jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Kančí řízky

Kančí řízky
nahoru
Kančí řízky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Jiné maso

Suroviny:

plátky z kančí kotlety nebo kýty podle počtu strávníků, 3 vejce, 2 cibule, strouhanka, hladká mouka

Postup přípravy receptu

Cibuli nastrouháme na jemném struhadle nebo ji rozmixujeme a smícháme s rozšlehanými a osolenými vejci. Naklepané a osolené plátky masa obalíme v mouce, vejci s cibulí a strouhance a pomalu smažíme.

Poznámka

Myslím si, že by bylo dobré takto připravené i vepřové nebo kuřecí maso, to nemám ozkoušené. Ale po kančích se vždy jen zapráší a když má přítel sezení s myslivci, tak je pokaždé dělám, moc chutnají.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Kančí řízky"

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.04.2015 11:01:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

janatka: Jestli on kanec a divočák nebude to samé ??? Zeptej se toho kamaráda myslivce, ať ti to vysvětlí. Vypadá to, že jsi už kance jedla.smajlik

janatka:

autor: trakeros (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2014 15:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hanysek.morava@seznam.czMísto cibule zkuste namačkat česnek do vajíčka.Má to pak chut jako maso čerstvě vytažené z láku.Cibule je po smažení nahořklá a kazí chut divočiny.Hezký den přátelé.
smajlikhanysek.morava@seznam.cz

autor: Prima Mama
vloženo: 11.08.2012 11:01:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Vypadá to moc dobřesmajlik určitě vyzkouším

autor: Veverka (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2011 10:28:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem včera potřebovala sdělat kančí kýtu a chtěla vyzkoušet něco nového. Řízečky připravené podle Vašeho receptu nám moc chutnali a určitě si je uděláme znova. Úplně se v tom ztratí ta občas nepříjemná vůně divočiny. Díky za tip. Divočinu děláme pravidelně, protože přítel je myslivec. Kdybyste měla ještě nějaký vylepšovák, budu ráda, když se podělíte.

autor: Ra (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2010 09:08:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď vařím klasický guláš z divočáka (bychyně - ta je lepší nemá tak \"divoké\" aroma.) Ale Váš recept mě zaujal natolik, že to zkusím a dám vědět. je to asi vážně dobrý nápad. Už se těším.smajlik

autor: petulen
vloženo: 18.11.2009 12:14:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jIKOTKO PAK NAPIŠ JAKÉ TO BYLO Z VEPŘEsmajliksmajlik

autor: petulen
vloženo: 17.11.2009 19:30:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kanec a divočák je jedno a to samésmajlik

autor: janatka
vloženo: 17.11.2009 16:05:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak kance jsme nikdy nejedli,ale zato divočáka máme často.Kamarád je myslivec,tak máme tento zdroj.Děláme svíčkovou a se zeleninou peču s knedlíky a zelímsmajlik

autor: Irena70
vloženo: 17.11.2009 14:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je dobrý nápad zvěřinu máme dost často(můj táta je myslivec)a někdy mám pocit že dělám pořád to samé dokola posílám bodík a brzo uvařím

autor: Jikotka
vloženo: 17.11.2009 13:59:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nápad s cibulí a vejci vyzkouším co nevidět,je to zajímavé...zkusím to z vepřového,kde bych vzala zvěřinu smajliksmajliksmajlik natož kančí...,ale bodík dávám a ukládám si to smajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 17.11.2009 13:44:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten nápad s cibulí a vejci se mi líbí!!! Zvěřinu můžu jakoukoli, ale jen z obchodů, myslivce široko daleko nemámsmajliksmajlik, ale každopádně smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: petulen
vloženo: 17.11.2009 13:41:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani kančí a dančí a vůbec veškerá zvěřina je moc dobré masíkosmajlik,jelikož je přítel vášnivý myslivecsmajlik,tak máme snadný přístup.

vloženo: 17.11.2009 13:28:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já jsem kance ještě nikdy nejedla a určitě bych teda moc ráda zkusilasmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

řízek z kance divočák recepty kanci maso kotleta z divočáka recepty kančí kančí maso recepty řízek z kančí kýty kančí řízky smažené svíčková z divočáka kanci kotleta recept kančí kotlety recept řízek z divočáka recepty kančí kotleta recepty kanci rizky kančí kýta řízek kančí řízek kančí kotlety kančí plátky úprava kančího masa recepty z kančího masa řízečky z divocaka kančí kýta řízky kančí řízečky rizky z kanci kyty řízky z kance řízky z divočáka recepty rizky z divocaka recepty kančí kotleta kančí řízečky recept kančí kýta recepty řízek rizky z divocaka recept kančí kančí recepty kančí maso recepty řízky recepty kančí řízečky recept na kanci rizky řízky z kančího masa řízek z divočáka kančí kotleta kančí řízky recept kančí řízky z kýty smažené řízky z divočáka



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz