Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkové řezy

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2008 13:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie29 487 kJ / 7 048 kcal
Bílkoviny117,27 g
Tuky296,63 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 2,62 g
Sodík 910 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy970,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jar.Zaj.

30. 5. 2022 21:47

Eliza: Tak je vynechte

MarcelaPa

17. 9. 2017 10:50

Hanče: spíš vy byste měla přemýšlet, než něco zveřejníte. Raději desetkrát přečíst než jednou napsat.

casino casino

17. 9. 2017 08:36

"Žloutkové řezy"
No, od nepaměti se tento název používal pro kremšnity :-p

ivulinka ivulinka

17. 9. 2017 08:20

Hanče: a já zase nechápu váš nesmyslny komentář.

Hanče

17. 9. 2017 07:00

Žloutkové řezy: suroviny/mimo jiné/-4 vejce, náplň-5 žloutků, 5 bílků=5 celých vajec. V tomto případě nechápu název "Žloutkové řezy"! Přemýšlejte, než něco zveřejníte!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

zizala zizala (moderátorka)

1. 12. 2014 21:39

Martina: 4 žloutky jsou jen do těsta, náplň je psaná v postupu zvlášť ;-)

Martina

1. 12. 2014 20:57

Nechápu. Ze čtyř vajec v seznamu surovin použiju nějaké žloutky na těsto a pět žloutků na náplň. Matika mi nikdy nešla, ale do čtyř ještě umím.

janatka janatka

25. 5. 2013 19:51

Tento recept mám hodně dlouho napsaný ještě ve starém sešitě,kde jsem si psala recepty,když jsem začínala s pečením.Oblíbený zákusek u mého taťky(teď ,když ho peču ,tak to mám vzpomínku na něj).Je to dost kalorická bomba a náročné na vajíčka.Slepice nosí,tak si to mohu dovolit upéct.Minulý týden jsem pekla měli jsme návštěvu,plech zmizel bleskovou rychlostí.Nechávám ztuhnout jen dvě hoďky,úplně to stačí.Mažu ještě marmeládou:-)

Eliza Eliza

4. 4. 2010 18:45

Hani, ty máš tak kouzelné nádobíčko...:-) Řezy bych zkusila, ale nemůžeme ořechy, tak budu hledat dál...;-)

HankaPu HankaPu

10. 8. 2009 10:10

Žloutkové řezy musíme nechat do druhého dne ztuhnout, mě se to nepodařilo uchránit před rodinou .Řezy nám moc chutnaly, dělala jsem ještě jeden recept, ale tyhle jsou lepší:yes: +

maris maris

10. 8. 2009 10:08

Hanko řezy k nakousnutí a ta konvička / hrneček ? / vzadu přímo k sežrání ;-):-)) Je to za bodík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žloudkové řezy žloutkové řezy listové originál ořechový žloutkový řez jarní řezy babiččin žloutkový řez kremšnity žlotkové řezy vánoční cukroví žloutkový řez kremšnity z lístového těsta jarní žloutkový řez jarní řezy recept recept na jarní řezy zloudkove rezy recept žloutkové věnečky recept jarní řez recept vánoční cukroví žloutkové zloutkovy rez s orechy žloudkový řez žloutkovéřezy ořechové tyčinky se žloutkovou polevou

Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, ořechy mleté, mouka hrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, bílek, cukr krupice

TopRecepty.cz

Žloutkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVM