Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2009 12:50

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 958 kJ / 707 kcal
Bílkoviny34,80 g
Tuky40,42 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

luckymoon

23. 3. 2011 17:19

Holky, vy mě utrápíte, další skvělý receptík, ukládám a bodíkuju. :yes::yes::yes:

isindy isindy

6. 7. 2010 11:37

ejhle - náhodný recept a jak parádní....:yes:, určitě vyzkouším...:-p
a ke komentářům...také raději peču drůbež (kuře,kachnu) vcelku naplacato (např. jako http://www.toprecepty.cz/recept/12860-medovo-sojov..., jinak je to uvnitř spíše udušené...a nádivku vedle....ale častá alternativa jsou jen stehna (čtvrtky) a nádivku dávám pod kůži....stejně to udělám i v tomto případě :-p:-p:-p

spagetka spagetka

15. 10. 2009 13:36

Eli, fotku jsem konečně přidala.:-D:-D:-D Jinak opravdu výborné, šťávička jemná a nádivka ...:-p:-p:yes:

Eliza Eliza

14. 10. 2009 12:13

Špagetko, to jsem ráda, že jste vyzkoušeli a hlavně, že chutnalo...:-K
A kdepak je ta fotka od tebe? Moc se na ni těším...:-p

spagetka spagetka

13. 10. 2009 12:49

Eliz, udělala jsem, nemusím sice tyhle klobásky, ale rodinka jo a rozhodla, že prý se nemusí všechno řídit jen mojí chutí, jo to mám za to, že je pouštím na svůj počítač... ;-):-D:-D:-D, ale vážně - je teda bylo to jedlé ... fotku za chvilku, nebudeš naštvaná že ne? ;-):yes::yes:
Jo klobásky byly smetanové, kuřátko celé nebylo - 4 čtvrtky, jinak jsem postup dodržela.:-p:yes: Já pekla jen hodinku horkovzduchem na 200°C - právě že záleží na troubě;-), takže prý bodík (jo chutnalo i mě :-D)

Eliza Eliza

11. 10. 2009 20:14

Děkuji za body :-K.
Jendo, já jsem to negrilovala, ale pekla poměrně dlouho v troubě. Takže když se ti bude chtít, můžeš zkusit i během roku...;-)

Jenda1 Jenda1

11. 10. 2009 19:48

Eli, dobrý nápad, letos už jsme grilovací sezónu ukončili, ale příští rok určitě vyzkouším;-). Posílám čtvrtý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

maris maris

11. 10. 2009 16:25

spagetko, děkuju za odpověď:-)

spagetka spagetka

11. 10. 2009 14:53

Maris se určitě zlobit nebude - navinulá chuť je lehce ale jen lehce jakoby nakyslá, Jani, už ses na to jednou ptala ohledně jablek.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2009 14:50

maris, můžeš mi trošku vysvětlit výraz přídavného jména "navinulé"?:-)) Já se s tím tady docela často setkávám a tak jsem si odvodila, že snad mají význam, něco, jako "přidaná chuť" z něčeho jiného:-D. To je asi pořádný blábol, co?:-)):-D

maris maris

11. 10. 2009 14:04

Bílé klobásy máme moc rádi - vinné i smetanové, myslím, že moc velký rozdíl mezi nimi není, vinné jsou tak trochu navinulé. Už jsem s nimi - mimo klasického osmažení - dělala i různé náplně do závitků, ale nádivku ještě ne. Díky za tip, určitě brzy vyzkouším a posílám + :yes: Krásné fotky:-))

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 10. 2009 08:16

Tak to bude dobrůtka:-p Eli, fakt:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

10. 10. 2009 17:20

Jani, já ji také neznala, upozornila mě na ni kolegyně, že prý jim chutná víc než vinná. Ale také jsem ji ještě nekoupila, tkže nevím, jaký je v nich rozdíl ;-), ale prý vypadají úplně stejně. Tak jsem ji napsala jako alternativu...
Děkuji vám moc za body a zájem o recept :-).

pipre pipre

10. 10. 2009 16:36

S vinnou klobásou jsem ještě nic nedělala a pořád se k tomu chystám. Ale toto bych fakt ráda vyzkoušela.:yes:3.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2009 15:40

Vinnou klobásu znám, je jich více druhů, ale smetanová? Tak to slyším poprvé:-O Je tady více receptů s tou vinnou klobásou a vždycky jsem to chtěla vyzkoušet. Problém je, že teď já jím úplně jinak a pro dva lidi se mi neoplatí péct celé kuře. Každopádně ti patří bodík!;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka z vinné klobásy smetanová klobása smetanové klobásy bile klobasy bílá vinná klobása recepty nádivka s vinnou klobásou vinná klobása v troubě kuře s nádivkou z vinné klobásy bílá klobása trochu jinak bila klobasa recept na klobásy nadivka z vine klobasy mini klobásy náplň z bílé klobásy kuře s nádivkou vinná klobása smetanová klobása recept baby kuře s nádivkou klobasy voná klobása vinná klobása v troubě ve smetaně

Suroviny: kuře, klobása vinná, brambory, česnek, nať petrželová, pepř, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zK2m