvetaku francouzský květák květák recepty dietní zapečený květák zapečený květák recept květák dietní květákové recepty dietní recepty květák květák dietní dietní recept z květáku květák dietní recepty dietní jídla z květáku kvetak dietne zapékaný květák kvetak dietni recept dietní jídlo z květáku cholesterol dieta recepty květák recepty úprava květáku
Suroviny: květák, šunka, sýr eidam, vejce, mléko nízkotučné, sůl, pepř, nať petrželová
Francouzský zapečený květák / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZMY
8 názorů