jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
nahoru
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso
Počet porcí Počet porcí: 4-6

Suroviny:

1 kuře
200 g vinné nebo smetanové klobásy
2 vařené brambory
1 palička česneku
zelená petrželová nať
pepř
sůl
máslo

Postup přípravy receptu

Z klobásy vymačkáme obsah a smícháme ho s bramborami, nakrájenými na malé kostičky a nasekanou petrželkou. Kuře osolíme zevnitř i vně, opepříme a naplníme nádivkou. Otvor zašijeme nebo spíchneme párátky.
Pekáček vymažeme máslem a dno poklademe celými, neoloupanými stroužky česneku. Na česnek položíme kuře, aby se zespoda nedusilo, ale peklo. Můžeme velmi mírně podlít vodou.
Na kuře poklademe plátky másla, vložíme do trouby rozpálené na 230°C a pečeme 1,5-2 hodiny, část z té doby přikryté, například alobalem. Občas přeléváme vypečenou šťávou, kterou na závěr zahustíme jíškou nebo kuličkou z hladké mouky a másla.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy"

autor: luckymoon
vloženo: 23.03.2011 16:19:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Holky, vy mě utrápíte, další skvělý receptík, ukládám a bodíkuju. smajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 06.07.2010 11:37:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ejhle - náhodný recept a jak parádní....smajlik, určitě vyzkouším...smajlik
a ke komentářům...také raději peču drůbež (kuře,kachnu) vcelku naplacato (např. jako http://www.toprecepty.cz/recept/12860-medovo-sojov..., jinak je to uvnitř spíše udušené...a nádivku vedle....ale častá alternativa jsou jen stehna (čtvrtky) a nádivku dávám pod kůži....stejně to udělám i v tomto případě smajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 15.10.2009 13:36:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli, fotku jsem konečně přidala.smajliksmajliksmajlik Jinak opravdu výborné, šťávička jemná a nádivka ...smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 14.10.2009 12:13:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Špagetko, to jsem ráda, že jste vyzkoušeli a hlavně, že chutnalo...smajlik
A kdepak je ta fotka od tebe? Moc se na ni těším...smajlik

autor: spagetka
vloženo: 13.10.2009 12:49:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eliz, udělala jsem, nemusím sice tyhle klobásky, ale rodinka jo a rozhodla, že prý se nemusí všechno řídit jen mojí chutí, jo to mám za to, že je pouštím na svůj počítač... smajliksmajliksmajliksmajlik, ale vážně - je teda bylo to jedlé ... fotku za chvilku, nebudeš naštvaná že ne? smajliksmajliksmajlik
Jo klobásky byly smetanové, kuřátko celé nebylo - 4 čtvrtky, jinak jsem postup dodržela.smajliksmajlik Já pekla jen hodinku horkovzduchem na 200°C - právě že záleží na trouběsmajlik, takže prý bodík (jo chutnalo i mě smajlik)

autor: Eliza
vloženo: 11.10.2009 20:14:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za body smajlik.
Jendo, já jsem to negrilovala, ale pekla poměrně dlouho v troubě. Takže když se ti bude chtít, můžeš zkusit i během roku...smajlik

autor: Jenda1
vloženo: 11.10.2009 19:48:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli, dobrý nápad, letos už jsme grilovací sezónu ukončili, ale příští rok určitě vyzkoušímsmajlik. Posílám čtvrtý bodík. smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 11.10.2009 16:25:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetko, děkuju za odpověďsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 11.10.2009 14:53:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris se určitě zlobit nebude - navinulá chuť je lehce ale jen lehce jakoby nakyslá, Jani, už ses na to jednou ptala ohledně jablek.

vloženo: 11.10.2009 14:50:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris, můžeš mi trošku vysvětlit výraz přídavného jména "navinulé"?smajlik Já se s tím tady docela často setkávám a tak jsem si odvodila, že snad mají význam, něco, jako "přidaná chuť" z něčeho jinéhosmajlik. To je asi pořádný blábol, co?smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 11.10.2009 14:04:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bílé klobásy máme moc rádi - vinné i smetanové, myslím, že moc velký rozdíl mezi nimi není, vinné jsou tak trochu navinulé. Už jsem s nimi - mimo klasického osmažení - dělala i různé náplně do závitků, ale nádivku ještě ne. Díky za tip, určitě brzy vyzkouším a posílám + smajlik Krásné fotkysmajlik

autor: Merylas
vloženo: 11.10.2009 08:16:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to bude dobrůtkasmajlik Eli, faktsmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 10.10.2009 17:20:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, já ji také neznala, upozornila mě na ni kolegyně, že prý jim chutná víc než vinná. Ale také jsem ji ještě nekoupila, tkže nevím, jaký je v nich rozdíl smajlik, ale prý vypadají úplně stejně. Tak jsem ji napsala jako alternativu...
Děkuji vám moc za body a zájem o recept smajlik.

autor: pipre
vloženo: 10.10.2009 16:36:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

S vinnou klobásou jsem ještě nic nedělala a pořád se k tomu chystám. Ale toto bych fakt ráda vyzkoušela.smajlik3.

vloženo: 10.10.2009 15:40:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vinnou klobásu znám, je jich více druhů, ale smetanová? Tak to slyším poprvésmajlik Je tady více receptů s tou vinnou klobásou a vždycky jsem to chtěla vyzkoušet. Problém je, že teď já jím úplně jinak a pro dva lidi se mi neoplatí péct celé kuře. Každopádně ti patří bodík!smajlik

autor: Eliza
vloženo: 10.10.2009 13:26:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky jsem to pekla přes dvě hodiny...smajlik Ale ona je ta vinná klobása poměrně mastná, takže tomu kuřeti zevnitř trochu něco předá...smajlik

autor: Paprika
vloženo: 10.10.2009 13:21:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já když dělám pečené zvíře s nádivkou, tak ji raději peču vedle, protože uvnitř je díky nádivce méně upečené. Proto se mi tak líbil tvůj recept na ploché kuřesmajlik. Ale nápad s nádivkou z vinné klobásy moc chválím, to jsem ještě nikdy neviděla.smajliksmajlik +smajlik

autor: vybusna
vloženo: 10.10.2009 13:09:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a toto je skvely skvely napad...davam na vyskusanie...fotosmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a pět a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

nadivka z klobasy rolada s nadivkou z vinne klobasy baby kuře s nádivkou voná klobása velikonocni nadivka s vinnou klobasou náplň z bílých klobás bílá klobás smetanová klobása baby kuřátko s nádivkou bílá vinná klobása recepty smetanové klobásy bileklobasy recept na bile klobasy recept na klobásy bila klobasa bílé klobásy recepty nadívka z vinné klobásy kuřátko s nádivkou náplň z bílé klobásy kuře s nádivkou z vinné klobásy mini kuřátko s nádivkou drůbeží klobásy recept drubeži klobasy vinná klobása nádivka nádivka s vinnou klobásou bílá klobása trochu jinak smetanová klobása recept bílá klobása závitek navinulý význam jarní kuřátko s nádivkou kuře s nádivkou vinná klobása nádivka z bílé klobásy rolada s naplni z vinne klobasy bile klobasy recepty na drubeži klobasy rozdíl mezi vinnou a smetanovou klobásou nádivka z bílé klobásy recept nádivka z vinné klobásy vinna klobasa v kureti nádivka do kuřete z vinné klobásy nádivka z vinných klobas klobasy




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz