Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restaurace stále zavřené? Připravte si romantický večer doma! Co by na něm nemělo chybět?

Čím letos udělat své drahé polovičce radost a co koupit, aby byl váš romantický večer nezapomenutelný? Letos si o romantické večeři v některé z nóbl restaurací můžete tak akorát nechat zdát, proto je důležité se na romantický večer dostatečně připravit pěkně po svém. Co by vám němělo rozhodně chybět?

Romantika po italsku - zažijte romantický aperitivo moment ve dvou

Zdroj: Campari
Campari je moderní klasika. Původní receptura z roku 1860, která pochází z Novary, zůstala beze změny a je základem několika celosvětově proslulých alkoholických koktejlů. Díky své charakteristické barvě, vůni a chuti bylo Campari vždy symbolem vášně – vášně, která se projevuje v podobě svůdnosti, smyslnosti a hříšnosti. Právě tyto hodnoty proslavily značku Campari po celém světě.

Albert Excellent Belgické pralinky

Zdroj: Albert
Tato sladká lahůdka patří k nejoblíbenějším čokoládám na světe. Oslaďte si romantický večer s pralinkami Albert Excellent.

Delikátní paštiky

Zdroj: Albert
Vyzkoušejte jako předkrm výtečné snoubení chutí paštik Albert Excellent. Vybírat můžete z různých druhů.

Čaj na trávení

Zdroj: Albert
Je jasné, že si romantický večer chcete zpříjemnit dobrým jídlem a klidně se může stát, že se přejíte a bude vám těžko. Pak je ideálním řešením sáhnout po šalvějovém čaji. Listy šalvěje jsou sametově hladké, jemně aromatické a svou vůní připomínají kadidlo. Šalvějový čaj má příjemně kořeněný tón, je vhodný při nadýmání a posiluje trávení. Pokud tedy chcete nějakou tu noční zábavu pro dospělé, určitě si ho po večeři šálek dopřejte.

Získejte uhrančivý pohled

Zdroj: Yves Rocher
Správná romantická večeře si žádá speciální líčení. Podtrhněte svůj look na maximum s novou řasenkou pro intenzivní pohled od Yves Rocher. Nedělejte kompromisy a získejte extrémní objem a natočené i prodloužené řasy jedním tahem. Kartáček má tvar přesýpacích hodin, je měkký a používá se velmi intuitivně, pokryje každou řasu od vnějšího k vnitřnímu koutku oka a zaručí uhrančivý objem ve výrazně černé barvě. Složení je z 88 % přírodního původu a je obohaceno o výživné ingredience z ricinového oleje a chrpy, která je šetrná i k těm nejcitlivějším očím.

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více