Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský vepřový pepřový tokáň

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby odležení

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby odležení)

9. 1. 2010 20:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 249 kJ / 776 kcal
Bílkoviny126,80 g
Tuky19,26 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy7,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Inšpirácia z maďarskej reštaurácie.

Tokáne sú maďarskou klasikou, existuje viac druhov. Varia sa z bravčového, hovädzieho, hydiny i diviny. Mäso sa krája na rezance a obyčajne sa nepoužíva cibuľa. Často sa pridáva smotana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

4. 11. 2023 07:53

Gregusa: keď sú dobré suroviny a si evidentne dobrý kuchár...aj výsledok je dobrý. Teší ma, že chutilo.

Gregusa Gregusa

1. 11. 2023 15:36

Výborný a jednoduchý recept.:-K Moc jsem si pochutnal, <3 jen se mi to zdálo málo barevné, tak jsem ke konci přidal na proužky nakrájenou kapii.:-D Fakt veliká mňamka :yes: a přidávám i foto.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 2. 2021 09:21

:yes::yes: paráda<3

magdalenka magdalenka

30. 12. 2013 15:32

babetko: príjemná správa, teší ma...:-K

babetko babetko

30. 12. 2013 14:43

Výborné jídlo, posílám bodíka :-D Velice jednoduché a rychlé, takové recepty se vždy hodí ;-)

magdalenka magdalenka

24. 1. 2010 22:32

Anetka, som rada, že chutilo!

Aneta Aneta

23. 1. 2010 14:59

Magdalenko, tak dnes jsem taky vyzkoušela tento receptík a je výborný.Všeci u nás baštili s velkou chutí, a to je co říct.Tobě posílám bodík za dobrý obídek a Mirečce patří poděkování za pěkné fotky, které mě tak nadchly a vyzkoušela jsem recept.:-K

michsamant michsamant

20. 1. 2010 16:51

to je parada :-O

Aneta Aneta

12. 1. 2010 19:46

Tak to vypadá super, jako vždy Miry:yes::-p:-)

magdalenka magdalenka

12. 1. 2010 16:02

Mirka varí a fotí. A ja sa cítim ako: "dejte mi lidi a já to udělám"! Asi k nej pôjdem na dovolenku, budem diktovať a ona sa bude realizovať...:-p (a recept dostane bodíky)
Každopádne ma to celé teší, určite, keby nebolo Mirky, toľko poklôn a chvál sa mojim receptom nedostane...
Bibi, tá mokka lyžička je taká pidi, že až...
Často jedlo vyznie harmonickejšie, keď je menej surovín, korenín... a v tomto prípade sa v plnej miere uplatní ten samotný pepř.
Všetkým ďakujem za záujem!

maris maris

12. 1. 2010 14:41

Duo M+M opět září :-!:-)) Skvělý recept - moc ráda vařím s vínem a překrásné fotky :yes: je to další velké + pro vás :-)

BILKOVAI BILKOVAI

12. 1. 2010 14:38

:yes::yes::yes::-K

cardanka

12. 1. 2010 14:06

Maso :-pboduje u mé drahé polovičky,;-)ukládám a posílám 9.bodík:yes::-)

mirca75 mirca75

12. 1. 2010 13:59

Děkuji za pochvaly:-8 a Magdalenko:-),ráda si "sedím" s milýma lidičkama:-K.A taky se vždycky snažím,abych svýma fotkama druhým nepokazila receptík;-).Bibinko:-)do tohoto tokáně jsem použila celou čajovou lžičku drc.pepře(na 600g masa) a fakt to není ostré:-p-dělám si ho doma sama z černého a bílého;roztluču je nahrubo a používám i jako steak pepř;-)-pozor,záleží taky na tom jak čerstvý ten pepř máš!;-).

Ivana79 Ivana79

12. 1. 2010 13:36

Bibi,ja som sa akurát chcela opýtať,či pol lyžičky nie je málo,keď sa to volá "pepřový" tokáň:-DJa dávam do mäsa bežne aj celú.Ale záleží samozrejme podľa chuti každého,myslím že moc pálivé to určite nebude;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tokáň z vepřového masa madarské recepty pivovarnický tarhoň recept peprovy gulas maďarský vepřový plátek recept na madarski guláš tokáň z vepřového madarsky tokan-recept madarske veprove tokan omáčka maďarsky přes ma´darský guláš tokan z vepřového masa top recepty maďarsko klobasa csikos vepřové maso tokan recept na pivovarský tokáň tokan s veproveho maďarský recept madarskytokan

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, olej, protlak rajčatový, víno bílé suché, voda

TopRecepty.cz

Maďarský vepřový pepřový tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8gk