Trojbarevný cop
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Před šesti léty jsme měli firemní akci na Hukvaldech v restauraci U námořníka a tam jsem si dal Petrův cop a právě tímto receptem jsem se inspiroval.
Recept bych zveřejnil dřív, jenže až nyní se mi "sešly" všechny tři druhy masa.
A byl jsem rád, že jsem cop mohl připravit Lubíkovi z Lucemburska, protože je hodně steakový.
V tomto roce určitě poslední recept a tak bych chtěl všem popřát, aby ten příští rok byl ještě lepší a přinesl vám hodně kreativních receptů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2013 14:03
Jendo, to je síla!
21. 11. 2010 15:10
bod letí plus
31. 12. 2009 17:37
Tak to je veeeliká krása... Jendo, také jsem takový copánek jedla v jedné restauraci a od té doby na něj vzpomínám... a zapomínám ho připravit doma. Takže teď ukládám a snad na něj už nezapomenu... +
31. 12. 2009 17:22
teda,to musela být dobrota
31. 12. 2009 16:22
Honzíku ty jsi ale hračička, dál nemám co dodat, originalita mi bere dech
31. 12. 2009 14:47
Mám pocit, že to menu vypadá výborně nejen ve skutečnosti, ale ještě více vynikne v detailu na fotografiích. Hlavně ty brambůrky... Nebo je to tím, že když ho tu v reálné podobě nemáme, o to více si ho prohlížíme? Obojí zpracování, jak kulinářské, tak fotografické si zaslouží bodové ohodnocení
31. 12. 2009 11:25
Co dodat - to je prostě Jenda - jednička
31. 12. 2009 01:12
Jendo, tak to je nejen parádní recept, ale i parádní umělecké dílo, které lahodí i oku+6.
30. 12. 2009 23:00
Jendo ovšem toto.....balada dílo, mňamjak je tam masíčko a hlíva, tak se neznáma fotka překrásná. Jsi machr-klobouk dolů chlapeDávám ti boda už bez řečí
30. 12. 2009 22:51
Jendo, v kuchyni dnes u teba bol ozajstný koncert...Ja umelcovi vzdávam hold, stravníkom závidím. +
30. 12. 2009 22:39
moc krásné
30. 12. 2009 22:33
Ten výtvor je úžasný a jak musí být výborný,sliny se mi sbíhají, určitě zkusím.Bodík letí předem a dávám do oblíbených!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cop cibulový cop cop z cibule druhy copů jak udělat cop recepty z hlívy ústřičné česnekový cop návod top cop kuřecí cop recept na zpracování česneku recepty cop cibulovy cop navod návod na česnekový cop masovy cop cop z česneku cop recept cop z česneku návod cop cibule trojbarevný cop kuřecí prsa po lucembursku
Suroviny: svíčková hovězí, panenka vepřová, prsa kuřecí, hlíva ústřičná, slanina uzená, slanina anglická, cibule, česnek, kmín drcený, koření steakové pepřové, olej olivový, sůl, olej
Trojbarevný cop
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k805
12 názorů