jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Rizoto

Rizoto
nahoru
Rizoto Rizoto
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatní
Počet porcí Počet porcí: 4-6

Suroviny:

4 sáčky uvařené rýže, sterilovaná kukuřice, zbylé maso od oběda (vepřové, kuřecí nebo vepřová konzerva), sterilovaný hrášek,
sůl, ml.pepř, grilovací koření, lečo, česnek, olej, cibuli

Postup přípravy receptu

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme sterilované lečo (pokud je slanější, solíme pokrm až ke konci, abychom nepřesolili). Přidáme zbylé maso od oběda i výpekem co nám zůstal, přidáme uvařenou rýži, hrášek, kukuřici,(kdo má rád může přidat žampiony), ml.pepř, grilovací koření, česnek, řádně promícháme. Podáváme se salátem.

Autor Autor: (Yveta Chylová)
Datum vložení Datum vložení:
žádné kladné hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Rizoto"

autor: Ota (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2014 06:54:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to dobré jídlo ale musí se dobře upravit a ne odfláknout. Maso si dávám čerstvé vepřové plecko nakrájím na malé kostičky maso obalím v solamylu a nechám odpočinout,zeleninu mražená Čina není tam hrášek(kdo má rád hrášek tak je v mražené zelenině Asia) který nemusím jinak slušná kvalita kterou podusíte na másle a místo sole solím Podravkou.Maso na prudce osmahnete zvlášť a hlídáte měkost masíčka nesmažit dlouho no a rýže uvařit klasika.Koření pepř a lžička červené sladké papriky a vše dobře promastit co kdo má rád máslo nebo lžíce sádla olej kdo co si zvolí posypat sýrem okurka k tomu, nemá to chybu jeto jen pro gurmány.smajlik

autor: Zuzka (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2014 13:01:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik tak nám to nepiš to není naše věc

autor: Truda emilova (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.06.2014 12:58:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja rizoto nerada ale tento recept používá mamka k večeři když tam jsem a někdy odjedu az v 8 večer tak to děla k večeři to mi děla schválněsmajliksmajlik

autor: Honzin (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.03.2014 19:16:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

popelnice: hold studentske jidlo no smajlik

autor: Honzin (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.03.2014 19:15:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc jako rizoto mě to nepřipadá a pokud tam dáte nějakou tu vepřovou konzervu tak z toho bude možná tak totální rýžová sračka a né rizito.. Lidi čtěte co ty konzervy obsahují a myslete než uvaříte nějaký zbytkový sajrajt,smajlik

autor: Yvajs
vloženo: 03.06.2013 19:20:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kolik to je nevím já používám prostě rýži v sáčcích ,tak si to zvážite,nebo to by to mělo být na krabicismajlik

autor: Kačenka19 (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.06.2013 15:02:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mužu se zeptat kolik je 125 dkg na sačky ryže ??? (odpovidejte co nejdřive) dekuji

autor: Janie (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.03.2013 21:31:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MoniqueLaMutti:Souhlasím, dost z nás dělá ze zbylého masa rizoto, u nás ho dělával taťka už od mého dětství a není na tom nic špatného.
Komu se to nelíbí, tak ať to nevaří a ani to nemusí komentovat smajlik

vloženo: 20.03.2013 10:57:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hele ono tohle není úplně zlý, proč ohrnovat nos nad zbylým masem??? já dělám občas rizoto také tak že oberu kuře z předchozího dne. kukuřici tam dávám taky a ještě hromadu jiné zeleniny, nevypadá to špatně a je to moc dobré. rýži vařím ve vývaru, ne v obyčejné vodě, nasákne chuť vývaru. a hromada sýra nakonec to jenom završí smajlik

autor: popelnice (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.03.2013 16:36:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak neco takovyho bych se opravdu neodvazil podavatsmajlik

autor: Iva (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.02.2013 09:07:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

R::D jojo to me rozesmálo

autor: pkjo (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.02.2013 21:02:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jj

autor: oprc (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2013 14:12:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

oprc

autor: karuz (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.12.2012 12:15:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ach jo...smajlik

autor: drátek (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2011 15:13:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept. trochu jsem ho vylepšil a dal do něj vše co mají mazlíčci rádi a myslím že není co dodat..

autor: Yvajs
vloženo: 15.11.2011 18:33:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

v receptu je uvedené koření,ale je na každém jaké koření použijesmajlik

autor: Teta Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.11.2011 17:04:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

V receptu jste zapomněli na koření. Přidávám pepř, kari, papriku, koriandr, chilli a cibulku předem osmahnu na olivovém oleji.S uvedeným kořením vařím ku př. krůtí krk nebo kuřecí křidélka a když maso vykostím, teprve zavařuji rýži. "Mńam".smajlik

autor: R (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.10.2011 20:28:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

... zbylé maso od oběda??? Hmmm :D smajlik

autor: ancule (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.06.2010 14:12:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska bylo rizoto k obědu... :) nj ae trošku se mi rozvařila rýže... njn ještě začátečnice.. smajliksmajlik

autor: faraonka
vloženo: 14.12.2009 20:56:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem ho zrovna delala ale kukurice by me nenapadla

autor: Jana Pá
vloženo: 14.12.2009 16:50:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rizoto dělám často, snad přijde čas i na tento receptsmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jak se dělá rizoto rizoto recept ryzoto recepty rizoto s vepřovým masem recepty risoto recept na ryzoto jak se vaři rizoto rizeto recepty recepty na ryzoto rizeto - recepty rizeto rísoto risoto recept jak uvařit rizoto ryzoto recept recepty na rizoto recepty - risoto recept na rizoto recepty rizoto drůbeží ryzoto recepty ryzoto jak udelat rizoto obyčejné rizoto top recepty rizoto vepřové ryzoto rizoto recept na rizeto rozoto rizeto recept recept na ryzeto ryzeto ryzoto risoto recepty rizozo rizito rizoto - recepty recept rizoto vepřové ryzeto kuřeci ryzoto rizoto nebo rizeto recept ryzoto rizoto recepty




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty