Úspěchy úspěšných...
Sice podle kuchařek nevařím ani nepeču,ale moc ráda si je prohlížímI na tuto se už moc těším.Mám ji od srpna předobjednanou a čekám na zprávu ze zásilkovny
Iva je prostě profík
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 27 minutami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 22. 4. 2024 15:27
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás bude polievka z mletého mäsa, zemiakovo…“ magdalenka, před 21 minutami
„Nadja: Nadie ano mam recepis, a delala jsem ho sice ne…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezký večer, dnes jsem nevařila, bylo od včera na houbách …“ tara23, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 18 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 23 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Přečtěte si Zobrazit více
Vídeňská elegance v centru Prahy. Cafe Graff nabídne všechno, a nově ještě něco navíc!
Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce