Kváskový hrnkový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,65 g |
Tuky | 38,06 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.
Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak cca 12 až 15 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2016 07:29
20. 12. 2011 21:15
19. 12. 2011 23:52
23. 7. 2011 14:42
30. 5. 2011 09:27
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím (a všem, i doporučuju - máte-li recept na vyzkoušený celokváskový chleba, přidejte ho sem! Takto to vypadá, že pouze planě mentorujete a poučujete. A to umí každý..... )
30. 5. 2011 08:02
30. 5. 2011 07:43
18. 2. 2010 10:53
14. 2. 2010 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: kváskový chléb pro začátečníky chleba z kvásku hrnkový chléb hrnkový chleba kváskový chléb podle dity p. chléb z kvásku celožitný chléb domácí kváskový chléb pečeme z kvásku chleba s kváskem recept na chleba s kvaskem jak se peče kváskový chléb žitný chléb s kvasnicemi celožitný chléb recept kváskový chléb v domácí pekárně recept na chleba z kvásků nejlepší recept na bezlepkový chleba chleb s kvaskem domacichleb domácí chleba hrnkovy
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín celý, kvasnice, vločky ovesné,
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
9 názorů