Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 386 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
Tuky | 33,80 g |
Vláknina | 23,63 g |
Cholesterol | 169 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K vinným knedlíčkům mě inspiroval nedostatek játrové zavářky a recept od Maris www.toprecepty.cz/recept/8605-kapustova-polevka-s-klobasovymi-knedlicky/evka-s-klobasovymi-knedlicky/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2021 02:56
1. 10. 2015 12:45
5. 9. 2015 12:27
27. 12. 2009 22:50
27. 12. 2009 22:41
Elizko, krása!+
27. 12. 2009 22:34
27. 12. 2009 22:18
Děkuji vám za krásné komentáře a takovou spoustu bodů...
27. 12. 2009 20:25
27. 12. 2009 20:20
27. 12. 2009 15:16
27. 12. 2009 12:08
27. 12. 2009 11:49
27. 12. 2009 11:43
27. 12. 2009 11:36
Děkuji za milé komentáře...
27. 12. 2009 10:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jakou přílohu, zavářku nebo vložku máte v polévkách nejraději? Z našich receptů si vybere každý
Jak tvarovat knedlíčky do polévky? Poradíme jednoduchý postup, aby vaše knedlíčky byly dokonalé
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Další recepty
Tématické fráze: silny zeleninovy vyvar silný kuřecí vývar silný hovězí vývar silný slepičí vývar zeleninový vývar s nudlemi kalná polévka fridátové nudle kuřecí vývar se zeleninou zeleninový vývar recept hovězí polévka s nudlemi kalna hovezi polevka silny kureci vyvar recept vývar s nudlemi kalná slepičí polévka kalná kuřecí polévka druhy hoveziho masa vaření nudli silná hovězí polévka dobrý zeleninový vývar nudlovy vyvar
Suroviny: maso hovězí, zavářka játrová, klobása vinná, mrkev, celer, petrželka kořenová, cibule, česnek, karotka baby, petrželka zelená, houby sušené, strouhanka, ořech muškátový, mouka polohrubá, nudle, cibulka zelená, majoránka
Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZN3
22 názorů