Chalupářská roláda
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 1 947 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,32 g |
Tuky | 21,86 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Plát masa jsem dostal od známé - řeznictví Rosice u Brna, dle mého odhadu je ořez z žeber, ale nevím to jistě - viz foto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2012 12:52
vypadá velice chutně určitě vyzkoušíme
9. 6. 2012 15:15
Roláda je vynikající. Plát je od žeber, ten stejný kupujeme u řezníka Slámy v Bíteši.
22. 11. 2009 14:20
no to je nááádhera-musím dát bod
27. 10. 2009 22:40
Úžasný komentář, děcka!! Tož nezbylo, kurňa
27. 10. 2009 22:39
Krásná fotka, osvědčený a nezkazitelný recept!!! Otto, mám hrozně ráda takové "chlapské" pokrmy, které sem dáváš ty, Jenda, nebo které v reálu připravuje můj tchán. Jednou za čas jsou potřeba a člověk si na nich pochutná - já jsem je měla nejraději na vysoké, když jsem za celý týden spolkla maximálně pět párků v rohlíku (taky jsem měla 48 kg) a pak jsem přijela někam, kde se pekla nebo grilovala "živáňská", to jsem fakt nechápala a nacpala se (asi 5 dkg ) a byl to pro mě velký svátek...
27. 10. 2009 21:32
Tak to je úlet Komec je Komárov, to vím, ale nějak jsem měla pocit, že jste od přehrady(asi nějaký komentář)Se stydím, tata by mi dal, že se v Brně(a hantecu)pletu...
27. 10. 2009 21:25
Komec je Komárov ale v Komíně mám rodiče a bydlel jsem tam taky 76 - 88. A nezbylo hi hi !!! Sám mám málo néééé!
27. 10. 2009 21:21
Z Komína jooo?Tak to by šlo...z oltecu je mama no a já su původně přímo ze štatlu..Otto nedělej fóry a doval kósek..
27. 10. 2009 21:13
Kurňa z Komecu přece néééé, ale jinak rozené Oltečák!!!
27. 10. 2009 21:00
Krása, dávám bodík.Otto odkud z Brna, že jste?...já od Prýglu, tak jestli zbyl kousek...
27. 10. 2009 20:59
Otíku, nááádhera!!! To se ti povedloooo!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 56 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: chalupařská pečeně roláda z vepřového masa zivanska rolada chalupářská kuchařka chalupářské povlečení bůčková roláda recept chalupářské maso vepřové plátky chalupářské roláda ze žeber chalupářská vepřová pečeně vepřová roláda chalupářská rolada z žeber chalupářská pánev chalupářská vepřová roláda pečene bučkova rolada vynikající živáňská pečeně rolády z vepřového masa roláda z žeber roladky z vepřového masa osvědčený recept
Suroviny: maso vepřové, vejce, šunka, cibule, pažitka, sůl, pepř, hořčice plnotučná
Chalupářská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyyD
11 názorů