Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaštanové baileys

Likéry vyráběné doma získávají na popularitě. A nejsou to jen "vaječňáky", ale různé obměny známého irského likéru. V tomhle receptu se ukrývají čokoládové kaštany, takže milovníkům těchto červených tyčinek vřele doporučujeme.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava)

13. 12. 2009 00:26

Suroviny pro 1 litr

1 litr

Nutriční hodnoty

Energie10 074 kJ / 2 408 kcal
Bílkoviny8,20 g
Tuky92,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy77,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Escher

9. 12. 2018 15:46

Jitka: bez obav vydrzi I pul roku!Mam to vyzkousene.Je konzervovan alkoholem.;-)

Jana Escher

9. 12. 2018 15:43

Liker vydrzi I pul roku......pokud vydrzi!;-)

Jitka

1. 11. 2015 08:49

:-)Jakou má tento lákavý nápoj trvanlivost, když si ho budu chtít připravit k setkání s přáteli?

Geryyy Geryyy

28. 12. 2014 17:20

Tak a je uvařeno, už se chladí a můžu říct že jsem dala jen čtvrt litru, toho půl litru si myslím, že je až moc,ale každý podle chuti. Místo hořké čokiny jsem celkem 4x ledové kaštany. Super dobrý :yes:

Fosinka

30. 12. 2013 14:08

Dnes jsem vyzkoušela a chutná to báječně! Rumu jsem dala malinko, protože nejsme zvykli a i tak to je výborné:-K:-K:-K

D

14. 12. 2013 11:22

Tak recept je vyzkoušený a musím říct že chutnalo všem a moc!Akorát trvanlivost byla max.do druhého dne :-D:-D:-D:-D
Jinak jsme dali více kaštanů...a silné to stím 0,5 l rumu bylo dost :-8:-8:-8:-8

Karol89 Karol89

4. 12. 2013 22:00

Dneska jsme ho udělali ale celou flašku rumu nééééé !!! dali jsme půlku a je to silný jak prase:-O:-D

Jitka

24. 12. 2010 15:02

joj - nakoupím a jdu si to udělat, protože tohle nemá chybu. mňam
trvanlivost ? - určitě nevydrží, protože to budu popíjet rychle .))

MARCA

24. 11. 2010 11:44

Vypadá to moc pěkně,můžete mi poradit jakou to má trvanlivost?;-)

suzanna

22. 9. 2010 16:16

Páááni, to je nádherná fotka:-O Koukla na mě z náhodných receptů a vypadá tak úžasně, že snad i vyzkouším:-p

Iljuša

28. 5. 2010 21:05

Nešlo by to přejmenovat na "kaštanový likér" - myslím, že i tak to bude velmi chutné ;-) - snad mi autor promine, ale pokud zde mluvíme o Baileys - tak jedině z irské whiskey NE z rumu!!!! :-)

ivulinka ivulinka

28. 5. 2010 19:30

Uvařeno, vyšleháno a vychlazeno... a chutná to báječně. Děkuji Ti Mavlajos47 za pěkný a chutný receptík, posílám ti bodík a fotečky:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí baileys z ledových kaštanů domácí beilis baileys recept beilis recept baileys domácí bejlís z ledových kaštanů recept na beilis bejlis domácí baylís beilis recept likér beilís kastanovy liker recept na baylis bejlís recept baileys beilis liker domáci beilis recept recept na bejlís bejlis z ledových kaštanů domaci baileys z kastanu

Suroviny: tyčinka ledové kaštany, čokoláda hořká, salko, šlehačka, rum, mléko tatra

TopRecepty.cz

Kaštanové baileys

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn5B