Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 882 kJ / 1 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,29 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 37,49 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 76,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
zdroj / kniznica sefkuchara
ta spargla...v tejto rocnej dobe, tu zelenu mladucku nemali, len velku ako mrkva, tak som si kupila konzervovanu. Pokial pouzijete konzervovanu, tak ju pridajne uz k hotovemu jedlu vo woku a len prehrejte na zaver.
moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2010 14:25
31. 1. 2010 10:59
30. 1. 2010 23:36
30. 1. 2010 22:45
30. 1. 2010 22:25
30. 1. 2010 22:21
30. 1. 2010 22:06
www.toprecepty.cz/recept/9447-kureci-nugety-v-arasidove-omacce-satay-(thajsko)/-)
30. 1. 2010 21:34
30. 1. 2010 21:15
30. 1. 2010 20:54
30. 1. 2010 20:51
30. 1. 2010 20:47
30. 1. 2010 20:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
habis uvařila před 11 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 26 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 27 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 30 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 37 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: vepřové nudličky recepty satay veprove nudlicky satay recept wok recepty recepty ze šparglu sathay omacka sathay omacka vepřový wok veprove s omackou špargle vepřové nudličky recept recept vepřové nudličky wok omáčka vepřové po thajsku recept recepty z bravcoveho mesa recept na vepřové nudličky vepřové wok recept na špargle vepřové nudličky s omáčkou
Suroviny: mrkev, krkovice vepřová, cibule, česnek, paprika čerstvá žlutá, chilli paprika čerstvá, hrášek, chřest zelený, olej slunečnicový, sůl, omáčka satay, máslo arašídové, mléko kokosové, šťáva rajčatová, česnek, paprika sušená sladká
Opekane veprove nudlicky s omackou satay / wok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8AW
13 názorů