Zapečený kupovaný prejt
Zabijačkové speciality se těší velké oblibě, připravte si dnes podle tohoto receptu zapečený prejt, spolu s bramborem a kysaným zelím máte o skvělou večeři postaráno.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá právě moc času na vaření, je to bleskovka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2015 12:54
Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.
1. 6. 2011 17:11
Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubuprejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla"Jen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chlebaBodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto
26. 11. 2010 10:51
Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádiještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku+12
25. 5. 2010 00:07
+8přidala jsem fotečky
5. 1. 2010 18:33
děkuji všem za bodíky
5. 1. 2010 14:00
Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.
5. 1. 2010 13:36
5. 1. 2010 12:33
+6.
5. 1. 2010 11:50
mňam,v Globusu je mají fakt skvělé
5. 1. 2010 11:23
Já taky
5. 1. 2010 11:03
ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie
5. 1. 2010 08:08
Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 25 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt
Suroviny: prejt, cibule, olej, sůl, pepř mletý, majoránka
Zapečený kupovaný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyk2
12 názorů