jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Segedínský guláš z PH

Segedínský guláš z PH
nahoru
Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH Segedínský guláš z PH
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pomalý hrnec

Suroviny:

500 g vepřové plece, 500 g kysaného zelí, 1 velká cibule, 250 ml smetany, 50 g mouky, 1 lžíce sladké mleté papriky, 1/2 lžíce uzené papriky, vývar, / cca 350ml /, sůl, pepř

Postup přípravy receptu

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme, osolíme, opepříme, přidáme obě papriky a zalijeme 250 ml vývaru. Čtvrtinu zelí si dáme stranou a zbytek přidáme do pomalého hrnce k masu. Zapneme na HIGH. Po třech hodinách vmícháme mouku rozmíchanou ve zbylém vývaru. Je-li už maso dostatečně měkké, vyndáme ho a provaříme omáčku minimálně 20 minut, jinak vaříme do změknutí. Na závěr přidáme zbytek zelí a zjemníme smetanou.

Poznámka

Segedínů je tady již hodně, ale v kategori Pomalý hrnec ještě nebyl.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
30 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Segedínský guláš z PH"

autor: spagetka
vloženo: 06.04.2014 10:29:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris: Už tam je. Já si do své porce dala na zkoušku stroužek česneku, ale taky to nebudu už dělat. No aspoň jsme to zkusily, někdy takové vychytávky vyjdou smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 06.04.2014 09:56:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka: špagí děkuju a čekám na tu fotečkusmajliksmajlik.
Já jsem zkusila jednou česnek přidat, ale opravdu mi tam vůbec nepasuje, takže nadále bez česnekusmajlik

autor: spagetka
vloženo: 05.04.2014 17:39:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Náš dnešní obídek, rodina už delší dobu vzdychala po segedínu, tak jsem pověřila milaska, tedy PH, aby zamakalsmajliksmajliksmajlik. Dělám stejně, není, co řešit. Uvažovasla jsem i o přidání česneku, jak je níže v komentících, leč byl nápad odkopnut, co prej si myslímsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik. Hned jak se mi vzpamatuje čtečka na tiskárně vložím foto, nebo holt to udělám přímo z foťáku.

autor: maris
vloženo: 17.03.2013 15:27:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: děkuju za krásné fotky a souhlasím - není nad pomaláček smajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 17.03.2013 14:33:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

není nad pomaláček.. gulášek byl famósnísmajliksmajlik a páč jsem z toho "jiného gangu"smajliksmajlik, tak jsem pochopitelně přidala chilli, aby to mělo říz.. spláchli jsme to Pilsnerem.. no, kráásná nedělesmajliksmajlik
přidávám bodík a foto, jestli nevasmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 07.05.2012 11:12:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, už ho vařím, dlouho nebyl a pozor-s česnekemsmajliksmajlik Už jsi to od té doby zkoušelasmajlik

autor: senky
vloženo: 02.03.2012 16:44:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra bude segedín z PH smajlik smajlik

autor: Merylas
vloženo: 11.01.2012 16:47:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gulášek vypadá nádherněsmajlik Já česnek dávám takysmajlik, ale jen přiměřeně.

autor: shineon (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2012 12:05:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No teď koukám na poznámky ohledně česneku - a fakt jsem ho na netu nenašla (tedy v prvních asi 10 nalezených receptech) a když tak dumám, tak k maďarské kuchyni možná ani nepasuje, nevím... tak ale já ho tam dávám, no, zkusit to může i někdo jiný...
pokud jde o PH, tak to fakt dávám všechno naráz - cibulka samozřejmě není restovaná z PH, to ani nejde, ale spíš se v tom rozvaří - no nebo, kdybych chtěla restovanou, přidám ji tam před koncem vaření se smetanou...
Vlastně i s tou smetanou to je dilema - znám SG s ní i bez a obojí mám ráda...
Tak snad to bude stačit na odpověď.smajlik

autor: Janka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2012 09:11:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

shineon:Přeji krásný den, právě jsem si objednala PH a koukám, co budu vařit...píšete, že dáváte vše najednou...takže žádné restování cibule předem atd? Prostě pokrájet, naházet a zapmout? děkuji za odpově´d janka

autor: maris
vloženo: 07.02.2010 21:45:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sumafko - moc děkujusmajlik

autor: sumafka
vloženo: 07.02.2010 19:59:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aha...už vím. Bodík udělen! Díky za recept! Poprvé jsem zkusila s česnekem... a je to fajn.smajliksmajlik Už se těším až se rozleží...

autor: sumafka
vloženo: 07.02.2010 19:57:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě finišuje v PH. Segedín ve spojení s PH - prostě paráda...naprosto bez práce. Chuťově výborný. Ráda bych dala bodík, ale nevím jak...?!smajlik

autor: cardanka
vloženo: 19.01.2010 09:34:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Segedín, to je dobrotasmajliksmajlik16.bodíksmajlik

autor: maris
vloženo: 17.01.2010 12:44:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko, děkuju za krásné fotky a hned bych si od Tebe nabídla a ochutnala s tím česnekem smajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 17.01.2010 12:35:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, tak jsme se perfektně napucovalismajlika s tím česnekem to aspoň jednou vyzkoušej-na 4 porce dávám 3 větší stroužky a dávám těsně před zahuštěním. Bodíka jsem dala včera, tak dneska ti přidám fotkysmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 16.01.2010 22:05:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nedávam...

autor: drahulin
vloženo: 16.01.2010 22:04:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Určitě vyzkouším v PH.Jinak česnek taky dávám.

autor: spagetka
vloženo: 16.01.2010 21:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě, že každý segedín dělá jinak, já tam taky česnek nedávám, ale brácha jo - a to jsme z jedný rodiny smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 16.01.2010 21:49:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko smajlik, na česnek jsem nezapomněla, protože já ho tam nedávám, naopak mě překvapila shineon, že česnek přidává a teď píšeš i Ty. Hledala jsem v různých kuchařkách, i v Recepturách teplých pokrmů, ale nikde není. Ale - jak Ty říkáš, proti gustu.. každý si to upraví podle své chuti a příště to zkusím i s tím česnekem smajlik

autor: vybusna
vloženo: 16.01.2010 21:40:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja vonkoncom nedavam do segedinu cesnak...

autor: Bibinka
vloženo: 16.01.2010 21:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Barčo, i já musím mít v segedínu česnek, bez něj to vůbec není ono a dávám ho rozmačkanej až skoro nakonecsmajlikMožná, že Maris na něj zapomnělasmajlik Zítra bude k obědu s knedlíkama-máme ho moc rádi. 14. Bodík dávám už teď i když mi tam chybí česnek, ale proti gustu......

autor: bara.it
vloženo: 15.01.2010 14:30:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Uz dlouho premysli o tom, ze zkusim udela segedin a ty mi ho tu tak krasne servirujes v PH. Tak to asi neodolam.smajlik13smajlik

autor: maris
vloženo: 15.01.2010 09:59:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuju vám za tolik bodíkůsmajlik, to jsem u tak všeobecně známého receptu nečekala, mám radostsmajliksmajlik

autor: shineon
vloženo: 15.01.2010 07:53:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já dělám segedín v PH, co ho mám, ale všechno dám najednou, kromě smetany. No a dáváme česnek, bez něj si ho neumím představit

autor: cathleen
vloženo: 15.01.2010 07:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikMaris, tohle asi o víkendu zkusím, díky......ukládám a smajlik+

autor: Iljusa
vloženo: 15.01.2010 07:23:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1**smajlik

autor: mirca75
vloženo: 15.01.2010 07:06:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MarissmajlikPH nevedusmajlik,ale Segedínek máme moc rádismajlik a za tu krásnou fotečku ti letí jasná boďkasmajlik.

autor: yanull
vloženo: 15.01.2010 06:54:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hani, nevím, co je lepší, zda slintat v noci nebo po ránu smajliksmajlik ale že ty reflexy s námi cvičí, což? Já za tu nádheru posílám bod smajliksmajlik

autor: HankaPu
vloženo: 15.01.2010 00:54:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maruško, takhle v noci a já tu slintám a mám hlad, hned bych si dalasmajliksmajlik +

autor: Ivana64
vloženo: 15.01.2010 00:21:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli, tak do problematiky kuchyňských přístrojů si mluvit nenechám. Jediné, co jsem uznala, byla třetí pekárna. No a parní hrnec je také kandidát na postradatelného. Nějak mi to z něj nejede. Pomalý hrnec si moje rodina pochvaluje, v něm totiž změkne i zasloužilý vůl. smajliksmajlik

autor: Drobek
vloženo: 14.01.2010 23:58:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Tak hned dva oblíbené recepty najednou, to už je snad na mne moc. Segedin, a ještě k tomu v pomalém hrnci. A já to nemůžu uvařit, protože je v něm zrovna svíčková. No co, na tu jsme měli taky chuť, segedin je v pořadí. Děkuju a BBOODD.smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 14.01.2010 22:31:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hergot Maris, zrovna dnes jsem prohrála diskuzi o koupi pomalého hrnce... Segedín myslím umím dobře i bez něj, ale ta tvoje fotka by mohla být triumfem v naší domácí diskuzi...smajlik Stejnak udělá, co mi na očích vidí - a když to navíc bude lahodit jeho chutím, tak by se mohl nechat oblomit (mluvím o své drahé polovičce, samozřejmě smajlik ).

autor: magdalenka
vloženo: 14.01.2010 20:58:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje oko zaslzilo nad tou krásou, alebo od hladu? smajlik
+

autor: Vendy (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 20:53:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nemůžu se vynadívat a slintám jak bernardýn. Ty knedlíčky, takové nadýchané, to masíčko, určitě měkounké,a ta omáčka to je básen sama a jak to voní! Moje nejmilejší jídlo, radost pohledět. Díky Maris za nádhernou fotku pohladila jsi můj vyhládlý žaludek.smajlik

autor: maris
vloženo: 14.01.2010 20:38:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vendy - promiňsmajliksmajlik - ale nemůžu Ti slíbit, že už to nikdy neudělámsmajliksmajliksmajlik

autor: Vendy (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 20:30:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kdo tohle jídlo uvařil, by měl být potrestán za to,jakou trýzen způsobil člověku, vyhládlému po několika týdenní dietě!

autor: Patricie
vloženo: 14.01.2010 20:18:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádherná fotkasmajliksmajlik Ještě chybí ten hrnec.smajliksmajlik+

autor: Betina
vloženo: 14.01.2010 19:55:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to budu muset vyskoušetsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 14.01.2010 19:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky se na něj chystám,určitě je skvělý...smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

gulas v parním hrnci segedínský guláš z pomalého hrnce segedínky guláš segedýnský guláš pomalý hrnec segedin v pomalém hrnci segedínský guláš v ph gulas segedinsky recept segedínský guláš receptury teplých pokrmů segedinský guláš segedinsky pomaly hrnec segedinsky gulas www segedin recept cz segedin v ph segedínský guláš jinak nej segedínský guláš segedinsky gulas pomaly hrniec segedínský guláš segedínský guláš česnek jak uvarit segedinsky gulas segedinsky gulas v pomalem hrnci segedinsky gulas nej. recepty segedín pomalý hrnec jak uvarit segedin recepty segedínský guláš segedínský guláš bez smetany recepty z masa a kysaného zelí segedinsky gulaš jak se vaři segedinsky gulaš pomaly hrnec segedin segedinsky gulas video segedínský guláš recept uvarit segedinsky gulas výborný segedinský guláš segedinsky gulas pomaly hrnec pomalý hrnec diskuze recept segedin video segedín pomalý hrnec segedínský guláš s česnekem segedinský guláš vše najednou gulas v ph segedín z pomalého hrnce segedín česnek vareni segedinsky gulas




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz