Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vývar se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 80 min

90 min (10 min příprava + 80 min tepelná úprava)

24. 10. 2009 22:49

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 473 kJ / 591 kcal
Bílkoviny101,66 g
Tuky15,27 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,85 g
Sacharidy10,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Léta letoucí dělám hovězí polévku takto, protože nám ze všech chutná nejvíc a nejčastěji s domácími nudlemi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ota

15. 3. 2014 13:34

Teda krom vegety magi a masoxu je to dobrý vývar
:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2013 21:03

Klasika vývarek;-)a s libečkem(bez kterého se v kuchyni neobejdu)to vždy krásně provoní celý byt:-p:yes::-K

Bibinka Bibinka

13. 12. 2011 23:09

Vitek:Vítku, to jsi mě potěšil a hlavně mám radost, že chutnala a byla čirá-díky;-)

Vitek Vitek

13. 12. 2011 23:02

Dnes jsem udělal,dal jsem na rady a nudle jsem uvařil zvlášť a povedlo se. :-O Polívčička pěkně čiroučká,tak to mám rád. :-p Za rady a recept posílám bodíka. :yes:

Lenka

20. 1. 2011 11:07

To, že je polévka zakalená neznamená, že není dobrá ;-) Zakalení může způsobit to, že se v ní vaří např. ty nudličky, jak už tady někdo zmínil. A navíc - i zakalený vývar se dá \"očistit\" ;-)

Bibinka Bibinka

30. 7. 2010 19:01

Ivi a máš recht:yes:není třeba si toho vůbec všímat-supr:yes:

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 18:36

Zakalená,nezakalená-bola vynikajúca:-)Mala som všetku zeleninu čerstvú zo záhrady,aj ten libeček a vňať a našla som aj šafrán.Keď budem niekedy variť,tak určite takto;-)

Bibinka Bibinka

30. 7. 2010 18:27

Ivanko, jsem moc ráda, že jsi jí udělala, aspoň teď víš jak chutná a že vám chutnala to mě těší. Až tak nějaká zakalená se mi nezdá, když má tmavý podklad nedá se to ani hodnotit;-)

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 13:54

Ale no...možno je trochu zakalená,varila som hovädziu prvý krát v živote.Myslela som chuťovo,že je veľmi dobrá:-pNašla som viac receptov na tento vývar,takže chuť nemusí byť rovnaká.Inak,penu som zbierala a varila veľmi pomaly,takže zakalená možno vyzerá v tom modrom tanieri,ale naliala som ju do priehladného pohára a tam je krásne žltá;-)

Mrkev

30. 7. 2010 13:48

Je zakalená :-( , Ivanka 79, tak jestli jsi tak dobrou polívku ještě nejedla (protože je naprosto obyčejná), tak to musíš jíst pěkné blafy :-))

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 13:21

Takú dobrú polievku som snáď ešte nejedla,máš bod:yes::yes:a fotku;-)

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 08:31

Dnes sa chystám na túto polievku,prvý raz budem variť hovädziu,tak dúfam že bude dobrá:-8:-pMäso chcem použiť zajtra k omáčke;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 10. 2009 08:42

Taky u některých polévek vaříme zavářku zvlášť( nudličky, písmenka a pod)ze stejných důvodů a také protože u nás je zvyklý každý na něco jiného. Já např. někdy chci čistou a osmažené rohlíčky, či chléb, či takové prodávané kuličky.

tejaja tejaja

25. 10. 2009 08:37

Tiež varím cestovinu zvlášť, hlavne kvôli tomu, že ak polievka zostane, cestoviny sa v nej dosť rozmočia, príliš nasiaknu tekutinou. A nedávam masox, je to vývar z mäsa, ale každý má inú chuť ;-) Ja si dávam len čistý vývar s cestovinou, varenú koreňovú zeleninu nemusím...ale to je môj problém:-K Polievka je výborná, bodíček letí +:yes::-D:yes::-D

Renča

25. 10. 2009 08:29

polévka je výborná, jen zavářku do vývaru nikdy nedávám, zkalí se tím vývar, vařím vždy zvlášť. Pro rychlost vařím v papiňáku.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí polevka se zeleninou zakalená polévka hovězí vývar zakalený vývar hovězí vývar v papináku hovězí vývar recept zakalena hovezi polevka jak na zakalenou polévku hovezi polevka v papinaku hovězí vývar z masa cisty hovezi vyvar zakaleny hovezi vyvar hovezi vyvar z papinaku vývar v papiňáku vývar jak na čistý hovězí vývar výborná hovězí polévka polévka z hovězího vývaru hovězí vývar čistý polévka hovězí vývar

Suroviny: maso na polévku, mrkev, celer, petržel, květák, pórek, cibule, pepř, vegeta, šafrán, sůl, petrželka, libeček, zavářka

TopRecepty.cz

Hovězí vývar se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZL6