Jak obarvit bílou čokoládovou polevu?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 11 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„hazel: To Nanaimo, není náhodou název indiánský ?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Pěkný podvečer , já jsem dnes ve woku osmažila kuřecí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: u nás těstoviny s kuřecím masem a omáčkou…“ Nadja, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 3 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 14 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přečtěte si Zobrazit více
Kalorie ze svíčkové spálíte během tříhodinové procházky. Řízek se salátem „vychodíte“ za 7 hodin, kousek sushi za 5 minut
Jak na houbové rizoto podle Jamie Olivera? Když zvolíme správnou rýži a vše dochutíme citronem a parmazánem, bude jídlo dokonalé
Peče celá země vyhrál Vojtěch. Já bych chtěl všem poděkovat, prohlásil se slzami v očích
17. 12. 2012 15:48
5. 12. 2012 15:29
5. 12. 2012 12:25
Proto jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy více bretonu, ale barva polevy se nezměnila . A co je nejhorší, od bretonu (potravinového barviva) měla příšernou hořkou chuť .
Proto jsem se rozhodla pro druhý pokus.
Ve vodní lázní jsem rozpustila novou čokoládovou polevu (bílá čokoláda + Iva) a v několika kapkách vody rozpustila červený breton, který jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy. A ejhle, čokoládová poleva se zabarvila do červena . S velkou radostí jsem začala barvit mé berušky . Jenomže postupně mi začala poleva docházet, tak jsem do ní přidala Ivu, bílou čokoládu a vše dala na chvíli zahřát do vodní lázně. Protože po přidání bílé čokolády měla poleva růžovou barvu, tak jsem do ní přidala trochu červeného barviva rozpuštěného v několika kapkách vody. Jenomže z tekuté polevy se mi stala hustá hmota , taková pasta. Tuk se oddělil a v misce jsem měla červenou pastu hořké chuti. Chybělo mi dobarvit asi 5 berušek. Již na to kašlu. Ale ptám se, jak do budoucna obarvit bílou čokoládovou polevu? Chtěla bych například z lineckého těsta udělat mochomůrky.