jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Kančí řízky

Kančí řízky
nahoru
Kančí řízky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Jiné maso

Suroviny:

plátky z kančí kotlety nebo kýty podle počtu strávníků,3 vejce,2 cibule,strouhanka,hladká mouka

Postup přípravy receptu

Cibuli nastrouháme na jemném struhadle nebo ji rozmixujeme a smícháme s rozšlehanými a osolenými vejci.Naklepané a osolené plátky masa obalíme v mouce,vejci s cibulí a strouhance a pomalu smažíme.

Poznámka

Myslím si,že by bylo dobré takto připravené i vepřové nebo kuřecí maso,to nemám ozkoušené.Ale po kančích se vždy jen zapráší a když má přítel sezení s myslivci,tak je pokaždé dělám,moc chutnají.

Autor Autor: (Petra Nováková)
Datum vložení Datum vložení:
7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Kančí řízky"

autor: trakeros (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2014 15:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hanysek.morava@seznam.czMísto cibule zkuste namačkat česnek do vajíčka.Má to pak chut jako maso čerstvě vytažené z láku.Cibule je po smažení nahořklá a kazí chut divočiny.Hezký den přátelé.
smajlikhanysek.morava@seznam.cz

autor: Prima Mama
vloženo: 11.08.2012 11:01:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Vypadá to moc dobřesmajlik určitě vyzkouším

autor: Veverka (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2011 10:28:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem včera potřebovala sdělat kančí kýtu a chtěla vyzkoušet něco nového. Řízečky připravené podle Vašeho receptu nám moc chutnali a určitě si je uděláme znova. Úplně se v tom ztratí ta občas nepříjemná vůně divočiny. Díky za tip. Divočinu děláme pravidelně, protože přítel je myslivec. Kdybyste měla ještě nějaký vylepšovák, budu ráda, když se podělíte.

autor: Ra (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2010 09:08:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď vařím klasický guláš z divočáka (bychyně - ta je lepší nemá tak \"divoké\" aroma.) Ale Váš recept mě zaujal natolik, že to zkusím a dám vědět. je to asi vážně dobrý nápad. Už se těším.smajlik

autor: petulen
vloženo: 18.11.2009 12:14:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jIKOTKO PAK NAPIŠ JAKÉ TO BYLO Z VEPŘEsmajliksmajlik

autor: petulen
vloženo: 17.11.2009 19:30:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kanec a divočák je jedno a to samésmajlik

autor: janatka
vloženo: 17.11.2009 16:05:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak kance jsme nikdy nejedli,ale zato divočáka máme často.Kamarád je myslivec,tak máme tento zdroj.Děláme svíčkovou a se zeleninou peču s knedlíky a zelímsmajlik

autor: Irena70
vloženo: 17.11.2009 14:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je dobrý nápad zvěřinu máme dost často(můj táta je myslivec)a někdy mám pocit že dělám pořád to samé dokola posílám bodík a brzo uvařím

autor: Jikotka
vloženo: 17.11.2009 13:59:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nápad s cibulí a vejci vyzkouším co nevidět,je to zajímavé...zkusím to z vepřového,kde bych vzala zvěřinu smajliksmajliksmajlik natož kančí...,ale bodík dávám a ukládám si to smajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 17.11.2009 13:44:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten nápad s cibulí a vejci se mi líbí!!! Zvěřinu můžu jakoukoli, ale jen z obchodů, myslivce široko daleko nemámsmajliksmajlik, ale každopádně smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: petulen
vloženo: 17.11.2009 13:41:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani kančí a dančí a vůbec veškerá zvěřina je moc dobré masíkosmajlik,jelikož je přítel vášnivý myslivecsmajlik,tak máme snadný přístup.

vloženo: 17.11.2009 13:28:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já jsem kance ještě nikdy nejedla a určitě bych teda moc ráda zkusilasmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

kanci kotleta recept kančí kotleta úprava divočáka recept na kanci rizky divočák recepty kančí kotleta recepty kančí recepty recepty kančí kotleta kančí kýta recepty řízek kotleta z divočáka řízek z kance kanci maso maso z divočáka kančí kančí kýta řízky recepty z kančího masa kančí řízky recept kančí řízky smažené kančí řízečky recept kančí řízky kančí plátky řízky z kančího masa recepty kančí řízek z divočáka recepty kančí řízečky recept svíčková z divočáka rizky z divocaka recept úprava kančího masa kančí řízek recepty kanci rizky řízky z divočáka kančí řízky z kýty kančí řízek smazeny rizek z divocaka řízek z divočáka rizky z kanci kyty kančí maso recepty řízky recepty rizky z divocaka řízky z kance kančí kotlety kančí maso recepty řízek z kančí kýty




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz