Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása na pivě

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

20. 12. 2009 11:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 547 kJ / 2 521 kcal
Bílkoviny92,69 g
Tuky204,66 g
Vláknina13,96 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,00 g
Sacharidy60,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podle časopisu Gurmán.

Dělala jsem pro návštěvu a všichni si moc pochvalovali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jamda jamda

31. 12. 2021 13:19

Dnes uvařeno a výborné přidala jsem žampiony a moc moc chutnalo:-K
Pár fotek jsem si dovolila přidat :-)

jana73

11. 6. 2012 06:38

Blansch :-K děkuji a jsem moc ráda, že chutnalo :-)

Blansch Blansch

9. 6. 2012 14:26

Naprostá dobrota;-)Přítel si papáníčko nemohl vynachválit.Jen jsem přidala žampionky, lžíci hořčice a trošku sojovky:-))Posílám bodíka:yes:

jana73

5. 1. 2012 09:26

kucerova45 :-K jsem ráda, že vám chutnalo :-)

hanahcotton hanahcotton

4. 1. 2012 21:46

Ukládám do oblíbených - vinnou klobásu mám moc ráda :yes::yes::yes:

kucerova45 kucerova45

4. 1. 2012 21:41

Výbornej receptík, dělala jsem ho na silvestra a všem moc chutnalo.;-)Posílám bodík.:-K

jana73

9. 12. 2010 05:13

k.radulka:-K , jsem moc ráda , že chutnalo a děkuji za fotku:-)

k.radulka k.radulka

8. 12. 2010 19:28

moc moc dobrá :-p:-p fakt doporučuju a já jsem předem nesmažila, šoupla jsem je do trouby syrové, jen obalené a naložené:yes::-D:-D

jana73

1. 1. 2010 20:00

Jirko a Jano, jsem moc ráda, že vám chutnalo:-):-):-)

Jirka a Jana

1. 1. 2010 18:03

Po všech komentářích co jsme tu přečetli jsme se rozhodli si tento recept opravdu udělat a dát komentář z první ruky...vše jsme udělali podle receptu a dopadlo to velmi dobře...celé rodině moc chutnalo..vřele doporučujem:yes::-))

Ivina Ivina

21. 12. 2009 19:15

Také se mě to líbí.:yes:

jana73

21. 12. 2009 19:07

Děkuji moc všem za body:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2009 13:35

Já teda vinnou klobásu mám moc ráda, ale je jich hodně druhů a každá jiná a je to o tom, natrefit na tu nejlepší. Tahle úprava je ale hodně zajímavá!:-p:yes:

spagetka spagetka

20. 12. 2009 13:28

Senzační obměna, já tedy vinné klobásy nemusím, zbytek rodiny ano a tohle se mi jeví hoodně jedlé :-p:yes:

ruzena ruzena

20. 12. 2009 12:58

:yes::yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása recept vinná klobása úprava vinné klobásy vinná klobása recepty vina klobasa klobásy na pive recepty z vinne klobasy klobásy na pivu recept vinná klobása recepty vinná klobása klobása na pivu vinná klobása na pánvi vinné klobásy klobása na pivě vinná klobása úprava vinná klobása příprava uprava vinných klobás vinné klobásky klobása viná vinná klobása

Suroviny: klobása vinná, slanina anglická, cibule, česnek, protlak rajčatový, pivo černé, rajče cherry, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vinná klobása na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOn9