jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Segedínský guláš z PH

Segedínský guláš z PH
nahoru
Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pomalý hrnec

Suroviny:

500 g vepřové plece, 500 g kysaného zelí, 1 velká cibule, 250 ml smetany, 50 g mouky, 1 lžíce sladké mleté papriky, 1/2 lžíce uzené papriky, vývar, / cca 350ml /, sůl, pepř

Postup přípravy receptu

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme, osolíme, opepříme, přidáme obě papriky a zalijeme 250 ml vývaru. Čtvrtinu zelí si dáme stranou a zbytek přidáme do pomalého hrnce k masu. Zapneme na HIGH. Po třech hodinách vmícháme mouku rozmíchanou ve zbylém vývaru. Je-li už maso dostatečně měkké, vyndáme ho a provaříme omáčku minimálně 20 minut, jinak vaříme do změknutí. Na závěr přidáme zbytek zelí a zjemníme smetanou.

Poznámka

Segedínů je tady již hodně, ale v kategori Pomalý hrnec ještě nebyl.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
30 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Segedínský guláš z PH"

autor: spagetka
vloženo: 06.04.2014 10:29:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris: Už tam je. Já si do své porce dala na zkoušku stroužek česneku, ale taky to nebudu už dělat. No aspoň jsme to zkusily, někdy takové vychytávky vyjdou smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 06.04.2014 09:56:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka: špagí děkuju a čekám na tu fotečkusmajliksmajlik.
Já jsem zkusila jednou česnek přidat, ale opravdu mi tam vůbec nepasuje, takže nadále bez česnekusmajlik

autor: spagetka
vloženo: 05.04.2014 17:39:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Náš dnešní obídek, rodina už delší dobu vzdychala po segedínu, tak jsem pověřila milaska, tedy PH, aby zamakalsmajliksmajliksmajlik. Dělám stejně, není, co řešit. Uvažovasla jsem i o přidání česneku, jak je níže v komentících, leč byl nápad odkopnut, co prej si myslímsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik. Hned jak se mi vzpamatuje čtečka na tiskárně vložím foto, nebo holt to udělám přímo z foťáku.

autor: maris
vloženo: 17.03.2013 15:27:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: děkuju za krásné fotky a souhlasím - není nad pomaláček smajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 17.03.2013 14:33:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

není nad pomaláček.. gulášek byl famósnísmajliksmajlik a páč jsem z toho "jiného gangu"smajliksmajlik, tak jsem pochopitelně přidala chilli, aby to mělo říz.. spláchli jsme to Pilsnerem.. no, kráásná nedělesmajliksmajlik
přidávám bodík a foto, jestli nevasmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 07.05.2012 11:12:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, už ho vařím, dlouho nebyl a pozor-s česnekemsmajliksmajlik Už jsi to od té doby zkoušelasmajlik

autor: senky
vloženo: 02.03.2012 16:44:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra bude segedín z PH smajlik smajlik

autor: Merylas
vloženo: 11.01.2012 16:47:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gulášek vypadá nádherněsmajlik Já česnek dávám takysmajlik, ale jen přiměřeně.

autor: shineon (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2012 12:05:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No teď koukám na poznámky ohledně česneku - a fakt jsem ho na netu nenašla (tedy v prvních asi 10 nalezených receptech) a když tak dumám, tak k maďarské kuchyni možná ani nepasuje, nevím... tak ale já ho tam dávám, no, zkusit to může i někdo jiný...
pokud jde o PH, tak to fakt dávám všechno naráz - cibulka samozřejmě není restovaná z PH, to ani nejde, ale spíš se v tom rozvaří - no nebo, kdybych chtěla restovanou, přidám ji tam před koncem vaření se smetanou...
Vlastně i s tou smetanou to je dilema - znám SG s ní i bez a obojí mám ráda...
Tak snad to bude stačit na odpověď.smajlik

autor: Janka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2012 09:11:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

shineon:Přeji krásný den, právě jsem si objednala PH a koukám, co budu vařit...píšete, že dáváte vše najednou...takže žádné restování cibule předem atd? Prostě pokrájet, naházet a zapmout? děkuji za odpově´d janka

autor: maris
vloženo: 07.02.2010 21:45:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sumafko - moc děkujusmajlik

autor: sumafka
vloženo: 07.02.2010 19:59:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aha...už vím. Bodík udělen! Díky za recept! Poprvé jsem zkusila s česnekem... a je to fajn.smajliksmajlik Už se těším až se rozleží...

autor: sumafka
vloženo: 07.02.2010 19:57:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě finišuje v PH. Segedín ve spojení s PH - prostě paráda...naprosto bez práce. Chuťově výborný. Ráda bych dala bodík, ale nevím jak...?!smajlik

autor: cardanka
vloženo: 19.01.2010 09:34:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Segedín, to je dobrotasmajliksmajlik16.bodíksmajlik

autor: maris
vloženo: 17.01.2010 12:44:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko, děkuju za krásné fotky a hned bych si od Tebe nabídla a ochutnala s tím česnekem smajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 17.01.2010 12:35:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, tak jsme se perfektně napucovalismajlika s tím česnekem to aspoň jednou vyzkoušej-na 4 porce dávám 3 větší stroužky a dávám těsně před zahuštěním. Bodíka jsem dala včera, tak dneska ti přidám fotkysmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 16.01.2010 22:05:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nedávam...

autor: drahulin
vloženo: 16.01.2010 22:04:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Určitě vyzkouším v PH.Jinak česnek taky dávám.

autor: spagetka
vloženo: 16.01.2010 21:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě, že každý segedín dělá jinak, já tam taky česnek nedávám, ale brácha jo - a to jsme z jedný rodiny smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 16.01.2010 21:49:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko smajlik, na česnek jsem nezapomněla, protože já ho tam nedávám, naopak mě překvapila shineon, že česnek přidává a teď píšeš i Ty. Hledala jsem v různých kuchařkách, i v Recepturách teplých pokrmů, ale nikde není. Ale - jak Ty říkáš, proti gustu.. každý si to upraví podle své chuti a příště to zkusím i s tím česnekem smajlik

autor: vybusna
vloženo: 16.01.2010 21:40:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja vonkoncom nedavam do segedinu cesnak...

autor: Bibinka
vloženo: 16.01.2010 21:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Barčo, i já musím mít v segedínu česnek, bez něj to vůbec není ono a dávám ho rozmačkanej až skoro nakonecsmajlikMožná, že Maris na něj zapomnělasmajlik Zítra bude k obědu s knedlíkama-máme ho moc rádi. 14. Bodík dávám už teď i když mi tam chybí česnek, ale proti gustu......

autor: bara.it
vloženo: 15.01.2010 14:30:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Uz dlouho premysli o tom, ze zkusim udela segedin a ty mi ho tu tak krasne servirujes v PH. Tak to asi neodolam.smajlik13smajlik

autor: maris
vloženo: 15.01.2010 09:59:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuju vám za tolik bodíkůsmajlik, to jsem u tak všeobecně známého receptu nečekala, mám radostsmajliksmajlik

autor: shineon
vloženo: 15.01.2010 07:53:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já dělám segedín v PH, co ho mám, ale všechno dám najednou, kromě smetany. No a dáváme česnek, bez něj si ho neumím představit

autor: cathleen
vloženo: 15.01.2010 07:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikMaris, tohle asi o víkendu zkusím, díky......ukládám a smajlik+

autor: Iljusa
vloženo: 15.01.2010 07:23:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1**smajlik

autor: mirca75
vloženo: 15.01.2010 07:06:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MarissmajlikPH nevedusmajlik,ale Segedínek máme moc rádismajlik a za tu krásnou fotečku ti letí jasná boďkasmajlik.

autor: yanull
vloženo: 15.01.2010 06:54:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hani, nevím, co je lepší, zda slintat v noci nebo po ránu smajliksmajlik ale že ty reflexy s námi cvičí, což? Já za tu nádheru posílám bod smajliksmajlik

autor: HankaPu
vloženo: 15.01.2010 00:54:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maruško, takhle v noci a já tu slintám a mám hlad, hned bych si dalasmajliksmajlik +

autor: Ivana64
vloženo: 15.01.2010 00:21:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli, tak do problematiky kuchyňských přístrojů si mluvit nenechám. Jediné, co jsem uznala, byla třetí pekárna. No a parní hrnec je také kandidát na postradatelného. Nějak mi to z něj nejede. Pomalý hrnec si moje rodina pochvaluje, v něm totiž změkne i zasloužilý vůl. smajliksmajlik

autor: Drobek
vloženo: 14.01.2010 23:58:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Tak hned dva oblíbené recepty najednou, to už je snad na mne moc. Segedin, a ještě k tomu v pomalém hrnci. A já to nemůžu uvařit, protože je v něm zrovna svíčková. No co, na tu jsme měli taky chuť, segedin je v pořadí. Děkuju a BBOODD.smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 14.01.2010 22:31:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hergot Maris, zrovna dnes jsem prohrála diskuzi o koupi pomalého hrnce... Segedín myslím umím dobře i bez něj, ale ta tvoje fotka by mohla být triumfem v naší domácí diskuzi...smajlik Stejnak udělá, co mi na očích vidí - a když to navíc bude lahodit jeho chutím, tak by se mohl nechat oblomit (mluvím o své drahé polovičce, samozřejmě smajlik ).

autor: magdalenka
vloženo: 14.01.2010 20:58:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje oko zaslzilo nad tou krásou, alebo od hladu? smajlik
+

autor: Vendy (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 20:53:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nemůžu se vynadívat a slintám jak bernardýn. Ty knedlíčky, takové nadýchané, to masíčko, určitě měkounké,a ta omáčka to je básen sama a jak to voní! Moje nejmilejší jídlo, radost pohledět. Díky Maris za nádhernou fotku pohladila jsi můj vyhládlý žaludek.smajlik

autor: maris
vloženo: 14.01.2010 20:38:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vendy - promiňsmajliksmajlik - ale nemůžu Ti slíbit, že už to nikdy neudělámsmajliksmajliksmajlik

autor: Vendy (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 20:30:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kdo tohle jídlo uvařil, by měl být potrestán za to,jakou trýzen způsobil člověku, vyhládlému po několika týdenní dietě!

autor: Patricie
vloženo: 14.01.2010 20:18:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádherná fotkasmajliksmajlik Ještě chybí ten hrnec.smajliksmajlik+

autor: Betina
vloženo: 14.01.2010 19:55:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to budu muset vyskoušetsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 14.01.2010 19:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky se na něj chystám,určitě je skvělý...smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

www segedin recept cz gulas segedinsky jak uvarit segedinsky gulas segeninský guláš segedín pomalý hrnec recept segedínský guláš segedínský guláš v ph segedínský guláš česnek jak uvarit segedin gulas v parním hrnci segedínský guláš recept segedinsky gulas pomaly hrnec segedinsky gulas v pomalem hrnci pomaly hrnec segedin jak se vaři segedinsky gulaš segedinsky gulas video segedinský guláš recept segedin video segedínský guláš jinak segedínský guláš z pomalého hrnce segedínky guláš segedin v pomalém hrnci segedínský guláš výborný segedinský guláš segedínský guláš s česnekem segedínský guláš bez smetany vareni segedinsky gulas segedinsky gulas pomaly hrniec segedin v ph segedinský guláš vše najednou recepty segedínský guláš nej segedínský guláš segeninský guláš gulas v ph pomaly hrnec segedinsky gulas segedín z pomalého hrnce uvarit segedinsky gulas segedinsky segedinsky gulas nej. recepty pomalý hrnec diskuze receptury teplých pokrmů segedinský guláš segedín pomalý hrnec




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz