Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta se zakysanou smetanou II.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 14:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 994 kJ / 4 062 kcal
Bílkoviny120,85 g
Tuky194,20 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 1,21 g
Sůl3,26 g
Sacharidy454,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejraději ji peču v zimě, protože ji šoupnu na balkon a mám vystaráno. V létě jsem ji dávala do ledničky, kde se také uchovává, nejlepší je druhý den, ale u nás nevydrží, to ji dříve rodina sní.

Vím, že je tu spousta receptíků na toto téma, přesto recept přidávám, zdá se složitý, ale je to velmi jednoduché.

Na tento web jsem přišla náhodou, a tak fotečky nemám :-(, ale jak budu péci postupně přidám i k dalším receptíkům.

Mimo jiné tento web je báječný stejně jako jeho uživatelé :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vendula1

20. 5. 2013 12:26

a kdy to ovoce, do těsta a péct?

BILKOVAI BILKOVAI

5. 2. 2010 22:51

No, to vypadá fantasticky:-):-p:-O:-K:yes:

Paprika Paprika

7. 12. 2009 10:44

Iljušo - jahodová varianta se ti moc povedla. :yes::yes: ;-)

cardanka

7. 12. 2009 10:05

Iljuso nádherné foto:-)jsi šikulka:yes: s tím jahodovým pudinkem a polevou to vypadá velmi lákavě;-), děkuji za přidání fotečky:-K

magdalenka magdalenka

7. 12. 2009 01:01

Iljuša, kukám, môj obľúbený múčnik - a ty zas máš krásne foto!

Iljusa Iljusa

6. 12. 2009 16:07

Dnes upečeno ve variantě - jahodový pudink, zdobení také do "jahodova" ;-) dávám bodík a fotečku :-)

cardanka

6. 11. 2009 19:27

Iljuso - to je další báječná varianta :-) díky Ti za inspiraci :-K:yes:

Iljusa Iljusa

6. 11. 2009 18:27

cardanko - dělám jí často, do krému (zakysanky) přidávám jeden "Šlehačkový dezert vanilkový" od Dr. Oetkera. Je to lehoučký, jemný, delikátní dezertík ;-)

cardanka

6. 11. 2009 14:53

Těžké ? No pokud to dáte na váhu tak to nějaké kilčo nejspíš bude:-)
Né, teď vážně, pokud dbáte na kalorie, lze použít odtučněnou zakysanou smetanu a bílý jogurt bez tuku a šlehačku třeba 31% místo 33% tuku, obměn a možností na toto téma je spousty.
Co není zákázáno je dovoleno;-)

ella

6. 11. 2009 14:35

neni to dost tezky? to je dost né.... slehacka a jeste zakysana smetana...to je kaloricka bomba.:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta se zakysanou smetanou buchta ze zakysané smetany buchta s pudinkem a zakysanou smetanou a šlehačkou jahodová buchta se zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou a slehackou placka se zakysanou smetanou banánová buchta se zakysanou smetanou jednoduchá buchta ze zakysané smetany jednoduchá buchta se zakysanou smetanou buchta s jahodami a zakysanou smetanou buchta se šlehačkou a zakysanou smetanou buchta se smetanou ke šlehání placka s pudinkem a zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou a jahodami pudinkový koláč se zakysanou smetanou vanilková buchta se zakysanou smetanou buchta se smetanou buchty se zakysanou smetanou buchta ze zakysanou smetanou buchta cik cak

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, cukr vanilkový, vejce, olej, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr, šlehačka, smetana zakysaná, jogurt bílý, cukr vanilkový, cukr skořice, alobal

TopRecepty.cz

Buchta se zakysanou smetanou II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WGo