Cikánské zapečené hovězí
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,32 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2013 10:04
Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje
14. 3. 2011 23:39
výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka
23. 1. 2010 14:35
Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.
23. 1. 2010 14:33
Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.
23. 1. 2010 14:28
dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.
23. 1. 2010 14:20
Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapečeMožná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka
23. 1. 2010 14:14
Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?
23. 1. 2010 13:54
Teda Radulinko,ta je.Krásná fotečka s krásným jídlem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Citronový krém Lemon curd má příjemnou chuť a není moc tučný. Je úžasný na palačinky i na slepování lineckého cukroví
Lemon posset: Připravte si lahodný citrónový krém z pouhých čtyř ingrediencí
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí
Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajčatový, mouka hladká
Cikánské zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvlQ
8 názorů