Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koleno pro zdraví

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy podle spec.surovin,někdy déle

podle spec.surovin,někdy déle

14. 11. 2009 18:19

Suroviny

Porce: podle strávníků a velikosti pekáče

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 190 kJ / 1 002 kcal
Bílkoviny46,72 g
Tuky5,39 g
Vláknina94,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,06 g
Sůl40,00 g
Sacharidy159,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nejsem autor receptu,ale několikrát jsem vyzkoušel,lehce upravil a posílám kamarádům.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dr.Holub

18. 12. 2009 15:12

JanaRem.- Jani děkuji za foto apřeji bohatého Ježíška:-K

janaerikmarie

15. 11. 2009 00:07

s chutí a od srdce jsem se nasmála nejen u receptu, ale i komentářů, bodík letí:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2009 22:47

A já bych dala přednost kalvadosu!:-p:-D:-))

Dr.Holub

14. 11. 2009 22:08

Ahoj Bibinko, ten chlap musí být pořádný chlapák,nesmí se kolena bát a nesmí být sám.Ale co toje 3 - 3,5 hoďky u trouby.
V parlamentě,senátu a dnes už i dopravní podniky dělají od nevidím do nevidím.Samej chlap s gulema.

Bibinka Bibinka

14. 11. 2009 21:51

Holoubku, koleno je sanzační ať se peče s čímkoliv a tenhle tvůj recept je pěkný a bude určitě chutný:-p
Mám ovšem obavu, že kdyby se to peklo déle, tak to ten chlap nedopeče, protože se v alkohole utopený skácí k zemi:-D:-)):-D
Tady je bodík jasnej:yes:

Dr.Holub

14. 11. 2009 21:31

Jenda1 - samozřejmě,úpravy jsou povolené,já osobně dám přednost
hruškovici Wiliams vozím si jize SRN,ale teď mám dobrý zdroj namor.slivovici,tak to zdravotně střídám.Léky už nazabíraly

Maris - každý bůček je přeci zdravý např.se zelím vitamín C, se špenátem železo a tak bych mohl pokračovat.Chce to samozřejmě uvedenou prevenci před nebo po,jako v životě.
Děkuji Vám za body.:-))

Jenda1 Jenda1

14. 11. 2009 21:14

Pane doktore, podle receptu ruším 20mg Tulip a táži se, zda místo slivovice můžu k léčbě cholesterolu použít hruškovici;-). Více mi chutná:-p:-p.
Za vtipně prezentovanou klasiku posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Marybar

14. 11. 2009 21:00

:yes::yes::yes:

maris maris

14. 11. 2009 20:28

Pane doktore, krásný recept:-p, mohl byste nám ještě předepsat např. Zdravý bůček ? :-D:-D:-))
Teď vážně - kolínko ukládám a Tobě posílám bodík;-):yes::yes:

Dr.Holub

14. 11. 2009 20:08

Já Ti Jano děkuji, ale Tvoje Slezské koleno taky nemá chybu

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2009 18:43

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty pečené koleno babicovy dobroty recepty pecene koleno koleno babicovy dobroty recepty veprove koleno babicovy dobroty vepřové koleno vepřové koleno pro zdraví vepřové koleno na kysaném zelí babicovy dobroty koleno babicovy dobroty recepty-pecene koleno babicovy recepty pecene koleno babicovy dobroty-pečené koleno recepty pro zdraví pečené koleno babicovy dobroty pečené koleno na kysaném zelí pečené koleno pro zdraví babicovy dobroty pečené vepřové koleno babicovy vepřové koleno babicovy dobroty recepty grilované koleno recept na zdraví babicovy dobroty,pečené koleno

Suroviny: zelí kysané, koleno vepřové, cibule, česnek, sůl, kmín celý, majoránka, slivovice

TopRecepty.cz

Koleno pro zdraví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1YA