Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína- sojovka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 11. 2009 14:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 245 kJ / 537 kcal
Bílkoviny49,52 g
Tuky3,56 g
Vláknina25,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

14. 12. 2009 14:50

Ijušo:-),u tebe bych chtěla být přihlášená na stravu;-):-D.Parádička parádní a jistě i moc chutná:-p:-p.

Iljusa Iljusa

14. 12. 2009 10:03

Doplňuji fotku, neboť patřím k příznivcům sojového masa.

Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...

Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index ;-) Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové;-)

tejaja tejaja

15. 11. 2009 19:40

Sóju mám veľmi rada a robím z nej od šalátov cez polievky až po fašírky všetko, ale texturátom neviem prísť na chuť.

magdalenka magdalenka

15. 11. 2009 19:38

Ja namočené sójové mäso varím vo vode so sójovkou a koreninami, až potom s ním narábam ako s mäsom...

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2009 14:41

Není to špatné. Já, pokud dělám čínu se sojového masa, tak ji "nakládám" aspoň na noc s játry. Játra pustí šťávu i do té soji a nemá to chybu. Je to téměř k nerozeznání od masa;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína recept koření na čínu složení pravá čína recept vaříme čínu pravá čína čína recepty recept čína recepty ze soji recept na pravou čínu koření na čínu recept šťáva na čínu vařime čínu recepty recepty kuře čína recept prava cina složení koření na čínu vaříme ze soji složení koření na čínu sója jako čína recepty čína čína ze sojového masa

Suroviny: maso sojové, rajče, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, koření čína, koření grilovací, koření na kuře, pepř, sůl, omáčka sojová, masox

TopRecepty.cz

Čína- sojovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnNM