jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Vepřové ve vlastní šťávě

Vepřové ve vlastní šťávě
nahoru
Vepřové ve vlastní šťávě Vepřové ve vlastní šťávě
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny
Doba přípravy Doba přípravy: 1+2 na zavařování
Počet porcí Počet porcí: ?

Suroviny:

Vepřový bůček,sůl,kmín,kůže,voda.Soli se dává 2 dkg na kilo masa

Postup přípravy receptu

Bůček vykostíme,pomeleme na velké šajbě,přidáme sůl a důkladně promícháme.Nacpeme do tří čtvrtin do zavařovacích sklenic,navrh položíme kůži,mírně posypeme drceným kmínem a do každé sklenice dáme 2 PL vody a zavařujeme při 100 stupních 2 hodiny.Kůži tam dáváme z toho důvodu,aby se vytvořil rosol.

Poznámka

Je to vynikající pochoutka na chleba.Příště zkusím tuto směs ochutit buď čenekem,nebo osmaženou cibulí.Tady se prostě meze nekladou.

Autor Autor: (Pavel K)
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vepřové ve vlastní šťávě"

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2013 07:02:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Colombo65
chtěl sem se vás zeptat,ten bůček taky krajíte na kostky 6cm,nebo jej na hrubo namelete?
předem děkuji

autor: su1enka
vloženo: 13.04.2013 21:44:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikColombo65:

autor: su1enka
vloženo: 13.04.2013 21:44:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikColombo65:

autor: honauerová dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.05.2012 11:50:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahojky já je zavařuju dlouho jsou prima,ale dnes mi ztuhlo pouze pulka várky nevím čím to je ale muže mi někdo poradit nebo že by sklínky byly špatné uzávěry-,ještě se mi to nestalo děkuji.smajlik

autor: Miriam (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2012 23:38:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sklenice plním asi do 3/4,kolik Wat. má mikrovl.nevím,je jí už 20let.Nejdříve dám plný výkon,po 5 min. uberu,nechám jen aby obsah ve sklenici probublával ještě dalších 5 min.Víčka používám šroubovací,maso syrové,po vychlazení se dá bez další úpravy konzumovat,je uvařené.

autor: Sopicek (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.03.2012 18:13:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miriam,mam dotaz jak dlouho 0,7 sklenici a kolik Wattů v mikro zpracovávat?smajlik

autor: Miriam (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.03.2012 09:16:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný recept,přidávám i králičí maso,podle chuti pepře,zavařím v mikrovlnce.Bez sanytru a pod,jsem jejich odpúrce,dost mě vadí,že dnes se bez těchto chemikálií nedá koupit téměř nic,takže se snažím z čistého masa utvořit různé dobroty doma.Zdravím všechny podobně smýšlející a přejí mnoho nápadů,o které se tu s námi jistě rádi podělí.Díky.

autor: Mojto (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2011 13:43:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ešte lepšie je ked je mäso nakrájané na kocky a nie bočik ale pliecko.Moji zákaznici sa nevedia dojestsmajlik

autor: jarka 67 (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.07.2011 14:30:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Colombo65:tak to je přesně to pravé ořechové, když vyrazíme na dovču vezeme sebou tyhle kompoty a pak kámoši zírají že k pivku nevláčíme švestkáč ale tuhle dobrotu. zdravím a doporučuji všem ptotože koupit pravou vepřovku dneska nelze(teda pokud není domácí)smajliksmajlik

autor: Pajaska
vloženo: 17.11.2010 08:41:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám úplně stejně jako Colombo65.Bez kmínu!!Akorát krájím drobnější kousky.smajlikJá v papiňáku nezavařuji a tak neporadím.

autor: David (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2010 21:29:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chci se zeptat jestli se může použít i tlakový hrnec?

vloženo: 29.12.2009 12:43:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

vloženo: 29.12.2009 12:06:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také toto masíčko dělám když jedeme na dovolelou,pak ho používám i na rychlé omáčky,a nebo jen tak na chleba.smajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 29.12.2009 11:56:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děláme taky. Je to pochoutka.smajlik Takže bodík musí býtsmajlik

autor: Colombo65
vloženo: 29.12.2009 10:55:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat


Já na to jdu takhlesmajliksmajliksmajlik

Ingredience:
vepřové maso - plec,krkovice,bůček,sůl
vepřová kůže z bůčku

Příprava:
•Maso nakrájíme na kousky asi 6x6 cm.
•Promícháme všechny druhy masa, ale lze i z jednotlivých druhů.
•Napěchujeme do sklenic, asi 2 cm pod okraj.
•Na 0,7 l sklenici 1 lžičku soli, zalijeme jednou lžicí vody.
•Dáme navrch kousek kůže.
•Sklenice zavíčkujeme a dáme do zavařovacího hrnce.
•Vaříme 2 hodiny mírným, ale stálým varem.
•Necháme vychladnout do druhého dne.
•Další den znovu zavařujeme 1 hodinu.

Používáme jen tak na chleba, stačí namačkat vidličkou. Chuť je naprosto skvostná a na dovolenou nebo na delší pobyt na rybách neznám lepší pochoutku. Pecen chleba a hostina je hotova.smajlik

autor: Vinstr
vloženo: 29.12.2009 10:14:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to zajímavě...smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

dušené vepřové maso na šťávě zavařovani masa na dovolenou recept veprove ve vlastni stave nakládání masa do sklenic zavařujeme maso maso ve vlastní šťávě vepřový ve vlastní štávě zavarovani veproveho masa vepřové plátky ve vlastní šťávě vepřové maso na šťávě vepřové maso ve vlastní štávě recept vepřové ve vlastní šťávě ve sklenici maso ve vlastní šťávě recept vepřové masove vlastní štávě zavařování masa do sklenic recept na veprove ve vlastni stave vepřové maso ve vlastní šťávě vepřový plátek ve vlastní šťávě zavařování masa zavařovací konzervy zavařujeme na dovolenou vepřové ve vlastní šťávě veprove na stave recept vepřové ve vlastní šťávě recepty zavařování vepřového do sklenic zavarovani veprove maso veprove na stave recepty vepřové ve vlastní šťávě zavařovani bucku zavařované maso zavařujeme bůček maso na stave recept zavarujeme veprove maso maso zavarovani maso do sklenic vepřové maso zavařování vepřová kyta na stave zavařování vepřového masa do sklenic maso na šťávě zavařování na dovolenou vepřové ve vlastní šťávě recept recept vepřové ve vlastní šťávě recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty