Rizoto s mletým masem
Tento rýžový pokrm je velmi rychlý a dobrý, navíc není suchý. Rýži stačí v zapékací misce promíchat s mletým masem, zeleninou a vodou a vše nechat péct. Jídlo podáváme posypané strouhaným sýrem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 871 kJ / 2 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 97,94 g |
Vláknina | 9,03 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 206,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2020 12:16
Misto sadla jsem dala oliváč, zalila dvojnasobným množstvím horké vody oproti rýži a pekla zakryté (prostě tak, jako když peču přílohou rýži). Po cca 45m jsem kontrolovala a rýže už byla měkká. Teprve teď jsem přidala zeleninu (nemám ráda když je moc rozvařená ) troubu jsem vypla a nechala dojet asi 15 minut. Dala dětem a sobě jsem dochucovala trochu výrazněji. Dávám foto. Bohužel nebyl sýr.
Každopádně díky za fajn tip a inspiraci
Každopádně díky za fajn tip a inspiraci
13. 1. 2017 22:49
rodina Puškárů: tak to mě těší
13. 1. 2017 20:59
Nic nezbylo moc výborný recept, děkujeme. Jsme spokojeně nabaštění
20. 1. 2016 13:51
vkrpatova: tak to mě těší, moc díky
19. 1. 2016 12:15
Ted jsem dodělala a rizoto je vyborne
23. 11. 2013 10:03
Miroslav:MIrku, tak to nevím. Už je to dlouho, co jsem tento recept dělala. Ale měkká byla.
20. 11. 2013 13:48
Postupoval jsem podle receptu Rizoto chuťově dobré ale ta rýže i po dvou hodinách tvrdá jak broky tak nevím jakou rýži používáte?!
15. 10. 2013 14:55
Martina Bajerova:to jsem ráda
14. 10. 2013 20:57
Dekuji za suprovy recept, zkusila sem s veprovou konzervou. Nema chybu.. Bylo hotove za chvilkuhttp://www.toprecepty.cz/recept/8711-rizoto-s-mlet...
18. 2. 2013 15:36
Marie Čápová:nemáte zač, jsem ráda
18. 2. 2013 12:52
Dobrý den, právě jsem dodělala rizoto dle tohoto receptu. Je výborné. Použila jsem dvě malé skleničky Moravanky, sádla jsem dala 40g.
Rizoto je výborné, jen ho musím ještě dosolit (možná jsem příliš často podlévala). Na závěr jsem to celé polila trochou smetany.
Děkuji za skvělý recept, už ho mám opsaný a zařazený v kuchařce.
Rizoto je výborné, jen ho musím ještě dosolit (možná jsem příliš často podlévala). Na závěr jsem to celé polila trochou smetany.
Děkuji za skvělý recept, už ho mám opsaný a zařazený v kuchařce.
16. 12. 2012 15:02
Zbyněk:hm, tak to je divný, že u nás to jde dobře.
16. 12. 2012 14:44
Nechápu, co vám všem na tom přijde tak dobrý. Dělal jsem vše podle receptu, už čekám hodinu a půl, kdy to bude a stále nic. Takhle už nikdy více. Je to mastný, rýže je zčásti tvrdá, zčásti rozvařená Příště raději uvařím zase podle sebe. Maso s cibulkou na pánvičce, k tomu uvařená rýže, zamíchat se zeleninou a mám výborný rizoto hotový za 20 minut. Tyhle zlepšováky stojí fakt za starou belu. Lidi, naučte se vařit normálně a nemusíte žrát takovýhle blafy..
9. 12. 2012 10:37
Petmonka:díky, my taky
9. 12. 2012 10:31
děti toto rizoto milují,už nedělám jiné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 41 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: rizoto z mletého masa rizoto recept rizeto s mletým masem všechno co mám ráda recepty risoto s mletým masem ryzoto s mletym masem rizoto s mletým masem a houbami recepty s mletym masem ryzeto z mletého masa rizoto z mletého rizeto z mleteho masa ryzeto s mletým masem srbské rizoto z mletého masa rizoto s mleteho masa jak uvařit dobré rizoto recept na dobré rizoto rychle rizoto rizoto s z mletého masa jak se dela rizoto ryzoto z mleteho masa
Suroviny: rýže, zelenina sterilovaná, cibule, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, maso vepřové mleté, sádlo, sýr
Rizoto s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7AD
31 názorů