Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglická omáčka

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 11. 2009 14:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 154 kJ / 1 710 kcal
Bílkoviny111,71 g
Tuky121,67 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,05 g
Sacharidy40,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Emmilli

27. 5. 2014 12:04

:yes: bezva recept já jen místo vepřového dělala kuřecí a byla to taky mňamka

RezLan

3. 6. 2013 12:19

Už je to na plotně, voní to hezky :-)

Petr Prostějov

24. 9. 2012 16:26

No tak sem se nechal inspirovat, provedl jsem pár změn - místo smetany sem redukoval plnotučné mléko, misto anglické slaniny domáci uzený bůček a místo ,,sprosté mouky rozmíchané ve vodě" jsem udělal trochu světlé máslové zásmažky, kterou jsem postupně přidával. Doporučuji! A jako přílohu jsem volil bramborové rösty (na hrubo strouhané sirové brambory s míchat s vyšlehaným vaječným bílkem sůl MLETÝ kmín) na panvi osmahnout placičky.
Nevidim problem ani v přílohovém/houskovém knedlíku nebo dušené rýži... :-p:-)

karelfodor

11. 10. 2011 11:11

:-*

Tomáš

6. 8. 2011 15:38

Vždy kritizuje nejvíce ten ,co připálí i čaj!!!!!!!Já dávám no.1:yes:

MARIE

8. 2. 2011 11:04

Dobré dopoledne vyzkouším . Jíž sem vyzkoušela americké kotlety a můžu jen všem doporučít.
Bylo to vinikající. Vnedělí se jen oblizovalo.:yes:

Iness

3. 2. 2011 17:41

Já si myslím, že ano a když nad tím přemýšlím tak by to mohlo být s kuřecím i lepší;-)

michael

3. 2. 2011 03:57

dá se použít maso kuřecí místo vepřového??? :-)31http://www.toprecepty.cz/recept/8909-anglicka-omac...

Iness Iness

22. 12. 2010 17:42

Roštěná se odjakživa dělá z hovězího roštěnce...o tom tady není ani zmínka:-S

Lada

21. 12. 2010 12:27

no tak to je roštěná trochu jinak:(:-S:-((:no:

olina16

24. 3. 2010 12:57

Dnes jsem vařila a chutnalo nám. Bodík:yes:

verusak

11. 3. 2010 09:44

Vypadá to zajímavě, už to mám uloženo na vyzkoušení:) přidávám bodíček:-K

Iness Iness

4. 3. 2010 19:28

spagetka: Moc děkuji za upozornění, paní si mohla dát alespoň svoji fotku...:-O:-S

spagetka spagetka

4. 3. 2010 14:03

http://www.femina.cz/veprove-maso/anglicka-omacka/...www.femina.cz/veprove-maso/anglicka-omacka/8686/9

dyk ona se ani nesnaží aspoň změnit názevnebo něco... IQ skákajícího vrabce.:-((:-(( Tímto se vrabečkům omlouvám.

Lucca43

20. 1. 2010 13:47

Omáčka je moc dobrá, trochu (vzdáleně) chuťově připomíná svíčkovou. Podávala jsem jí s bramborovým knedlíkem a mňam.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčky z vepřového masa vepřové maso omáčky omáčka z výpeku omáčka z vepřového masa omačky z vepřoveho jak udělat omáčku z výpeku omáčky z výpeku vepřové maso omáčka vepřový výpek jak udelat vypek výpek z masa anglická kuchařka omacka z anglicke slaniny omáčka na vepřové maso omacka veprove maso masový výpek vepřové omáčky omáčka s výpeku omáčka z plece veprova omacka

Suroviny: plec vepřová, slanina anglická, cibule, mouka hladká, smetana, hořčice plnotučná, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Anglická omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7Wv