Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš z PH

Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min + doba vaření v pomalém hrnci přibližně 4 hodiny

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, + doba vaření v pomalém hrnci přibližně 4 hodiny)

14. 1. 2010 20:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 755 kJ / 1 375 kcal
Bílkoviny125,86 g
Tuky55,13 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 4,77 g
Sůl11,75 g
Sacharidy84,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

28. 3. 2023 16:56

Anna Kocikova: Aničko, moc děkuju za vyzkoušení a krásnou fotku:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 3. 2023 19:53

Maruško na segedínu,ale z v.boku jsme si také pochutnali:-Q:-KLíbila se mi tvá vychytávka s přidáním části zelí před koncem vaření:yes:

spagetka spagetka

6. 4. 2014 10:29

maris: Už tam je. Já si do své porce dala na zkoušku stroužek česneku, ale taky to nebudu už dělat. No aspoň jsme to zkusily, někdy takové vychytávky vyjdou ;-);-);-)

maris maris

6. 4. 2014 09:56

spagetka: špagí děkuju a čekám na tu fotečku;-):-).
Já jsem zkusila jednou česnek přidat, ale opravdu mi tam vůbec nepasuje, takže nadále bez česneku:-)

spagetka spagetka

5. 4. 2014 17:39

Náš dnešní obídek, rodina už delší dobu vzdychala po segedínu, tak jsem pověřila milaska, tedy PH, aby zamakal:-D:-D:-D. Dělám stejně, není, co řešit. Uvažovasla jsem i o přidání česneku, jak je níže v komentících, leč byl nápad odkopnut, co prej si myslím:-D:-D:-D:-D:-D. Hned jak se mi vzpamatuje čtečka na tiskárně vložím foto, nebo holt to udělám přímo z foťáku.

maris maris

17. 3. 2013 16:27

rebeka: děkuju za krásné fotky a souhlasím - není nad pomaláček ;-):-)):-))

rebeka rebeka

17. 3. 2013 15:33

není nad pomaláček.. gulášek byl famósní:-p:yes: a páč jsem z toho "jiného gangu":-D:-D, tak jsem pochopitelně přidala chilli, aby to mělo říz.. spláchli jsme to Pilsnerem.. no, kráásná neděle:-D:-D
přidávám bodík a foto, jestli neva;-):-)

Bibinka Bibinka

7. 5. 2012 11:12

Maris, už ho vařím, dlouho nebyl a pozor-s česnekem:yes::-D Už jsi to od té doby zkoušela:-?

senky senky

2. 3. 2012 17:44

Zítra bude segedín z PH :-8 :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 1. 2012 17:47

Gulášek vypadá nádherně:yes: Já česnek dávám taky:-)), ale jen přiměřeně.

shineon

11. 1. 2012 13:05

No teď koukám na poznámky ohledně česneku - a fakt jsem ho na netu nenašla (tedy v prvních asi 10 nalezených receptech) a když tak dumám, tak k maďarské kuchyni možná ani nepasuje, nevím... tak ale já ho tam dávám, no, zkusit to může i někdo jiný...
pokud jde o PH, tak to fakt dávám všechno naráz - cibulka samozřejmě není restovaná z PH, to ani nejde, ale spíš se v tom rozvaří - no nebo, kdybych chtěla restovanou, přidám ji tam před koncem vaření se smetanou...
Vlastně i s tou smetanou to je dilema - znám SG s ní i bez a obojí mám ráda...
Tak snad to bude stačit na odpověď.:-8

Janka

11. 1. 2012 10:11

shineon:Přeji krásný den, právě jsem si objednala PH a koukám, co budu vařit...píšete, že dáváte vše najednou...takže žádné restování cibule předem atd? Prostě pokrájet, naházet a zapmout? děkuji za odpově´d janka

maris maris

7. 2. 2010 22:45

sumafko - moc děkuju:-K

sumafka sumafka

7. 2. 2010 20:59

Aha...už vím. Bodík udělen! Díky za recept! Poprvé jsem zkusila s česnekem... a je to fajn.:-p:yes: Už se těším až se rozleží...

sumafka sumafka

7. 2. 2010 20:57

Právě finišuje v PH. Segedín ve spojení s PH - prostě paráda...naprosto bez práce. Chuťově výborný. Ráda bych dala bodík, ale nevím jak...?!:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš segedinsky gulas v pomalem hrnci segedínský guláš se smetanou segedin v pomalém hrnci segedínský guláš v ph segedínský guláš z pomalého hrnce segedínský guláš recept recept segedínský guláš segedinsky gulas pomaly hrnec segedin v ph pomaly hrnec segedinsky gulas segedín z pomalého hrnce jak uvarit segedinsky gulas segedinsky gulas video recept na segedinsky gulaš segedínský guláš z plecka pomaly hrnec segedin segedínský guláš s česnekem segedínky guláš segetínský guláš

Suroviny: plec vepřová, zelí kysané, cibule, smetana, mouka, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vývar masový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Segedínský guláš z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANGB