Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 12. 2009 21:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 886 kJ / 451 kcal
Bílkoviny7,93 g
Tuky3,27 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy86,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept zní zvláštně, ale to koření na svařák a ta marmoška s těmi brusinkami tomu dávají šmrnc. Akorát to příště asi uvařím z kuřete, telecímu trvá moc dlouho, než změkne...

Zdroj: vlastní invence - vaření a la co dům dá

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 9. 2011 13:41

to zní opravdu moc zajímavě;-)+1:yes:

spagetka spagetka

11. 3. 2010 11:28

Tohle mi uniklo, ovoce + maso miluju :-K:-p:yes: Sice tak udělám z kuřecího, ale telecímu by to fakt nemělo trvat dlouho (teda telecímu);-):-D

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 12. 2009 10:41

:-OTelecímu trvá moc dlouho...? S telecím mám opačné zkušenosti, je to mladé masínko, měkounké cobydup.:yes:

tereza

6. 12. 2009 07:31

Hmm, vypadá to krásně, ale já doma s experimenty neuspěji:yes::yes:

kudlova3 kudlova3

6. 12. 2009 02:00

Vypadá to dobře ale neuvěřitelně :-)to vyzkouším:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mražený rybíz marmelády z mraženého ovoce recept marmelád cena teleciho masa meruňkový guláš recept na marmeladu z mrazeneho ovocem sklenice na marmelády svařené víno s ovocem jak dlouho trvá vaření jahodového džemu co z mrazeneho rybizu maso marmeláda co z marmelády co do marmelady zavarky marmelady jahodová tapenáda telecí brusinky marmoška recept svařené víno vitana vitana koření na svařák recept z mraženého rybízu

Suroviny: maso telecí, cibule, paprika čerstvá červená, jahodová marmeláda, brusinky, koření na svařené víno, voda, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyKK